TRH Soběslav /krátce, rychle ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2010 19:15
beda

XXX.XXX.92.40

... aktuálně: - trhy, které se budou konat pravidelně každou první neděli v měsíci- dnes již máme za sebou!! Otevřít bylo v plánu v 9hod-ale v 7hod již bylo plno! Měníme proto začátky na 7.30 hod! Počasí-/se sv. Petrem jsme u nás zadobře,takže:-) Návštěva - nelze spočítat- vstupné i klecné bylo zdarma. Ale až překvapivě velká! Snad = prodalo se asi 60 ks klobásek /opékané na sádlíčku s cibulkou a zalévané černým pivečkem/- když chcete pro chovatele udělat slušnou cenu, není z toho koruna/. V prodeji bylo též krmení /kulatina/-opět slušná cena 350,- pytel! No a zvířátka, asi také spokojenost-slepičky,kachny, králíci a holubi: .ve volierách asi po 10ks - kapucíni (2vol.) - bubláci, birmingeni, čilici, čs. staváci (ve všech rázech asi 7vol.)- v klecích: staváci, káníci, blondinety, krymky, m. pštros - v růz. rázech,nor. skřivani , pošt. holubi i holoubátka na zbaštění a .....exotů také dost!! To nejhodnotnější-setkání a zaholubaření-samozřejmostí!! Hodnotit nám, jako pořadatelům nepřísluší, ale u nás spokojenost! Nějakou fotku na rychlo dám, ale fotky ještě přidáme /jak začalo chodit více návštěvníků, již jsem neměl čas fotit/! Takže Všem DĚKUJEME -a jaké jste si to udělali-takové jste to měli!!:-) A moc se těšíme za měsíc - 2.května! Beda

5.4.2010 14:56
st toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Jsem rád, že se trh povedl a už se těším na 2 května a jestli mi do toho nic zásadního nevleze, určitě přijedu. Zřejmě v této lokalitě není nic podobnýho a proto se to doufám chytne a bude z toho pěkná tradice. Moc to přeju všem pořadatelům. U nás ve Strakonicích je trh každou neděli, ale tam už mě nemá co překvapit. Jedině když přijedou klatováci, příbramáci a nebo někdo z větší dálky a přiveze něco jinýho, než je tam každou neděli. Stejně tam ale jezdím pravidelně, protože je tam spousta kamarádů, dobrý debrecínek a i kafíčko. Jinak Soběslav mi zatím ještě nikdy nezklamala a tak že nashle v Soběslavi. St. Toman

5.4.2010 15:25
mattes

XXX.XXX.0.0

Jo to se nekdo ma,ze se tam poradaji trhy atp.:-) Skoda ze to tady v dobrichovicich nemame taky...Nejblize to je do Prahy-kunratic coz mam tak hodinu cesty...:-(

5.4.2010 17:11
beda

XXX.XXX.92.40

--// ale prosim-tě, za hodinu a čtvrt jsi u nás -já jsem vlastně ze Třebáně, celý život jsem tam jezdil na na chatu a za synama, tam jezdím stále! A z Černošic si p. Vonášek ke mě jezdí pro ind. pávíky vlakem. Koukej přijet, alespoň na výstavu! Co chováš? Přijeď, alespoň na výstavu!! Pozdravuj v Dobřichovicích / a napiš raději na e-mail, ať je tu neotravujeme/!:-|Beda

5.4.2010 17:22
beda

XXX.XXX.92.40

-Stando T.-je to trh! Takže pokaždé to může dopadnout jinak /není to výstava, která se dá ovlivnit/ a ještě vlastně začínáme! Jak já říkám, jaké si to uděláte-takové to máte! Ani klobáska na mně včera nezbyla ! A ke kávě jsem se dostal až po poledni! Včera to zkončilo a dnes již nebudu spát, jak to dopadne v květnu! Dobře krmte, ať je co prodávat a kupovat - ať se tedy vede! Beda

5.4.2010 18:53
mattes

XXX.XXX.0.0

Bedo(doufam ze se nebudes zlobit ze ti tykam preci jenom mi je 23:-) )velmi rad se prijedu podivad na vystavu jen bych potreboval trosicku nasmerovat...Chovam anglicke paviky...Mam takovy pocit ze si clenem klubu chovatelu strukturovych plemen holubu nebo se pletu?Ja tam mam od minuleho roku zadost o prijeti...Na email bych napsal ale nevim jaky je...

5.4.2010 19:13
arlen

XXX.XXX.142.1

Ahoj Bédo tak se vám ten trh povedl moc mne mrzí že jsem tam nemohl být.Snad to vyjde příště.Přeji vám co nejvíce návštěvníků bohatý sortiment a dlouhou tradici.Jarda:-):-):-):-):-)

6.4.2010 21:53
beda

XXX.XXX.87.136

..... pro " mattesa " klikni si na to /pod datum/- vložil: beda a jsi tam /e-mail/ ! :-)

6.4.2010 23:06
mattes

XXX.XXX.0.0

Jo ja na to vcera prisel:-)

8.4.2010 20:24
st toman

XXX.XXX.32.219

Katastrofa, právě jsem se dozvěděl, že v neděli 2 května jedeme s fenou na výstavu do Prahy. Kéž by se ta čuba začala hárat. Soběslav je silně v ohrožení a já se tak těšil. S.T.

9.4.2010 08:02
beda

XXX.XXX.69.84

...vem ji holku na trh k nám, uděláme při tom výstavu //POHÁR jí zaručuji//- i když bude holka hárat !!

9.4.2010 20:25
junior

XXX.XXX.117.46

Ahoj Matesi,
překvapilo mě, že máš podanou přihlášku do Klubu strukturových holubů od minulého roku a doposud nejsi řádným členem. Zřejmě došlo k nějakému nedorozumění. Určitě Tě mezi námi rádi uvítáme. Kontaktuj prosím přímo našeho předsedu př. Pavla Drbu (mobil 603287506), dnes jserm s ním o tom mluvil, rád s Tebou vše probere. Těšíme se, že rozšíříš naše řady a předvedeš na naší speciálce své pávíky.
L.CH.

9.4.2010 21:33
jirkka

XXX.XXX.247.10

Ahoj Laďo,
já jsem s Martinem v kontaktu už od loňska. Proč nebyl vloni v klubu a na speciálce Ti vysvětlím po telefonu až spolu budeme volat. Myslím, že letos už nám Martin neunikne. :)
Jirka
PS: kolik už jsi posbíral čistých vajec? Já to mohu i smažit ke snídani. :) J.

10.4.2010 08:38
mattes

XXX.XXX.0.0

Jo jo letos uz to urcite vyjde:-)

10.4.2010 16:07
junior

XXX.XXX.117.46

Ahoj Jirko,
čistých vajec jsem moc nevyhodil, s tím nemám zatím tak velký problém. Něco sedí na plných, mohlo by se to ale rozjet už trochu rychleji. Hodně párů mi zatím vůbec nenasedlo a u těch, co sedí mám obavu, aby z toho neslezly. Trochu tepla a sluníčka by určitě neuškodilo. Zdraví Láďa

Přidejte reakci

Přidat smajlík