Musim se pochlubit, mam 2 páry českých bubláků a 4 výletky pošťáků. , ale rodiče už ze mě nemůžou.
Zdravíme a jsme rádi, že se objevují noví a hlavně mladí lidé, kterým něco chov holubů říká. Hlavně se nezapomeňte vyzbrojit velkou dávkou trpělivosti, uváženosti a nenechte si ničím zkazit tento ušlechtilý způsob využití volného času. Přejeme Vám hodně radosti a krásných odchovů. LAJ.
syrmaticus
napsal(a):
no to neni vse :-D, me strasne lakaj akrobati
Nejdříve všechno důkladně promyslet, prostudovat, poradit se, zvážit možnosti, vybrat plemeno a potom se tomu věnovat. Péči a starostlivost vám holubi mnohonásobně vrátí. LAJ.
justovi
napsal(a):
Nejdříve všechno důkladně promyslet, prostudovat, poradit se, zvážit možnosti, vybrat plemeno a potom se tomu věnovat. Péči a starostlivost vám holubi mnohonásobně vrátí. LAJ.
No je to zatim jen můj sen, nemam čas na tréning(jsem na internátu přes týden) a tady poblíž je ani nikdo nechová.
Pěkní holubi, jenom by jsem jim vyměnil ty větve za prkna, nebo něco širšího, holuby neradi sedají na větve. Také se tolik nepředvedou, samci se při vrkání rádi prochází a předvádějí před holubičkou a na to potřebují něco širšího. Jinak hezký koníček a jen tak dál, přeji mnoho úspěchů.
Neubauer
j.n.
napsal(a):
Ještě, jestli máš zájem, napiš mi na mail, pošlu ti na ukázku video, jak létají akrobaté, Takla a Orlík. pelape@seznam.cz
Neubauer
Zdravíme
a dotaz. Je možno zaslat tyto ukázky letu orlíků a takel z vašeho chovu i na naší adresu: Pokud ano, tady je : LaAjustovi@seznam.cz, předem děkujeme. LAJ.
Docela by stálo za úvahu, zda by mohl provozovatel ifauny trošičku holubářům, ale ne jen jim, pomoci v tom, že by bylo možné vkládat video ukázky přímo na moderované forum. Zcela jistě by to větší část chovatelů ocenila kladně a opět by to byl krok vpřed. V tomto směru zůstáváme opravdu pozadu, v zahraničí mají chovatelé tuto možnost již dlouho a informovanost je vyšší, včetně vizuálního vidění, což je mnohem konkrétnější než jakýkoliv popis.LAJ.