Vážení chovatelé holubů. Musím reagovat na Vaše příspěveky na nemoderce o tom,že moravského pštrosa srovnáváte a směřuje ke štraserovi. Můžu Vás ujistit,že ne. Nejdříve si zjistěte skutečnost jaké má klub vize jek se bude posuzovat na evropské jak nahlíží klub jako celek na barvu modrou a pak a je Vás víc šiřte tyto zprávy. Chovu zdar E. Prexl
Jo ještě žes mi připoměl. Zítra budu volat řezníkovi a pokud nic neselže bude vše připravené právě pro Vás příznivce MP.A co se týče jídla vše zadarmo. Nebude se platit ani vstup. Přijeďte popovídat o všem přijeďte prodat nebo vyměnit. Lepší než se tady hádat jak píše Sláva
mysak
napsal(a):
Ahoj Edo, eště žes mi připoměl, napíšeš sem upoutávku?
Ahoj napiš to Ty pokud Tě můžu poprosit.Dík E.
holubi
napsal(a):
Už jsme dvá přidá se ještě někdo? Jo vlastně tři pani kantýnská přislíbyla účast. No tak to tam Juro do neděle vydržíme.
Zdravim. Jestli mi to vyjde, tak se mezi vás přijedu podívat. To je jako pštrosácká akce a nebo trh a nebo výstava? A nebo jako pokec pře novou sezonou? St. Toman
Abychom to uvedl na pravou míru.
Blatenská zo má třetí výroční trh peří jestli to dobře chápu tak můžete koupit nebo prodat všechno co není opařený nebo oškubaný. A děkuju blatenské zo která nám umožní 17.12 v jejich prostorách uskutečnit SETKÁNÍ PŘÍZNIVCŮ MP S PŘEHLÍDKOU A VEŘEJNÝM POSOUZENÍM A NÁSLEDUJÍCÍM VEČÍRKEM.Máme dva poháry které na nej. holubici a na nej. holuba daroval J.Tříska. Je to i pro nečleny klubu MP pokud máte někdo zájem vstoupit do našich řad? Juro dyžtak mi oprav jestli sem něco z.....l mohlo by to bejt ale neni to je to zblbnul
holubi
napsal(a):
Abychom to uvedl na pravou míru.
Blatenská zo má třetí výroční trh peří jestli to dobře chápu tak můžete koupit nebo prodat všechno co není opařený nebo oškubaný. A děkuju blatenské zo která nám umožní 17.12 v jejich prostorách uskutečnit SETKÁNÍ PŘÍZNIVCŮ MP S PŘEHLÍDKOU A VEŘEJNÝM POSOUZENÍM A NÁSLEDUJÍCÍM VEČÍRKEM.Máme dva poháry které na nej. holubici a na nej. holuba daroval J.Tříska. Je to i pro nečleny klubu MP pokud máte někdo zájem vstoupit do našich řad? Juro dyžtak mi oprav jestli sem něco z.....l mohlo by to bejt ale neni to je to zblbnul
Já myslím, že jsi řekl vše.