V pátek a sobotu 23.-24.10.2009 proběhla v Litoměřicích výstava drobných zvířat a z ní uvádím jen několik ( z dlouhé řady) snímků holubů:
kolovrat
napsal(a):
V pátek a sobotu 23.-24.10.2009 proběhla v Litoměřicích výstava drobných zvířat a z ní uvádím jen několik ( z dlouhé řady) snímků holubů:
2.
kolovrat
napsal(a):
Je to Maltézský holub (slepičák). Fotím z otevřených dvířek a on byl tak vysoký, že sem ho musel připravit o kousek hlavy. Myslím, že je to ale lepší než fotit mřížky klecí. Dík za uznání. I.K.
Pěkné fotky. Slyšel jsem na tuto výstavu dost kritiku. Kolik tam bylo vlastně holubů ??? Jak jí hodnotíte z vašeho pohledu ????? Dík za odpověď ML.
mirlub
napsal(a):
Pěkné fotky. Slyšel jsem na tuto výstavu dost kritiku. Kolik tam bylo vlastně holubů ??? Jak jí hodnotíte z vašeho pohledu ????? Dík za odpověď ML.
.... no IVO- paráda /snad lepší fotky, než výstava/-kdybych věděl, že nám to takhle naservíruješ, tak jsem ušetřil za benzin /přeci jen je to celkem 400km + známka/!
Ale něco tam také bylo na př. tolik a takové bagdety-jinde neuvidíš a ten žl. parukář
mirlub
napsal(a):
Zdravím, nevím sice zda můžu hodnotit výstavu, když ani sám nevím, že česká bagdeta může mít chocholku, ale přesto něco povím. Vystaveno bylo asi 750 holubů. Mě se ta výstava docela líbila, neboť tam bylo skutečně vystaveno docela dost plemen, takže to nebyla žádná "klubovka ". Samozřejmě český stavák tam měl k moji velké radosti svoji expozici. No, ale kotrláčků teda nic moc. Tři černí , tři červení a tří modří sedlatí a pak pár celobarevných . Ale jinak tam byla plemena, která se u nás na jihu moc nevystavují a nebo nejsou tak početná na našich výstavách.. Tudíž z tohoto pohledu byla výstava zajímavá. Co se mi ale nelíbilo je to, že nebyly označeny pavilony, kde se co nachází, rovněž tak, kde je výstavní kancelář, kde se platí koupená zvířata. Já jsem tam jel sám na otočku a měl jsem s tím docela nervy , než jsem se tam zorientoval. Drůbež mě teda tročíčku zklamala, neboť jsem chtěl nakoupit nějakého kohoutka, ale kde nic, tu nic.. Koupil jsem pro syna čárkovanou kachnu a tak jsem alespoň domů nejel s prázdnou. Asi tedy tak . Zdraví St. Toman
st toman
napsal(a):
Zdravím, nevím sice zda můžu hodnotit výstavu, když ani sám nevím, že česká bagdeta může mít chocholku, ale přesto něco povím. Vystaveno bylo asi 750 holubů. Mě se ta výstava docela líbila, neboť tam bylo skutečně vystaveno docela dost plemen, takže to nebyla žádná "klubovka ". Samozřejmě český stavák tam měl k moji velké radosti svoji expozici. No, ale kotrláčků teda nic moc. Tři černí , tři červení a tří modří sedlatí a pak pár celobarevných . Ale jinak tam byla plemena, která se u nás na jihu moc nevystavují a nebo nejsou tak početná na našich výstavách.. Tudíž z tohoto pohledu byla výstava zajímavá. Co se mi ale nelíbilo je to, že nebyly označeny pavilony, kde se co nachází, rovněž tak, kde je výstavní kancelář, kde se platí koupená zvířata. Já jsem tam jel sám na otočku a měl jsem s tím docela nervy , než jsem se tam zorientoval. Drůbež mě teda tročíčku zklamala, neboť jsem chtěl nakoupit nějakého kohoutka, ale kde nic, tu nic.. Koupil jsem pro syna čárkovanou kachnu a tak jsem alespoň domů nejel s prázdnou. Asi tedy tak . Zdraví St. Toman
Příteli Lubasovi jste v podstatě odpověděli za mne. Z mého pohledu (rozmístění zvířat a osvětlení) to byla výstava zdařilá a pokud se nazývá Českou, očekával bych větší propagaci ve prospěch zúčastněných plemen, jejich absence byla mimořádně vysoká. I.K.
Uživatel s deaktivovaným účtem

st toman
napsal(a):
Dobrý den, mohl by mě někdo říct jak byli oceněni ti MVS.Děkuji.
mirlub

XXX.XXX.48.2
kolovrat
napsal(a):
3.
Pánové dík za informaci o Litoměřicích. Budu rád pokud si tato výstava vydobude opět místo na chovatelském výsluní. Ta pauza udělala jistě svoje !!! Pro S.T. - Z té chocholky u bagdet si nedělejte hlavu. Nejen já, ale i řada dalších z nás na tom není o nic lépe. Nejsme databanky !! Důležité je znát dobře to co chováme doma. Kompletně vše znát mají posuzovatelé. Pokud ne,mají k ruce nový vzorník holubů !!!! V Bystřici například nebyli k mému údivu posouzeni Slovenští vysokoletci. Prý není vzorník !!! Ha, ha, ha !!! Co k tomu dodat !!! Chovatel co je tam vystavoval mi říkal, že lituje toho, že obětoval 800 Kč na zakoupení vzorníku, když se jím někteří posuzovatelé stejně neřídí. Asi má pravdu !!! Zdraví Mirek Lubas st.