Medzinárodné stretnutie chovateľov akrobatických holubov, Slovensko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2010 12:43
margetin

XXX.XXX.131.68

Srdečne pozývam všetkých nadšencov letového športu na historicky prvé podujatie svojho druhu v naších končinách. Podujatie sa uskutoční 25.9.2010 v areáli futbalového ihriska v obci Chocholná - Velčice, Trenčín, Slovensko. Jedná sa skôr o propagačnú akciu, nie o klasické preteky holubov na letovú klietku. Zatiaľ potvrdená účasť pretekárov: Jozef Pepík Voráček (CZ), Martin Mayer ( A ), Stevan Dozet ( SRB ) Đorđević Srboljub ( SRB), Kirica Đorđe (SRB), Hermann Anwander
( D ), pochopiteľne Andrej Margetín (SK).
V prípade záujmu, budem rád ak ohlásite svoju účasť do 20.9.2010. Možnosť ubytovania a stravovania v blízkom Trenčíne.
info: andrej.margetin@gmail.com, tel.: +0421 908 499 905

19.9.2010 19:49
margetin

XXX.XXX.220.17

Už o 5 dní sa začne historicky prvý exhibičný pretek akrobatických holubov na klietku. 25.9.2010 o 9.00 Chocholná - Velčice, areál futbalového ihriska. GPS: 48.870248,17.951875. účasť potvrdená - Hanns Bayer (D), Hans Ganz (CH), Martin Mayer (A), Jozef Voráček (CZ), Stevan Dozet(SRB), Đorđević Srboljub ( SRB), Kirica Đorđe (SRB), Hermann Anwander ( D ).
Teším sa aj na Vašu účasť. S pozdravom Andrej Margetín

28.9.2010 17:06
zajdaps

XXX.XXX.166.16

Zdravím příznivce letového sportu a chovatele akrobatických plemen holubů. Podělil by se někdo z těch kteří se setkání zučastnili, s ostatními kteří neměli tu možnost (kvuli nedostatku času nebo velké vzdálenosti) o nějaké fotografie....? Děkuji Petr S.

29.9.2010 16:05
bavorak

XXX.XXX.43.18

více jak 200 fotografii na www.postovni-holub.cz v magazínu

29.9.2010 20:51
vori

XXX.XXX.7.158

Zdravím všechny příznivce holubího sportu. Jako účastník tohoto setkání musím vyseknout poklonu Andrejovi, který sám a poměrně v krátkém čase dokázal uspořádat mezinárodní setkání holubářů a ještě navíc připravit celodenní závod, který se musel líbit. Já jsem tak nevšedně oslavil své narozeniny a po návratu domů jsem měl ze stráveného víkendu dobrý pocit. Pokusím se přiložit i pár fotek z místa, ale kamrád Roman Kučera byl na svém místě a vše zdokumentoval. Je třeba se podívat na jeho stránky. Díky Romane. Zdravím všechny Josef Voráček.

29.9.2010 21:51
hrabal1

XXX.XXX.224.4

Dobrý večer. Už píšem reportáž pre časopis CHovateľ. Stretol som tam veľa chovateľov, čo robia do akrobatických plemien. A hlavne získal nové poznatky okrem hodnotného chovateľského zážitku.Veď nie každý raz sa pošťastí stretnúť čelných propagátorov ruských plemien Lumíra a Annu Justových, či funkcionárov Klubu chovateľov východoslovenských kotrmeliakov, alebo zoologa Ing.Miloša Košťana, ktorý skúma genetickú predispozíciu akrobacie, alebo syna p. Šimovca, otec bol dlhoročný predseda slovenskej holubiarskej komisie a pochopitelne v typickej póze sediaceho Martina Mayera, šéfa DFU, či dalšie významné osobnosti, čo posúvajú chovateľstvo vpred. Zaiste sa k nim radí aj organizátor Andrej Margetin s rodinou, ktorá zabezpečovala občerstvenie. Povzbudzovať prišla rada chovateľov-členov Klubu chovateľov letúnov. Velká vďaka patrí aj zahraničným chovateľom, ktorí neľutovali financí a času a prišli sa prezentovať na Slovensko. Najviac mi chýbala absencia zástupcov SZCH, či už z holubiarskej komisie alebo samotného "nového" vedenia. Úvodný príhovor by určite nič nepokazil, ba dodal by celej akcií vážnosť. Snáď sa mi podarí v pripravovanej reportáži hodnoverne zachytiť atmosféru celeho súťažného dňa. J.Hrabal.
foto typický pohľad na Martina Mayera z Rakúska, neodmyslitelného účastníka každej súťaže v Európe.

29.9.2010 22:03
zajdaps

XXX.XXX.166.16

Děkuji panu Kučerovi za odkaz na jeho fotogalerii, vidím že jsem o mnoho přišel, ale bohužel pracovní povinnosti mi zhatili plány. Nezbývá než doufat, že střetnutí nebylo prvním a posledním na uzemí Česko-Slovenska. Blahopřeji vítězům, kterými v podstatě byli všichni zučastnění chovatelé akrobatů. PS:-)

29.9.2010 22:12
lubes

XXX.XXX.47.186

smajlíksmajlík

30.9.2010 21:36
margetin

XXX.XXX.43.62

Srdečne zdravím, chcem sa podakovať všetkým, čo boli na tomto stretnutí. Svojou účasťou ste podporili význam tohot podujatia. V prvom rade "trapas" veľa ľudí som ani nepoznal, preto mi je ľúto, že som prišiel o zoznámenie s Romanom Kučeromsmajlík. Vedel som, že si to ty, ale nevedel som to:-)). V druhom rade, budúci rok, ak prežijem, bude to v lete a dva dni. Dík Pepo Vori Voráček, za holuby. Ani som sa nepodakoval. K diskusií pána Hrabala, Mayer je bývalý tajomník EFU, na stretnutí bol Herman Anwander, súčasný predseda EFU. Vdaka aj tomu hore, počasie bolo fajn a hlavne vdaka mojej rodine, bez nej by to nešlo. Vdaka za podporu, zatiaľ len pozitívne ohlasy, už mám aj ponuku na zorganizovanie oficiálnych pretekov v rámci EFUsmajlík.
Srdečná vdaka všetkým!!
Andrej
P.S.: Sranda, že chýbali ľudia, čo stále vravia že na Slovensku sa nič nerobí!!!!!!!! To len vy nič nerobíte!smajlík

30.9.2010 21:37
margetin

XXX.XXX.43.62

Ak by existovala disciplína v dropovaní, poznám favorita. Stevan Dozet

30.9.2010 21:39
margetin

XXX.XXX.43.62

Aktuálny europsky majster - takla solo FK. :-)

30.9.2010 21:42
margetin

XXX.XXX.43.62

Prezident EFU Hermann Anwander. Milovník slovenskej "tlačenky". Večer v meste mi skoro zdrhol s nohatými ženami v stredných rokoch:-)

30.9.2010 21:43
margetin

XXX.XXX.43.62

30.9.2010 21:45
margetin

XXX.XXX.43.62

Byť rakúskym penzistom, usmievam sa aj jasmajlík. Wuty - EFU majster FK 2010

30.9.2010 21:47
margetin

XXX.XXX.43.62

V piatok o 12.00 som ešte ani nevedel, aké búdú ceny. Chvíľku to vyzeralo, že jedinou cenou pre pretekárov bude potlesk.

30.9.2010 21:49
margetin

XXX.XXX.43.62

30.9.2010 21:50
margetin

XXX.XXX.43.62

Přidejte reakci

Přidat smajlík