Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.6.2011 20:26
cerny.kamil

XXX.XXX.51.246

Prosím o zkušenost z Vašeho holubníku: Jak dobře se snášejí jednotlivá plemena holubů? - Ve starší diskuzi jsem se dočetl, že například bělohlávci a mor. bagdety se příliš nemusejí. Lze vůbec chovat "okrasné" a "užitkové" plemeno pospolu? Je nutná jejich vzájemná (i částečná) izolovanost? Děkuji! :-)

ferencjo

12.6.2011 00:24
ferencjo

XXX.XXX.5.221

zdravím.ja mám momentálne v holubníku mníšky spolu s košoá,pošťákmi aj vysokoletkami a polským rysom.
Väčšina plemien sa pri dostatku prisetoru navzájom rešpektuje,vyvarovať sa treba umiestneniu pokojného plemena - napr.mníšky spolu s temperamentným až agresívnym napr. Kingom
aké plemená máte v pláne chovať?
s pozdravom Jozef

12.6.2011 09:01
cerny.kamil

XXX.XXX.51.246

Myslím si na mor. bělohlávky a mor. bagdety, nebo bělohlávky a rysy. - Jak to s nimi je např. v zimním klidovém období, když bych měl pospolu samice různých plemen, stejně tak samce? Nebudou se vzájemně napadat? Bělohlávci x mor. bagdety, bělohlávci x rysi. Děkuji!

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2011 10:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dobrý den. Já chovám spolu moravské voláče, české voláče sedlaté rousné a moravské bagdety spolu a to bez problémů.Jen musí mít dostatek prostoru. Co se týče bagdet tak když mají svůj budník jsou zcela bez problémů. Dokonce se mi teď stalo že na hnízdě sedělo mládě bagdety a voláče a obě mláďata byla od nich nakrmena.Myslím si, že bagdety jsou z těchto plemen nejlepší rodiče. Chovu zdar! JS

13.6.2011 20:07
cerny.kamil

XXX.XXX.51.246

A můžu ještě někoho poprosit o zkušenost s chovem bělohlávků a zároveň rysů, mám čekat rozbroje nebo ignoraci? :-) Děkuji!

13.6.2011 22:04
ccira

XXX.XXX.187.237

Ti se snesou. JT

14.6.2011 18:11
fiala

XXX.XXX.216.107

Zdravím já chovám již šest let spolu mor. bělohlávky a staváky a žadný problém nikdy nebyl hlavně nesmý byt přeplněný holubník to nedělá nikdy dobrotu. Fiala

Přidejte reakci

Přidat smajlík