nejlepší holub v bezrousých v typu...tak nějak si představujeme českou čejku ..chovatel Ruda Pekař
bohužel krásný holub ale špatný model
velice náročná červená šupkatá jedno z nejlepších zvířat ze všech červených
nejlepší rousný holub ,,černá bělopruhá 97 b..Standy Školníka jeho kolekce získala tytul mistr klubu
tak nějak by to mělo vypadat ...typ na jedna...šířka hrudi by měla odpovídat dvojnásobku délky na konec křídla
krásná hlava ,pernaté ozdoby
stříbřitá bezpruhá
tak tolik procházka speciální výstavou Roman Kučera
lupus4
napsal(a):
šířka hrudi by měla odpovídat dvojnásobku délky na konec křídla krásná hlava ,pernaté ozdoby
dost blbost né? čili "širší než delší" ??? chápal bych to obráceně ?!? děkuji za vysvětlení...
máte pravdu kdo nic nedělá/nevloží/nic nezkazí!!!!!!!!!!!!!!!
ano délka čejky po konec křídla by měla odpovídat max dvojnásobku šířky holuba plus 1.5 cm ocas přesahuje křído
snad bude vysvětlení plně dostačující
jarda5
napsal(a):
Dobrý den p.Kučera kam se poděli ty vaše tehdy krásné modré čejky?Nebo jste snad s chovem skončil?
zdravim ..zatim jsou pořád a stejně krásný ...jen jsem letos rád že se mi to opět podařilo dát dhromady a raději je připravuju na sezonu ..po té poslední spec jsem přišel skoro o všechny výletky a dospělé takže jsem dával dohromady ale už je to zase v pořádku a příští rok je zase vystavím
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobrý den
neměli byste prosím k dispozici katalog v elektronické podobě?
Děkuji
Daniela
Katalog ze speciálky klubu českých čejek a lysek je ke stažení zde:
http://www.ulozto.cz/11566344/katalog-2011-pdf
Posuzování na naší klubové speciálce už od roku 2006 probíhá tzv.evr.způsobem. I když se zpočátku hlavně starší členové tvářili trochu nedůvěřivě, myslím že po 6 letech to již berou jako samozřejmost a pokud je lístek dobře vyplněný, je hodnocení holuba lépe popsáno než u lístku bodového. Hlavně není třeba hledat body ke srážce u špičkových holubů.
M.Smetana