Akrobácie plemena Takla na videu M. Lubasa som si pozrel, je to paráda, keďže som bol doma, ráno som "vychystal" 8 holubov do Nitry a smutne som sa pozeral na tie, ktoré som na výstavu neposlal. Pár z nich som aj nafotil.
Prvý mladučký holub, nedoperený ,moja nádej do chovu a na budúce výstavy, ešte dofúka.
pekol
napsal(a):
Akrobácie plemena Takla na videu M. Lubasa som si pozrel, je to paráda, keďže som bol doma, ráno som "vychystal" 8 holubov do Nitry a smutne som sa pozeral na tie, ktoré som na výstavu neposlal. Pár z nich som aj nafotil.
Prvý mladučký holub, nedoperený ,moja nádej do chovu a na budúce výstavy, ešte dofúka.
Ďalší mladý, nedoperený, ten asi pôjde preč
pekol
napsal(a):
Ďalší mladý, nedoperený, ten asi pôjde preč
Teraz jeden snímok "poschodový"
pekol
napsal(a):
Teraz jeden snímok "poschodový"
Najmilšia holubička na holubníku, tá by sa na výstave od radosti potrhala, ale, nemá parametre "modelky",, škoda
pekol
napsal(a):
Najmilšia holubička na holubníku, tá by sa na výstave od radosti potrhala, ale, nemá parametre "modelky",, škoda
Tejto holubici sa neušla "miestenka"
mirlub
napsal(a):
Máš Petře moc pěkné holuby. Tak ať ti to v Nitře dopadne. To ti přeje ML.
Vďaka, ale ani vo sne mi nenapadlio že v Nitre bude vyše 400 (s malými ešte viac )
angl. hrvoliakov. Takýto počet býva iba na európskej špeciálke. Modrých AH bude najviac, myslím že nejakých 120, tiež ma prekvapilo. Veľmi sa teším, že niektorí donesú lepšiu kvalitu ako mám ja a možno niečo od nich aj získam (poz. horibilné sumy nemieniť platiť).
Peter