Maltézský slepičák 2011

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.7.2011 19:07
mysak

XXX.XXX.46.80

pane Pokorný a jiní chovatelé maltézů, proč pak sem nevložíte taky něco ze svých odchovů?
Díky s pozdravem Juraj Kafka

5.7.2011 23:15
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Juraji, budu se vymlouvat. Nemám na focení svých holubů čas. Přes týden v práci, o víkendech včely, průběžně cestuji po kamarádech (takže tam se snažím fotit), po večerech připravuji vlastní webové stránky (abych nebyl za vámi všemi pozadu) a to třeba teď momentálně po mě ještě leze tříletá vnučka (kterou ráno nechávají rodiče spát až do oběda) a chce vidět oloubky a jejich mňata. Slibuji, že něco nafotím i doma a dám to sem. Ono fotit maltézáky je složité, chce to spoustu fotek, než se jedna povede tak, jak má být. Pokud je někdo chcete vidět živě, pak poslední prázdninovou neděli 28.8. od 10 hodin u mě v Novém Oldřichově letošní setkání chovatelů s prohlídkou maltézů, občerstvením a debatami o maltézácích, jejich krmení, párování, veterině atd. Zájemci o návštěvu se prosím ohlaste do 21.8 na tel. +420 602 627 535 nebo na e-mail jaroslav69pokorny@seznam.czsmajlík P.S. Přikládám obrázky, které jsem nafotil jinde.

5.7.2011 23:31
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Tak toto je Kugler D, předchozí byl Fischerleitner A

5.7.2011 23:53
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

A ještě jednou Seifert A, stejně jako první černá holubička

6.7.2011 01:51
mysak

XXX.XXX.46.80

jaroslav69pokorny napsal(a):
Juraji, budu se vymlouvat. Nemám na focení svých holubů čas. Přes týden v práci, o víkendech včely, průběžně cestuji po kamarádech (takže tam se snažím fotit), po večerech připravuji vlastní webové stránky (abych nebyl za vámi všemi pozadu) a to třeba teď momentálně po mě ještě leze tříletá vnučka (kterou ráno nechávají rodiče spát až do oběda) a chce vidět oloubky a jejich mňata. Slibuji, že něco nafotím i doma a dám to sem. Ono fotit maltézáky je složité, chce to spoustu fotek, než se jedna povede tak, jak má být. Pokud je někdo chcete vidět živě, pak poslední prázdninovou neděli 28.8. od 10 hodin u mě v Novém Oldřichově letošní setkání chovatelů s prohlídkou maltézů, občerstvením a debatami o maltézácích, jejich krmení, párování, veterině atd. Zájemci o návštěvu se prosím ohlaste do 21.8 na tel. +420 602 627 535 nebo na e-mail jaroslav69pokorny@seznam.czsmajlík P.S. Přikládám obrázky, které jsem nafotil jinde.

No vidíte, že to jde:-) a nějaký výmluvy neberu.smajlík Já taky sem lezu až v noci a nebo krátce po obědě. Já radši koukám na holuby než na řádky, kterým moc nerozumím. Líbí se mi třeba ten černý na trávníku - to je balerína!
a nebo ta barevná čtveřice na druhém snímku.
Každopádně děkuji za opravdu pěkné fotky
a doufám, že Vaše galerie slepičáků zaujme a potěší i ostatní kdo sem chodí. Snad to také okomentují. Případně se přidají další chovatelé k diskuzi tohoto originálního plemene.
Juraj Kafka

6.7.2011 06:18
beda

XXX.XXX.64.211

JARDO, prosim-tě tohle je rubrika HOLUBI !!! :-)) Beda

6.7.2011 15:55
bushido

XXX.XXX.160.127

musím se smát :-))) :-):-):-):-))smajlík

6.7.2011 21:58
fhonsa

XXX.XXX.33.201

Můj výletek- je to holubice. F.Honsa:-)

7.7.2011 17:27
mysak

XXX.XXX.46.80

A ještě jednou Seifert A, stejně jako první černá holubička

Tou balerínou jsem myslel toho černého od Rafbauera na trávníkum, ten se mě líbí, ale odborník jste Vy. Díky za vložení. Protože i tohle jsou holubi a když sem někdo zavítá, kdo by třeba nevěděl co chovat a chtěl by nelétavé plemeno, tak tady se může kreativovat.

7.7.2011 17:48
beda

XXX.XXX.64.211

- // to se ho nemusíte zastávat -však on tohle Jarda přežije !! :-)) B.

7.7.2011 20:56
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

mysak napsal(a):
Tou balerínou jsem myslel toho černého od Rafbauera na trávníkum, ten se mě líbí, ale odborník jste Vy. Díky za vložení. Protože i tohle jsou holubi a když sem někdo zavítá, kdo by třeba nevěděl co chovat a chtěl by nelétavé plemeno, tak tady se může kreativovat.

To já vím dobře, kterou balerínu jste myslel. Jste znalec nejen na barvy, tento výletek patří v postavě mezi nejlepší, které jsem letos viděl. Jen se mi nepodařil vyfotit v nejlepším postoji, většinou stojí takto skloněný, což není dobré. Občas se postaví jak má, se zády vodorovnými, pak je i linie spodního oblouku nepřerušená s pěknou "kolíbkou" . Celková výška, tenký dlouhý krk a dlouhé nohy jsou vynikající a bude patřit k šampionům. Ovšem u německých posuzovatelů bude postihován za nečistou barvu. Zajímalo by mě, jaký stupeň rozředění černé to je. Občas má narezlá pírka. Myslím, že v páru s "tvrdě" černou budou padat i modří kapratí (hodně tmaví) nebo i dominantně červení (tmavý zobák, modrý ocas). Co myslíte? Jarda Pokorný

7.7.2011 21:34
pekol

XXX.XXX.30.116

To já vím dobře, kterou balerínu jste myslel. Jste znalec nejen na barvy, tento výletek patří v postavě mezi nejlepší, které jsem letos viděl. Jen se mi nepodařil vyfotit v nejlepším postoji, většinou stojí takto skloněný, což není dobré. Občas se postaví jak má, se zády vodorovnými, pak je i linie spodního oblouku nepřerušená s pěknou "kolíbkou" . Celková výška, tenký dlouhý krk a dlouhé nohy jsou vynikající a bude patřit k šampionům. Ovšem u německých posuzovatelů bude postihován za nečistou barvu. Zajímalo by mě, jaký stupeň rozředění černé to je. Občas má narezlá pírka. Myslím, že v páru s "tvrdě" černou budou padat i modří kapratí (hodně tmaví) nebo i dominantně červení (tmavý zobák, modrý ocas). Co myslíte? Jarda Pokorný

Tohto čierneho Rafbauera, keď je taký krasavec, tak nech bude s textom, aby som nelietal hore dole:-)

7.7.2011 22:13
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Tak dobrá, ještě pár obrázků, ať můžete vidět i dokonalou hlavu a dominanci (velikosti) nad ostatními holuby.

7.7.2011 22:33
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Ještě by mě zajímal genetický vzorec barvy? Jarda Pokorný

7.7.2011 23:57
mysak

XXX.XXX.46.80

Ještě by mě zajímal genetický vzorec barvy? Jarda Pokorný

Pane Pokorný, ten bude normálně černej možná modrej T-patern (česky tmavý), červené dominanty ve spojení s černým nikdy nehodí. Protože kde by se tam vzali? Proto je červená dominantní dominantní, která při křížení s ní všechno přebíje, ale černý s černým může štěpit leda na hnědou. Bavíme se o pigmentacích (které jsou tři). Modré hodit může, protože plavá je skrytá pod plnobarevnou(modrá pod černou). A štěpí-li ten Váš tvrdě černý do modrých, tak se tam objeví 50 % holoubat modrých a ale pravděpodobně tmavých.

Jinak k těm stupnům rozředění, existují zatím dva stupně jeden je bledá a druhý rozředěná(někde prý už je objevena i 3. extrémní rozředěná).
Když si vezmete bronzového hýla modrokřídlého kapratého tak je intenzivní, zlatý modrokřídlý kapratý je jeho bledý stupeň a dilute hýl není, takže ho dobře zastoupí norimberský skřivan kapratý jakožto rozředěný stupeň. U maltézů si nejsem vědom o bledém stupni idkyž asi tam může být lecos, nicméně předpokládám, že tento černý narezlý výletek vzešel pomocí recesívně červeného a nebo žlutého a proto ty lemy.
Pěkný na tom trávníku ta skupinka.:-)smajlíksmajlík

8.7.2011 07:08
beda

XXX.XXX.106.190

Jardo, to je hrozná legrace pro nás holubáře, co známe slepičáky pouze z klece na výstavě /těžko to pochopíš/ já se stále musím k těm fotkám vracet!!:-) Ono je to vidět to na trávě v přírodě uplně zas o něčem jiném!! Já to potkat, tak jsem přesvědčen, že přiletěli a jsem mezi marťany!! Jak se tam někam k tobě dostanu, nenechám si to ujít a navštívím tě!! A to jsem vždycky toužil navštívit safari v Africe - kam se hrabou!! :-)) smajlík Beda

8.7.2011 08:09
bushido

XXX.XXX.160.127

tohle je 100 krát lepší než safari smajlík:-):-):-)smajlík

9.7.2011 22:28
pekol

XXX.XXX.13.239

Táto "monotéma" s obrázkami sa mi veľmi páčila, aspoň sme sa niečo naučili:-).Pár obrázkov som si aj uložil .
Ešte otázka na miery - koľko cm meria kvalitný Maltezák ? Zdajú sa mi byť veľmi vysoké (nohy) a majú veľmi dlhý krk. smajlík

10.7.2011 21:24
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

mysak napsal(a):
Pane Pokorný, ten bude normálně černej možná modrej T-patern (česky tmavý), červené dominanty ve spojení s černým nikdy nehodí. Protože kde by se tam vzali? Proto je červená dominantní dominantní, která při křížení s ní všechno přebíje, ale černý s černým může štěpit leda na hnědou. Bavíme se o pigmentacích (které jsou tři). Modré hodit může, protože plavá je skrytá pod plnobarevnou(modrá pod černou). A štěpí-li ten Váš tvrdě černý do modrých, tak se tam objeví 50 % holoubat modrých a ale pravděpodobně tmavých.

Jinak k těm stupnům rozředění, existují zatím dva stupně jeden je bledá a druhý rozředěná(někde prý už je objevena i 3. extrémní rozředěná).
Když si vezmete bronzového hýla modrokřídlého kapratého tak je intenzivní, zlatý modrokřídlý kapratý je jeho bledý stupeň a dilute hýl není, takže ho dobře zastoupí norimberský skřivan kapratý jakožto rozředěný stupeň. U maltézů si nejsem vědom o bledém stupni idkyž asi tam může být lecos, nicméně předpokládám, že tento černý narezlý výletek vzešel pomocí recesívně červeného a nebo žlutého a proto ty lemy.
Pěkný na tom trávníku ta skupinka.:-)smajlíksmajlík

Aspoň vidíte, jaký jsem neznalec genetiky. U toho černého byl některý z prarodičů žlutý, proto jsem myslel, že když je v černé žlutá (základní červená), tak že z toho může vypadnout i dominantní červená. Jednoho dominanta přikládám. Dnes tu byli na návštěvě kamarádi, tak jsem se konečně pokusil nafotit několik výletků, jak jste chtěl na začátku vlákna. Ale buď otočili hlavu nebo udělali krok nebo mrkli, takže nejsem spokojen s fotkami, ale s mladými spokojený rozhodně jsem. Jarda Pokorný

10.7.2011 21:28
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Taky on, samec. Rodiče otec bílý (otec bílý, matka žlutá), matka červená recesivní (prarodiče taktéž), sourozenci černá, červená recesivní.

10.7.2011 21:31
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

A naposledy on, tady má konečně křídla pře ocasem.

10.7.2011 21:35
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Červený, otec červený, matka žlutá. Na maltézáky slušná barva a hlavně čistý zob.

10.7.2011 21:38
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Taky on s maličko lépe složenými křídly.

10.7.2011 21:46
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Bílí mají otce bílého (i oba prarodiče), matku červenou (otec červený, matka žlutá). Sourozenci zatím bílí a černý.

10.7.2011 22:13
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

pekol napsal(a):
Táto "monotéma" s obrázkami sa mi veľmi páčila, aspoň sme sa niečo naučili:-).Pár obrázkov som si aj uložil .
Ešte otázka na miery - koľko cm meria kvalitný Maltezák ? Zdajú sa mi byť veľmi vysoké (nohy) a majú veľmi dlhý krk. smajlík

Peter, přikládám nákres ideálu maltéze podle již zemřelého profesora Bora Sporina ze srbského Zrenjaninu. Nákres předložil právě před rokem na konferenci evropských klubů chovatelů slepičáků srbský klub, který "jede" podle něj. Schválil ho na své schůzi klubu 5.3.2006 a od té doby ho používá na razítku, dopisních papírech, česrných cenách atd. Podle prof. Sporina je u maltézů nejobtížněji dosažitelný tenký dlouhý krk a dlouhé, jako tužky rovné nohy. Takže špičkoví maltézi měří přes 40cm a holubice pod 36cm by se v chovu neměly nechávat. Jarda Pokorný

10.7.2011 23:11
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

A ještě miminko, už je vidět pěkně klenutý ohryzek

11.7.2011 20:07
pekol

XXX.XXX.255.33

Peter, přikládám nákres ideálu maltéze podle již zemřelého profesora Bora Sporina ze srbského Zrenjaninu. Nákres předložil právě před rokem na konferenci evropských klubů chovatelů slepičáků srbský klub, který "jede" podle něj. Schválil ho na své schůzi klubu 5.3.2006 a od té doby ho používá na razítku, dopisních papírech, česrných cenách atd. Podle prof. Sporina je u maltézů nejobtížněji dosažitelný tenký dlouhý krk a dlouhé, jako tužky rovné nohy. Takže špičkoví maltézi měří přes 40cm a holubice pod 36cm by se v chovu neměly nechávat. Jarda Pokorný

Jardo, vďaka za odpoveď. Nemáte to ľahké. Ja tiež bojujem z veľkosťou angličakov, holuby krátke v tele, kratšie nohy kratší krk - vyradzujem z chovu. Rozdiel 4 cm medzi 1,0 a 0,1 je podľa mňa dosť veľký, možno sa mýlim. Pri plemene, ktoré chovám, usilujem sa , aby rozdiel nebol väčší ako 2 cm. Pri veľkých plemenách platí -veľké holubice - základ chovu. Peter
Peter

11.7.2011 22:03
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Peter, souhlasím, že velké holubice jsou základem chovu. Nemyslel jsem to tak, že je rozdíl mezi 1,0 a 0,1 ty 4 cm, ale že nejlepší maltézáci mají přes 40cm a menší než 36cm by se neměli nechávat v chovu. A to jsou většinou holubičky. Když snáší velká vejce a je pěkná v typu, tak se nechá i ta malá. Protože podle starých praktiků holub dělá velikost a holubice tvar. O tom se tu již dříve psalo. Je pravda, že v Čechách je spousta malých, ale typově téměř dokonalých maltézů. Z praxe vím, že v chovu s nimi nelze udělat posun kupředu. Mám tu dvě holubice, které jsou díky dlouhému krku vyšší než samci. Ale jsou už tak extrémní výšky, že jsem rád, když mám jedno holoubě ročně (nemám chůvy). Jarda Pokornýsmajlík

11.7.2011 22:41
pekol

XXX.XXX.15.80

Ja som to pochopil správne, len som to chcel zvýrazniť. Robím to rovnako, meriam holubov aj holubice. Prv som začal vyraďovať menších holubov a teraz začnem to robiť aj s holubicami.Tým vyrovnávam chov. Radšej menej, ale kvalitné. Používam mnoho krmičov - Košoá. Angličanov trocha šetrím, kŕmia menej. Peter

11.7.2011 23:52
mysak

XXX.XXX.46.80

A ještě miminko, už je vidět pěkně klenutý ohryzek

Krásná vyrovnaná žluť, ikdyž vím že to je druhořadé. Nevěděl jsem, že mají mít maltézi ohryzek... Nebo je to ironie?:-)
Pane Pokorný děkuji eště jednou, za opravdu pěkné leporelo maltézů, musím se přidat k těm kdož říkají, že na tom trávníku to prostě teprv vynikne a jsem rád, že to docela zaujalo i ostatní a tak doufám, že se toto téma bude rozvíjet stejně jako třeba některá jiná témata o plemenech holubů. Protože tohle je ta pravá holubařina, aspoň podle mne.
Prosím, pokračujte.smajlík

12.7.2011 22:57
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

mysak napsal(a):
Krásná vyrovnaná žluť, ikdyž vím že to je druhořadé. Nevěděl jsem, že mají mít maltézi ohryzek... Nebo je to ironie?:-)
Pane Pokorný děkuji eště jednou, za opravdu pěkné leporelo maltézů, musím se přidat k těm kdož říkají, že na tom trávníku to prostě teprv vynikne a jsem rád, že to docela zaujalo i ostatní a tak doufám, že se toto téma bude rozvíjet stejně jako třeba některá jiná témata o plemenech holubů. Protože tohle je ta pravá holubařina, aspoň podle mne.
Prosím, pokračujte.smajlík

Žluté holoubátko je Vládi Šíly. Barva je opravdu moc pěkná. U nás a dál na Balkán je barva druhořadá, jde především o figuru. A ohryzek je u maltézů znakem vysoké prošlechtěnosti, ale berou to tak jen jejich chovatelé. Někteří posuzovatelé jim totiž stále ještě body za ohryzek strhávají. Taky mám rád takovouto holubařinu víc než chovatelskou diplomacii. A to hlavně díky Jurajovi, Peterovi, Bedovi, Sašovi, Slávovi a dalším (nerad bych na někoho zapomněl), kteří holubařit umí a hlavně se nebojí předávat zkušenosti dalším. A jsou tu i ti nejmladší, kteří byť začátečníci, tak se snaží předávat také své zkušenosti. Ještě přikládám, jak v Srbsku trénují maltézáky (klid, postoj). Když se někdo budete pohybovat v severních Čechách, dejte vědět a přijeďte se podívat naživo. Jarda Pokorný

14.7.2011 14:34
gletna

XXX.XXX.63.219

krásné leporelo, takové si tak tvarově dokonalý holub zaslouží, tleskámsmajlík a na tom tmavém mohu prostě oči nechat!

20.7.2011 21:09
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Tak ještě pár výletků. Tihomir Shejbal HR

20.7.2011 21:11
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Zeljko Culibrk SRB, dokonalý poměr délkek krku a ocasu

26.7.2011 10:09
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.180.144

Tak jsme s přáteli zase trošku cestovali, přikládám výběr nejlepších výletků z cesty po Chorvatsku a Maďarsku.
Žlutý výletek Petar Majdanzić, HR

28.7.2011 20:28
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Já vím, že bych sem měl dávat jen výletky, ale musím se s vámi podělit. Nejlepší žlutý maltéz, jakého jsem zatím letos na svých cestách viděl. Chovatel Branko Usćebrk, HR

28.7.2011 21:02
fhonsa

XXX.XXX.33.201

Tak se také přidám. Toto je výletek Dr.Janowsky Šandora-Maďarskosmajlík

8.8.2011 20:34
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Tak ještě ze stejné cesty, výletek Mihály Balazse

8.8.2011 20:35
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

A ještě jeden stejného chovatele

14.8.2011 23:53
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Ještě jsem nafotil jeden extrém, neskutečně vysoký a krátký. 1,0 Johanna Rafbauera, předsedy rakouského Klubu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.9.2011 19:04

No jo, moje krevní skupina :-) Vican J.

25.9.2011 20:47
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Přátelé, když se podíváte výše na foto žlutého maltézáka od Branko Ušćebrka, tak tento PAN malíř holubů Zdeněk Stodola ho podle černobílé fotografie namaloval. Dokonalé... Jarda Pokorný

25.9.2011 20:53
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Ještě přidávám povedeného výletka Vladimíra Šíly. Jak je to možné, že letos se dařili především černí...

25.9.2011 22:43
mysak

XXX.XXX.46.80

Přátelé, když se podíváte výše na foto žlutého maltézáka od Branko Ušćebrka, tak tento PAN malíř holubů Zdeněk Stodola ho podle černobílé fotografie namaloval. Dokonalé... Jarda Pokorný

Vskutku dokonalé!!!smajlík Mistr by mohl malovat vzorníky, případně ilustrovat jiné holubářské publikace.

1.10.2011 22:05
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Tak ještě můj výletek, ale jen z telefonu.

4.10.2011 23:17
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Výše zmiňovaný špičkový černý výletek Johana Rafbauera se jako 0,1 ve výtečné kondici předvedl na přehlídce výletků německého Klubu - pobočky JIH. Je to spíš tmavě modrý kapratý s náznaky bronzu. Patřil k nejlepším, více na http://www.maltez-pokorny.cz

4.10.2011 23:49
mysak

XXX.XXX.46.80

Výše zmiňovaný špičkový černý výletek Johana Rafbauera se jako 0,1 ve výtečné kondici předvedl na přehlídce výletků německého Klubu - pobočky JIH. Je to spíš tmavě modrý kapratý s náznaky bronzu. Patřil k nejlepším, více na http://www.maltez-pokorny.cz

hmm, vzkutku typické zvíře:-) Vím, že to k slepičákům nepatří, ale při tomhle barevném holubu mě napadlo jak by vypadal maltéz v barvě hýla tj. bronzové tělo a černá křídla se zády a ocasem. Už máme "volatého hýla" - dolnobavorského voláče a teď holub ve tvaru U. No to by bylo něco...:-)JK

6.10.2011 18:33

Holubi Rafbauera a Eiby, to je opravdu nádhera. smajlík

6.10.2011 21:15
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Tak ještě vkládám rodiče toho "černého" výletka, oba černí vpravo nyní v chovu Johana Rafbauera.

20.10.2011 23:25
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Téměř ideální složení křídel před ocasem

24.10.2011 22:28
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Speciálky maltézů se v Evropě uskuteční za měsíc. Německý Klub, pobočka Jih pořádá speciálku 26.-27.11.2011 v bavorském Attenkirchenu. Maďarský Klub pořádá speciálku při výstavě drobných zvířat 26.-27.11. v Békescsabě. Srbský Klub pořádá svou speciálku 25.-27.11. ve Zrenjaninu. Čeští chovatelé jsou zváni k obeslání i návštěvě všech těchto výstav. Speciálka českého Klubu proběhne na lednové výstavě v Lysé a už se na ni těší přátelé z Polska a Slovenska. Jarda Pokorný

14.11.2011 22:10
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Něco z domova. Na okresní výstavě v České Lípě 12.11.2011 bylo vystaveno 13 maltézů. Na obrázku je hnědá plavá holubička Pavla Dušánka ze ZO Holany z kolekce,která nakonec losem zvítězila v okresní soutěži se 469 body. Stejný počet bodů získali kolekce červených moravských pštrosů př. Mužíka, modrých českých čejek mladé chovatelky Janičky Novákové a modrých gigantů př. Ešnera, všichni ze ZO Česká Lípa.

14.11.2011 22:13
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Černý 1,0 Jiřího Kaněry na výstavě ve Strakonicích.

22.11.2011 08:05
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.180.144

Na CV v Lysé vystavil maltézáky jen "místní" Jiří Chramosta. Osm kusů s oceněním 96,96,95,95,95,95,95,95 bodů výborné kvality.

29.11.2011 20:34
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Přátelé, je na prodej několik desítek výletků krásných maltézů z jižního Maďarska v barvách červená, žlutá, černá a modrá kapratá. Barvy sice nejsou předností těchto holubů, ale v typu patří k nejlepším v Evropě (viz foto). V ČR, Německu a Rakousku jsou ozdobou několika předních chovů. Nyní jsou k dispozici za cca třetinu běžné ceny. Informace a možnosti podám já nebo Franta Honsa, kontakt na http://www.maltez-pokorny.cz
NEVÁHEJTE, takovou kvalitu za nabízené ceny neseženete. Jarda Pokorný

3.12.2011 22:55
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.230.156

Něco z Lipska. Žlutý 1,0 výletek 94 bodů, mladého chovatele Manuela Mitterera z Bavorska.

3.12.2011 23:04
bushido

XXX.XXX.160.127

Něco z Lipska. Žlutý 1,0 výletek 94 bodů, mladého chovatele Manuela Mitterera z Bavorska.

slepičáky moc nemusím.. ale ten žlutý se mi moc líbí..musím dát palec nahoru :-):-) :-)

11.12.2011 22:04
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Červená holubice z letošního posledního výletu za hranice - Maďarsko.

18.12.2011 20:18
jaroslav69pokorny

XXX.XXX.117.121

Také z jižního Maďarska. Výborná spodní linie a vynikající rovné nohy. Jarda Pokorný

Přidejte reakci

Přidat smajlík