Dobrý večer, chtěl byhc se zeptat jestli bych mohl chovat tyto holubu na půdě u kůlny do v letového otvoru (okénka by to měli asi tak 3 metry možná víše od země,ale mohly by si vylétnout na králíkárnu a zní tam vlétnout.
Když můžete vložit nějaké foto Vašich holubů.Chtěl byhc přes léto něco koupit a zkusit chov.
Děkuji za odpovědi
pavel33
napsal(a):
Dobrý večer, chtěl byhc se zeptat jestli bych mohl chovat tyto holubu na půdě u kůlny do v letového otvoru (okénka by to měli asi tak 3 metry možná víše od země,ale mohly by si vylétnout na králíkárnu a zní tam vlétnout.
Když můžete vložit nějaké foto Vašich holubů.Chtěl byhc přes léto něco koupit a zkusit chov.
Děkuji za odpovědi
Zdravim,giganti vám 3 metry nevylétnou,až na vyjímky.Lepší by bylo,kdyby jste je nechal zavřený.
pavel33
napsal(a):
Děkuji za odpovědi
Dobrý den, no já bych chtěl nějaké těžší plemeno ale zatim je nemůžu mít jinde než na tomto místě.A kingové by tam vylétli?Potřbuji holubi, kteří by se drželi spíše a dvoře než aby někam létali.
Děkuji za odpovědi
Přeji všem mnoho úspěchů.
pavel33
napsal(a):
Děkuji za odpovědi
King,ten je na tom uplně stejně.Pokud chcete chovat kvalitní těžké holuby zjistíte, že se létáním prodlužujou v postavě a létající Giganti,nebo Kingové zpravidla nemají váhu.Takže jim udělejte volieru, nebo nějaký chlívec,nejlíp s východem (výletem) nízko u země.Klidně napište na email-vlales@email.cz.Rád vám poradim.
pavel33
napsal(a):
Dobrý den, no já bych chtěl nějaké těžší plemeno ale zatim je nemůžu mít jinde než na tomto místě.A kingové by tam vylétli?Potřbuji holubi, kteří by se drželi spíše a dvoře než aby někam létali.
Děkuji za odpovědi
Přeji všem mnoho úspěchů.
benešák, rys, pštros, francouzská bagdeta, karier, modenka, lahore, hýl, český bublák, voláči a tak dále....
Juraj Kafka
mysak
napsal(a):
všechno co jsem uvedl se zpravidla drží doma.
Dobrý den, tak jsem se rozhodl zkusit chov moravských pštrosů, ale potřebuji poradit jestli nebudou mít problémy se zalétnutím do holubníku.Pod tím okénkem je kousek vedle králíkárna takže by to neměli tak daleko, ale aby se tam trechyli?.Nebo by bylo lepší do okénka dát nějaká prkna aby měli více prostoru na přistání a pak aby jen zalezli?Okno bych vždy vysadil aby na něj nekáleli, ale na noc bych ho chtěl dát zpět.Přemýšlel jsme jestli by stačilo zbít pár prken k sobě aby to šlo našoupnout do okénka a pak vždy vyndat.Ale rád bych uvítal Vaše názory a popřípadě i fotku.
Děkuji za odpovědi