... stále větší a větší problém prodat holuby !! Nabízel jsem tyto holuby na inzerci i na trhu a asi na dvou výstavách a nic, zájem nebyl / a to za cenu řekl bych rozumnou/! Musím tedy použít Polské ALLEGRO schválně jak to půjde tam ?? Uvidíme
- a několik párů těchto ! Kus 100,- zl / x 6 Kč/ !
Tak schválně, jak to dopadne tam ???
- hele takhle ho vyfotil Saša - a to je špatně ! /- prostě musíš zezadu !!
beda
napsal(a):
- a několik párů těchto ! Kus 100,- zl / x 6 Kč/ !
Tak schválně, jak to dopadne tam ???
No jo Bédo, bylo by to hezké- ale,ale !!!! Někdy i několikrát do měsíce se ozve e-mailem někdo z Polska a ptá se na holuby a cenu. Většinou to však skončí na tom, že jim napíšu že je nutný osobní odběr. Už si i někteří přijeli, ale je jich málo takových. A to mám polskou hranici na dohled- nějakých 30 km. Ty to máš o dalších 150 km navíc. No bylo by to pěkné a možná i za lepší ceny, ale raději si od toho moc neslibuj. Takže držím palce Mirek .
mirlub
napsal(a):
No jo Bédo, bylo by to hezké- ale,ale !!!! Někdy i několikrát do měsíce se ozve e-mailem někdo z Polska a ptá se na holuby a cenu. Většinou to však skončí na tom, že jim napíšu že je nutný osobní odběr. Už si i někteří přijeli, ale je jich málo takových. A to mám polskou hranici na dohled- nějakých 30 km. Ty to máš o dalších 150 km navíc. No bylo by to pěkné a možná i za lepší ceny, ale raději si od toho moc neslibuj. Takže držím palce Mirek .
- ale Mirku, snad si nemyslíš, že je nechám jet 150 nebo 350 km ? To je vše zařízeno ! Holuby dostanou za 40 zl až do domu! A tebe zdravím /birmingeni jsou již zabydleni a čekají až nebudou strašit dravci/!