- tak mám pro Vás dvě zprávy: 1) - je dobrá - tak již tuto neděli /jako vždy první v měsíci/ 1.srpna je u nás v Sobíku trh!! 2) - je horší - tak jsme zase o měsíc starší a letí to jak voda u nás v Lužnici!!
Přátelé je nutno si uvědomit, že TRH není VÝSTAVA a proto, kdo přijde bez ptáka má u nás klobásu za 50,- !! Ten kdo tvrdí, že nic na prodej nemá, že nic neodchoval - ať se dá raději k potápěčům, nebo ať pěstuje kaktusy! Jinak se na Vás opět těšíme!! B.
Zdravím, potřeboval bych kačírka, ale IA. Mám doma tři kachničky a jednoho kačírka. Ty kachničky jsou docela v typu, akorát jedna má míň kresby, ale ten kačírek je dost velký a hlavně má podle mě delší zobák a míň klenutou hlavu. Omlouvám se všem holubářům, že tu kecám o kachnách, ale myslím, že je i dost univerzálních chovatelů a tak to snad zkousnou. Zdravím St. Toman
postak
napsal(a):
Kdyby sem tak chovatelé psali co na burzu povezou to by byla věc
- nějak si děláme ten život až moc jednoduchý /ale když vezmu, že jen málokdo má "počítadlo" /tak budiž!! Povezu asi dva páry "čiliků", párek "sibiřáků" -nějakou slepičku "zakrs. holanďanky" a "hladké japonky" - pokud pochytám, tak holky"mandarinky" a "zakrslé čárkované"! Soběslav jsem si oblíbil a navíc to mám na krku! B.
Tak nazdárek. Právě jsem se vrátil z pole, kde jsme sekali řepku. Práce na polích nastala, ale na Soběslav se podívám. Samo s tím nějakým ptákem. Asi to budou kohoutci rousných tříbarevných, hrdličky a snad i mladé kanárky tam přivezu. No a co odvezu? Mám slíbenýho kačírka, potřebuju nějakou pěknou, ale fakt pěknou andulku, no a ostatní se uvidí. Klobáska a kafíčko, to je bez debat. Takže pro ty, kteří to ještě neví. V neděli 1.srpna do Soběslavi a potom 7.a 8.srpna na naší výstavu do Volyně. Výstava je otevřena v sobotu 7.8.od 14 hod do 18 a v neděli od 8 hod do 15 hod. Nejsme žádní trhači rekordů, ale je se u nás na co podívat. Zdraví a na setkání se těší St. Toman
- děkujeme Všem za návštěvu- těšíme se za měsíc !! ... a jak říkám: " Jaké si to uděláte, takové to budete mít " !!!
Zdravím, dorazil jsem z pole až teď a tak musím také zhodnotit dnešní Soběslav. Myslím si, že je to tam čím dál bohatější jak na lidi, tak i na zvířata. Nevím sice jak se hejbou kšefty, ale to vůbec nevadí, hlavně, že se sejdou lidi stejných vlnových délek. No a co jsem si přivezl? No přeci toho čárkovanýho kačírka. Je fakt dobrej, když jsem ho porovnal s těmi, co mam doma. Ještě jednou B. dík. Jinak za týden 7 a 8 srpna, znovu připomínám výstavu v podhůří Šumavy ve Volyni. Otevřeno pro veřejnost v sobotu od 12 hod do 18 a v neděli od 8 do 15 hod. Jak jsem již řekl minule, nejsme žádná velká organizace, ale máme pár zapálenejch tahounů a to je vidět i na naší výstavě. Přijeďte a uvidíte. Těší se St. Toman