machy43
napsal(a):
čejky při krmení
Nejstarší člen mého chovu. Holubička z roku 95. Táta sice říká, že je stará jak Metuzalém, ale pořád má holoubata. I když už to neni co bejvalo....
machy43
napsal(a):
Nejstarší člen mého chovu. Holubička z roku 95. Táta sice říká, že je stará jak Metuzalém, ale pořád má holoubata. I když už to neni co bejvalo....
Malá raritka v českých chovech. Durynská čejka červeně plavá kapratá.
machy43
napsal(a):
Malá raritka v českých chovech. Durynská čejka červeně plavá kapratá.
Čejky máš velice pěkné. Mě je 23 a čejky chovám od svých 15. Měl jsem spec. chov a o rok později šampiona. Můj chov jsem založil od ing. Mejzra. Bohužel už není pár let mezi námi. Mým vzorem byl p. Černý z Trmic u Ústí nad Labem. Toho možná znal tvůj otec. Zatím se měj Jarda.
krizovsky
napsal(a):
Modrý šupkatý výletek, v pozadí stříbřitý šupkatý
bavorák

machy43
napsal(a):
Modrý šupkatý výletek, v pozadí stříbřitý šupkatý
ty šupky vypadají už docela dobře,,slušná čistá kresba po přepeření bude dobrý no jen tak dál v chovu čejek Roman
bavorák

bavorák

bavorák
napsal(a):
jen trocha z mýho chovu
holoubě šupky,,,po přepeření bude skoro ideální v krezbě
bavorák

bavorák
napsal(a):
holoubě šupky,,,po přepeření bude skoro ideální v krezbě
a ještě dva bělopruzí mladíci pocházejí z šupkatého páru je to dobré na pruhy jelikož je začistí ale na tato holoubata musí přijít bělopruhý jedinec pokud ba se dal šupkatý už by to narušilo pruh
bavorák

bavorák
napsal(a):
a ještě dva bělopruzí mladíci pocházejí z šupkatého páru je to dobré na pruhy jelikož je začistí ale na tato holoubata musí přijít bělopruhý jedinec pokud ba se dal šupkatý už by to narušilo pruh
špičková čejka sice sazká ale jaký je v tom rozdíl u rousných z lonské VDT výstavy v Lipsku
bavorák

bavorák
napsal(a):
jen trocha z mýho chovu
jinak na tento chov rousných čejek sem získal tytul mystr klubu,5 x za sebou 1 na okrese,šampion slovenska v nitře,čestná na evropské výstavě v Praze několik čestných z národních výstav a spouty malých cen
bavorák

bavorák
napsal(a):
jinak na tento chov rousných čejek sem získal tytul mystr klubu,5 x za sebou 1 na okrese,šampion slovenska v nitře,čestná na evropské výstavě v Praze několik čestných z národních výstav a spouty malých cen
a ještě jedna špičková čejka z lonského VDT
bavorák

bavorák
napsal(a):
a ještě jedna špičková čejka z lonského VDT
tak to je muj holub z Evropský výstavy 96 bodu čestná cena,v nitře rok před tím měl šampiona slovenska
bavorák

bavorák
napsal(a):
tak to je muj holub z Evropský výstavy 96 bodu čestná cena,v nitře rok před tím měl šampiona slovenska
a ještě holubička takéz evropy ideální v typu, takřka ukázkový rous,bohužel horší pruh tak zvaně řetízkový na takovou holubici by to chtělo použít bez pruhého samce aby ty pruhy stáhl
bavorák

bavorák
napsal(a):
a ještě holubička takéz evropy ideální v typu, takřka ukázkový rous,bohužel horší pruh tak zvaně řetízkový na takovou holubici by to chtělo použít bez pruhého samce aby ty pruhy stáhl
no a nesmý chybět to nej co mezi čejkami je a to je kropenka tato fotka je z evropské výstavy v praze