- kdo zaváhal ? - posledních 24 hod // posílejte na autratabeda@email.cz
Venca Škvor
napsal(a):
A bude v neděli normálně i zároveň s výstavou trh?
¨- trh-burza běží po celou výstavu // ve vymezeném pro burzu prostoru, ale tradičně je nejsilnější v neděli Přijeďte nakoupit i prodat - zvou pořadatelé !!
beda
napsal(a):
- kdo zaváhal ? - posledních 24 hod // posílejte na autratabeda@email.cz
ahoj Bedo,velmi rad bych se zucastnil ale mam to z Moravskoslezkeho trochu daleko ale neda mi to a taky bych Te(a samozdrejme i ostatni)chtel pozvat na nasi vystavu ktera je v Trinci 16 az 18 zari je to ulice za trati.a nebo pak v prosinci na nasi specialku strukturovych holubu!myslim ze stema hedvabnyma bys tam urcite zabodoval!!! S pozdravem martin PS:dekuju za prihlasku ale jak sem psal mam to celkem daleko:-(
Venca Škvor
napsal(a):
No mám to v plánu ale nevím právě jestli tam jet až v neděli (ale asi nejspíš jo). Potřebuji přikoupit do krve tak 5 párů andulek nějakých hezkých strak. myslíte že tam budou andulky?
-andulky tam jsou // kvalitu a ráz lze těžko říci předem / - a nechal bych to na neděli!
čau siso! - ve středu brigáda a sešlo se více lidí, než jsme očekávali, začalo lít jako z konve, zbaštili jsme svačinu,udělali kafe a jelo se domů! Ve čtvrtek schůze výboru a hlášení stavů, musel jsem vyhrabat ze skladu asi pět volier a vyhodit pošťáky /snad je ještě někam narvu. Drůbežáci si jedou půjčit ještě klece - vše je nad kapacitu! V neděli schůze členů a obávané rozdělení nočních a denních služeb, ale dopadlo to dobře! Dnešní noc již trávím u Pc a makám na katalogu /chci tam také mít miniaturky holubů a protože to moc neumím, tak u toho nervuji, jak při přenosu ze Slavie! Pokud jde o mé holuby, začaly se mně zabarvovat obočnice do růžova , chtěl jsem to vyčistit, začal přidávat hodně ječmen a samozřejmě- uplně se mně rozsypali! Takže tři brka v ocase je paráda a posuzování půjde rychle, dělat nemohu nic-již je to přihlášené! No máme 141 volier + 100 klecí spec. MP + tu poštu, pokud jí někam nacpu /asi 30ks/! Posuzovatelů na všechna zvířata máme víc jak dvacet! V altánku, kde máme každý rok něco extra,budou štěkající bubláci / tak bacha a nelekni se! Ze specialit / když vše vyjde/ budou ještě pro děti barevná prasátka / a to je nenatřeme /, oslík, čtyřrohé kozy,kadeřavé husy a nosálové! Tak teď již jen počasí a týden makat! A já jdu na to ...... Beda
Dobrý den pane Bedo,
škoda, že bydlím tak daleko, výstava bude určitě pěkná a určitě bych šáhl do kešeně. Jenom kdybyste měl k mání ty holuobky.! Sleduji počasí, bude pěkně. Přeji Vám a Vašim přátelům hodně hezkých prožitků, hodně návštěvníků a těším se zde na fóru na pozitivní reakce. Josef Hájek
beda
napsal(a):
čau siso! - ve středu brigáda a sešlo se více lidí, než jsme očekávali, začalo lít jako z konve, zbaštili jsme svačinu,udělali kafe a jelo se domů! Ve čtvrtek schůze výboru a hlášení stavů, musel jsem vyhrabat ze skladu asi pět volier a vyhodit pošťáky /snad je ještě někam narvu. Drůbežáci si jedou půjčit ještě klece - vše je nad kapacitu! V neděli schůze členů a obávané rozdělení nočních a denních služeb, ale dopadlo to dobře! Dnešní noc již trávím u Pc a makám na katalogu /chci tam také mít miniaturky holubů a protože to moc neumím, tak u toho nervuji, jak při přenosu ze Slavie! Pokud jde o mé holuby, začaly se mně zabarvovat obočnice do růžova , chtěl jsem to vyčistit, začal přidávat hodně ječmen a samozřejmě- uplně se mně rozsypali! Takže tři brka v ocase je paráda a posuzování půjde rychle, dělat nemohu nic-již je to přihlášené! No máme 141 volier + 100 klecí spec. MP + tu poštu, pokud jí někam nacpu /asi 30ks/! Posuzovatelů na všechna zvířata máme víc jak dvacet! V altánku, kde máme každý rok něco extra,budou štěkající bubláci / tak bacha a nelekni se! Ze specialit / když vše vyjde/ budou ještě pro děti barevná prasátka / a to je nenatřeme /, oslík, čtyřrohé kozy,kadeřavé husy a nosálové! Tak teď již jen počasí a týden makat! A já jdu na to ...... Beda
Ahoj Bedo tady máš ta prasátka co Ti na výstavu přivezu M.
rosnička
napsal(a):
A tady máš nosálky ty Ti dovezu také , budou na prodej.
rosnička
napsal(a):
Ještě prasátka budou také na prodej !!!!!!!! JE TO PRASÁTKO GOTIGENTSKÉ DORŮSTÁ DO VEL. ANGL. BULDOKA
Můžu dovézt souseda na prodej. Moc by nestál , jedno kafe + Tatranka. Byl by zájem? VP
pavko
napsal(a):
Můžu dovézt souseda na prodej. Moc by nestál , jedno kafe + Tatranka. Byl by zájem? VP
- nežijete si tam u vás špatně, leč soused poslal již vás a přijdete laciněji
lubca
napsal(a):
Pane Bedo, nebyl by prosím k nakouknutí již katalog ? Děkuji za odpověď.
- no katalog holubů mám již hotový !! Ale nevím, zda by bylo dobře předem ho zveřejňovat a hlavně k tomu asi nemám oprávnění ?? Takže pouze nahlédnout
- 145 voliér + specialka MP !! B.
bushido
napsal(a):
Dobrý den,
kolik ten nosál stojí?
díky za odpověd
NOSÁL BUDE STÁT 5000 KČ PRASÁTKA KLUCI 1000 KČ HOLKY 1500 KČ MOŽNÁ I MALÁ SLEVA.
bushido
napsal(a):
co žere ten nosál?docele se mi to zvířátko libí ..a prásatko nechci stačí mi když se podívám vedle na sousedku :-) ta má cca 130 kg
Nosál baští všechno co mu dáte ,maso ,ovoce,zeleninu,psí granule není na krmení nijak náročný zbaští vše ,prasátka jsou zakrslé plemeno do váhy Vaši sousedky by jste jich musel mít aspon 6 a to by možná ještě nestačilo a to by jste je musel rok cpát šrotem ,tato prasátka se jen pasou a v zimně žerou seno jako koza.
Dobrý den,
Bratr poveze na výstavu na ukázku kromě jiného berana plemene JACOB, tedy čtyř- a více- rohého plemene. Na fotografii fešák, co se bude ve své parádě ukazovat.
S pozdravem
Martin Záruba