Následující výkend se koná v Lysé nad Labem Celostátní výstava chovatelů. Ani na starých ani na nových stránkách ČSCH jsem nic nenalezl. To je pěkná ostuda!!!!!!Přesto by to mělo přímo být do očí, aby výstava přilákala návštěvníky.Novému UV jsem dost fandil ale ted vidím, že to byl asi veliký omyl.
Na www.vll.cz najdete vše o národní výstavě. Prostě naši funcionáři moc chovatelství nepropagují. Prostě zadají, zaplatí a taky moc nekontrolují. Nový web nebyl jistě za hubičku, ale je na něm jedn to, co bylo na starém, jen v jiném kabátě. O aktualitách nemluvě a diskuse zatím chybí. Asi nikdo nechce zpětnou vazbu a tak jedinou alternativou je ifauna...JB
Oznámení pro případné hlavně páteční návštěvníky: zde budete mít možnost jako obvykle spatřit naše funkcionáře jako doprovod poslanecké suity a ostatních podržtašků.Zde je nerušte a neobtěžujte přízemními dotazy při jejich bohulibé činnosti.Zvláště dotazy typu proč se zanedbává propagace výstavy....no nic,už posledně byla návštěvnost bídná,můžeme si říci asi jen to,že líp už bylo!!
Národná výstava zvierat je poriadaná aj Slovenským zväzom chovateľov, Bratislava vo Výstavisku Agrokomplex Nitra, v dňoch 26. - 28. 11. 2010. Vystavené budú holuby, králiky, hydina, exoty, drobné hlodavce, rybičky a mačky. Propagácia výstavy takmer žiadna, akoby ani nechceli návštevníkov. Ostatne po volbách nové mená vo vedení, ale žiadne zmeny v informovanosti členskej základni. Kto neverí, nech si otvorí internetovú stránku zväzu.. SZCH.SK.. doteraz ani fotky národných plemien holubov tam nedali. Skutočne sme asi v tomto smere posledný v Európe!
Zdravím. Jsem velice zvědav, zda přijdou při zahájení Národní výstavy noví funkcionáři svazu dolů, mezi nás, obyčejné chovatele. Jsem zvědav, zda si uvědoměli, že si je svými příspěvky platíme a tudíž od nich očekáváme alespoň nějaké povídání co dál. Jsem zvědav, zda se zase jako ti staří zabarikádují nahoře a budou si tam " žužlat uši "se zhrzenou politickou garnitůrou. Jsem zvědav ......... ! St. Toman
1372006
napsal(a):
Národná výstava zvierat je poriadaná aj Slovenským zväzom chovateľov, Bratislava vo Výstavisku Agrokomplex Nitra, v dňoch 26. - 28. 11. 2010. Vystavené budú holuby, králiky, hydina, exoty, drobné hlodavce, rybičky a mačky. Propagácia výstavy takmer žiadna, akoby ani nechceli návštevníkov. Ostatne po volbách nové mená vo vedení, ale žiadne zmeny v informovanosti členskej základni. Kto neverí, nech si otvorí internetovú stránku zväzu.. SZCH.SK.. doteraz ani fotky národných plemien holubov tam nedali. Skutočne sme asi v tomto smere posledný v Európe!
Aká bola propagácia národnej výstavy, to sa uvidí na jej návštevnosti - to hlavné a potrebné pre vystavovateľov na web stránkach SZCH tam je.Verím, že aj po organizačnej stránke to bude v poriadku. Keď sa dokázala zorganizovať pred rokom úspešná európska výstava, tak snáď národná nebude až taký problém...No a posledný v Európe sme asi v tom, že sme ju naposledy usporiadali...
benik
napsal(a):
Vy nedáte s tím rýpáním pokoj. Ted máte možnost se přihlásit na funkci Generálního sekretáře a ukázat chovatelům- členům ČSCH co umíte Vy. Určitě bude vypsáno výběrové řízení.Kybycovat umí kde kdo milý pane
Zdravím Beníka. Nerýpu a ani nekybicuju, pouze jsem byl zvědav jak to bude na zahájení a pouze jsem na to odpověděl, jak to bylo .Takže nic víc a nic míň. Jak tak ale koukám na to vše kolem, tak na generálního sekretáře nemám patřičné politické zaměření. Jináč výstava pěkná, ale bylo tam spousta málo bodovaných zvířat a spousta výluk. Myslí si, že na Celostátní výstavu by se zvířata s výlukou dostat neměla. Buď ten chovatel je nevystavuje na menších výstavách a jede rovnou na národku a nebo ti posuzovatelé na menších výstavách / teď nevím jak to napsat abych nedostal rychtu /, tak že raději ......... .Domů jsem s prázdnou nejel, to dá rozum. Vezl jsem činčilu malou a antverpskýho vousáče. Takže pro mě dobrý a pro ostatní ? Zdraví nejenom Beníka St. Toman