Zdravím všechny holubáře. Dne 22.a 23. 10. se konala okresní výstava holubů, králíků a drůbeže ve Strakonicích. Jak jsem se během dne doslýchal prý poslední tohoto formátu.
Tak aspoň pár snímků odtud. Fotil jsem to co mě zajímalo, ne podle ocenění.
Zde čínský racek, vlastně čínský holub modrý kapratý. Kamarád mi při pohledu na tyhle holuby řekl, že vypadají jako kdyby je chvíli podržel v pařátech dravec. Na mě působí něžně.
Jeden z mála černých šupinatých pštrosů s dostatečně probarveným okem.
Tak tomu říkám king! Někdo se tu tuhle ptal, jak mají kingové vypadat, tak já bych řekl, že takhle je to v pořádku.
prácheňský káník modrý černopruhý nejlepší holub výstavy. A je pěknej!
Krásný maltézák. Představte si, že když jsem půjčil jeho importovaného otce (či snad už dědu?) jednomu chovateli na severu, tak mi ho vrátil s tím, že opojímá všechny holubice a nestará se o mladé. Tak jsem ho půjčil jednomu chovateli na západě, ten mi ho vrátil s tím, že sice perfektně odchovává, ale neumí pojímat. Byl jsem rád, když jsem přesvědčil chovatele na jihu, aby si ho vzal, pokud chce mít kvalitní černé. Jako správný chovatel na něm vystřídal holubice a dnes má slušný základ chovu černých. V ČR už jsou 4 chovatelé černých, tak se snad podaří je udržet na vysoké úrovni. Jarda Pokorný
Uživatel s deaktivovaným účtem

Takto má vypadat KING,tak to sory.Podle mého když jedno oka zavřu a druhé přimopuřím max.90 b.
Pro "JARDA 75" -Váženy příteli,jelikoš jste asi znalec kingů,tak by jistě všechny potěšilo kdyby jste pouze nekrytizoval,ale předvedl nám všem co nevíme jak má vypadat king,něco ze svého jistě kvalitního chovu kingů.Budu se těšit na pěkné foto,doufám že z Vašeho chovu předem děkuji s pozdravem Boukal M.