Armavirsky bielohlavy tlieskac - este píska ,ale uz lieta 30 minút,nebojí sa vysok a usilovne tlieska! Vdaka manz . Justovím za kvalitny chovny materiál!
Má predsa 'bakinskych ucitelov'! / Krdel tlieskacov - 1 armavirsky ,4 bakinské /
russli

XXX.XXX.169.168
russli

XXX.XXX.169.168
russli

XXX.XXX.169.168
russli

XXX.XXX.169.168
Zdravíme a jsme rádi, že má holubička první křest ohněm za sebou a hlavně, že z toho vyvázla. Jak to vypadá, bude velice dobrá a byla by jí velká škoda. Její čas teprve příjde a až potom ukáže co všechno v ní je. Přejeme hodně hezkých chvil a radostných zážitků z letu. S pozdravem LAJ.
Armavirsky bielohlavy tlieskac z druhej liahne,velmi kvalitny aj exterierovo! Asi nie je to najlepsia myslienka nahánat farebného holuba -jedinácika- v bielom krdli,okamzite ho oddelí od krdla kazdy dravec. Vcera bol dalsí ( v poradí uz 4.) útok dvoch dravcov na zalietanú holubicu,vrátila sa vecer o deviatej vo velmi silnom vetre.Zeby som mal prestat s tym treningom...?!
191198
napsal(a):
Skupina mladych kelebekov po lete
Zdravím Vás kolego.
Máte nádherné holuby !!! Pošlete mi prosím kontakty na Vás. Oba chováme kelebeky - úžasné plemeno - , a je škoda si občas nepředat nějakou tu zkušenost. Mám holuby pro let , ne na parádu a těší mě, že i na Slovensku mimo Andreje Margetína někdo s tímto plemenem létá. Předem děkuji. S pozdravem M. Lubas st.
Pošlete mi to na adresu - lubasm@volny.cz
Mé kelebeky můžete vidět v akci na - http://www.holubiakrobate.estranky.cz/clanky/kelebek/
PS : Jedete v září na lety na skříňku do Trenčína ???
ferencjo

XXX.XXX.161.21
Dobrý deň.
krásne mladé.mohli by ste prosím vložiť pár foto holubníka a voliér,
ďakujem
Akrobatov, ešte nevyletených pridám aj ja
1. mladá holubička "striebritá" jarabá, Takla
2. Takla, ako otec, popolavo červený plnofarebný , pokiaľ je to samček tak BAB+ C?C+ Ss