v létě jsem se brodila travou ( na 5555) , teď ještě dopeřit rous a pruhy
To není fér, mít takhle nádherný holuby! Samozřejmě ze mě hovoří závist a ironie:-) Je to vážně pokoukáníčko, po shlédnutí těchto fotek je třeba uznat, že český bublák je holub patřící na první místa okrasných barevných holubů. Je to český skvost! (Někdo si možná rejpne: jestli pak mu vůbec bublají). Ne, ale tohle je vážně bublák jako z kovu ulitý a je vidět, že klub funguje. Prezentace českého bubláka v Hradci Králové také patřila mezi nejlepší.
Přeju panu Férovi hlavně hodně zdraví, protože bez toho to obhospodařování kolem drobotiny moc nejde. A samozřejmě příští sezoně aspoň podobný, když né lepší výsledek.
Na závěr otázka: nezkoušel jste udělat třeba červeně plavé bezpruhé?
Juraj Kafka
Děkuji všem, i mailovým přátelům, za povzbudivá slova, vždy potěší a dodá chuť do další práce. Letos se dařilo i po zdravotní stránce, nebývá tomu tak vždy...Pro přítele Kafku, červeně plavé bezpruhé ne, ale Jára Petrovický na Speciálce představil žlutěplavé bezpruhé,snad se s nimi pochlubí i zde. Já letos odchoval i 9 červených plnobarevných, také jich je jak šafránu, snad se jim na nových místech bude dařit a v příští sezoně se dle vašich rad pokusím o regeneraci českých žlutěplavých žlutopruhých..
Hezké dny a radost z chovů, Miroslav Fér.
Ahoj Míro velké gratulace k titulům které jsi získal na speciálce,no kdo umí ten umí
Nové fotky jsem zatím nestihl udělat,ale budu se snažit to napravit