český čejky mám jich 10ks barvy 2ks modrá šupkatá,3ks modré kapraté,2ks stříbrné,2ks modré rousné a 1kus moré náznak na propenku
Jarda.D

XXX.XXX.160.127
Ty čejky jsou pěkný můj syn je taky chová.Tak ať Ti ta holubařina vydrží.Ale musíš být trpělíví a výsledky se dostavý.
Mladých holubářů je čimdál tím méně.Přeji monoho šťestí s chovem..
Zajímavý, dobře polovinu fotek bych určitě nepublikoval, protože ta kvalita je fakt hrozná, některý holuby máš dost špinavý, hlavně lahoráky
a asi by ses měl možná i naučit psát, když už se tady chceš prezentovat!
Z některejch vět neni ani poznat, co tím chtěl básník říct... Ale jinak ať se daří!
Jedu se do Rabšt. Lhoty podivat, tak tam dejte taky nějaký pštrosy at se mám na co podivat. Holubařte a nedohadujte se s prominutím o blbostech. Myslím tim překlepy nebo ušiněné holuby atd. Hezký den. S.S.
Čoveče Kábele, ty si s čejkama nějak rychle skončil! Vono je vůbec zvláštní, že se tady furt prezentuješ jako "začínající chovatel" a zatim mi připadáš spíš jako pokročilej trhovec Docela by mě zajímalo, když píšeš "začínající chovatel" kolik si toho už odchoval?? Zatímco jako trhovce už sem tě tady viděl obchodovat s mondénama, slezskýma voláčema a teď čejky rousný i hladkonohý, no dobrý
Ale nic ve zlym, chovu zdar Zdenek