sísa76
napsal(a):
Bedo ty jseš neuvěřitelně šikovnejJo ještě jednou dík už se prochází po střeše no prostě krása
sisa
- musím to trochu vysvětlit /vypadá to jako bych už chodil po střeše
// tak to ještě né !! Ale navštívili jsme v sobotu trhy ve Slavonicích /jsou každou čtvrtou sobotu v měsíci/ a "sísa" si tam ode mě pořídil tři páry "čiliků" // schválně nepíši koupil, neboť vietnamci dají více
- ale je to kámoš!! A tak si je pochvaluje, takže mám radost !!
B.
beda
napsal(a):
- musím to trochu vysvětlit /vypadá to jako bych už chodil po střeše
// tak to ještě né !! Ale navštívili jsme v sobotu trhy ve Slavonicích /jsou každou čtvrtou sobotu v měsíci/ a "sísa" si tam ode mě pořídil tři páry "čiliků" // schválně nepíši koupil, neboť vietnamci dají více
- ale je to kámoš!! A tak si je pochvaluje, takže mám radost !!
B.
Béďo přece ti nebudu dávat to co vietnamci nemám takové příjmy a přece bys tak krásné holubi neprodal do polévky s nudlemi.
- sorry!! - pravda je na tvé straně!! B.
//- akorát jsem nespal, v sobotu jsi je přinesl domů a v neděli jsi psal, že jsou již na střeše??
beda
napsal(a):
- sorry!! - pravda je na tvé straně!! B.
//- akorát jsem nespal, v sobotu jsi je přinesl domů a v neděli jsi psal, že jsou již na střeše??
No to už v sobotu odpoledne poletovali s č.rejdiči po střeše dokonce se vydali do kroužení kolem chalupy,akorát jsem je chtěl vyfotit ,ale jak jsem byl zabranej do koukání,tak jsem na to docela zapomněl.To víš Bedo rozkaz zněl od Tebe jasně zůstat u Sisi. Holt jsou vychování od Tebe je to vidět
Tak douvám že zas něco dovezeš do Slavonic no vlastně teď jsme na řadě mi k vám tak první neděli v srpnu v Soběslavi