Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
tak díky za názor, hlavně že jsou aspon hezký, ale prd platný.Tak šup do komína , a do sklepa na nový.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
rozměry na nemoderce, křížáci pštrosa kinga
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
nemoderka-Začínám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
časem určitě , moc mě uchvátily pštrosové černí, ale jak píši jsem začátečník a musím se nejprve něčemu přiučit.Každé info a rady ohledně chovu pštrosů uvítám, díky Jarda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Jsem z Ústí nad Labem-nemoderka? nemoderované fórum!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Jste nebo jste byl?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Tak jsem holoubkům dnes ve sváteční den udělal pár sedaček, je jich pět nad sebou , to pro případné násobné sundání v sezoně. Jaký názor????
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Další mladý holubář. Doufám, že vydržíš. Kolik máš párů? Udělej si párovačky, pletivem rozdělené klece nebo rovnou budníky, aby k sobě holub s holubicí pár dnů nemohli, ale viděli na sebe a pokud možno neviděli na jiné holuby. Ideální je, když jsou předtím delší dobu holubi od holubic, pak je mám do 10ti dnů spárované tak, jak potřebuji. Postupně si na sebe zvyknou a zkoušej je pouštět na chvíli k sobě. Holub jí bude klovat, tak zase mezi ně dej přepážku, aby na sebe jen viděli. A pak zase k sobě na delší dobu, pak zase přepážku a tak dál. Když budeš potřebovat, klidně napiš na jaroslav69pokorny@seznam.cz
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.250.126