holubisemerad
napsal(a):
Příště tam už bude něco lítat.
zas něco příšte
holubisemerad
napsal(a):
Pštrosi při odpočinku
Pštrosy na výstavě Leština u Světlé n. Sazav.---výletci
holubisemerad
napsal(a):
Pštrosy na výstavě Leština u Světlé n. Sazav.---výletci
kocour Alois
holubisemerad
napsal(a):
kocour Alois
Z naší místní výstavy Vepříkov-Habry. Vystaveno 300 holubů. 12 VOLIER PŠTROSU.
holubisemerad
napsal(a):
Z naší místní výstavy Vepříkov-Habry. Vystaveno 300 holubů. 12 VOLIER PŠTROSU.
holubisemerad
napsal(a):
Pomoř. voláč z chovu p. Benáka. Chová též ČVSR.
holubisemerad
napsal(a):
Pomoř. voláč z chovu p. Benáka. Chová též ČVSR.
Chovatel Křivohlavý Zd.
holubisemerad
napsal(a):
Pro př. Tomana St.
Zdravím. Tak to teda klobouk dolů. Fakt takový postavy a vono to sedí na střeše. To je to, co se mi vždycky líbilo a proto se také tito tvorové nazývají ptáky - holuby. Je vidět, že i takovéto postavy dokáží vyletět na střechu a potom jít výtězit na výstavách. Tak by to mělo být. Potom takového holuba klidně můžeme nazývat MORAVSKÝM pštrosem a né jenom pštrosem. Akorát nevím, jestli ta flinta je na mě a nebo na útočícího chudáčka predátorka s právem na život. Zdraví a znovu obdivuje St. Toman
Dík za pochvalu,ale jestli jí není až moc. Ty střeli měli být jako ukázka kdyby nevylétli na střechu jak skončí. Ne na Vás. Proč PŠTROS, to nechám na jindy. Není to ale z neznalosti. Moje sbírka hol. liter. je slušná. Orginál monog. P. Bublák-Moravský pštros org. rukopis jeho překladu článku němec. chovat. časopisu. A další h. liter. začínaj v předminulém století. To jen na vysvětlení . Kdyby jste jel někdy na Havlíčkobrodsko stavte se. Hezký den... S.S.
Byli jsme na sčítáni na EV Pštrosú. Dík za pochvalu i Tvoje přectava pštrosa je pěkná. Červané jsem také měl společně s modrými. Ty nejl. skončili na Táborsku. Co říkáš na to 1. foto Pštrosa to je moje představa. nechtěl se postavit. Asi by zabodoval na EV lépe než výletci ale ...... Měj se.S.S.