karelsu
napsal(a):
Česká bagdeta černý čápek Pivoňka Karel
Anglický indián černý Kršek František
karelsu
napsal(a):
Anglický indián černý Kršek František
Karier andalus Holánek Rostislav
Oastravská bagdeta
Fotky možná nebudou moc extra, ale je to zmínka že něco proběhlo.
Něco mám ještě zde:
http://www.karelsulak.wz.cz/web/index.php?p=31
petr-suchanek
napsal(a):
Kde máš šampiona p. Krška?
Tady je. Fotil jsem ho tak jak byl na holubníku. K.
špičkový holub a s nádherným perlovým okem a typickými plemennými znaky a poměrně v čistém neuslzeném stavu, což se moc nevidí u tak vyvinutých obočnic.
jen pro ilustraci sem hodím indiána z německé výstavy v Kolíně na Rýnem. Myslím, že takhle nevypadá ani naše česká bagdeta.
mysak
napsal(a):
špičkový holub a s nádherným perlovým okem a typickými plemennými znaky a poměrně v čistém neuslzeném stavu, což se moc nevidí u tak vyvinutých obočnic.
jen pro ilustraci sem hodím indiána z německé výstavy v Kolíně na Rýnem. Myslím, že takhle nevypadá ani naše česká bagdeta.
Tohle má daleko i do Německého indiána ! Před patnácti lety se přivezli nějací němci do našich A. indiánů. Hned v druhé generaci bylo jasné že Německý indián nemá s annglickým nic společného, a vůbec se o Indiána nejedná. Muse lo se to vyřadit. Německý je vyšlechtěný z bagdet . Kdysi jej použili do České bagdety výsledky byli daleko lepší.
Němec má vyžší nohy, delší a slabší krk delší zobák (ale ne až tak jako na obrázku), užší a delší hlavu . Téměř nemá spodní ozobí a proto je vhodnější do bagdet. K.
karelsu
napsal(a):
Tohle má daleko i do Německého indiána ! Před patnácti lety se přivezli nějací němci do našich A. indiánů. Hned v druhé generaci bylo jasné že Německý indián nemá s annglickým nic společného, a vůbec se o Indiána nejedná. Muse lo se to vyřadit. Německý je vyšlechtěný z bagdet . Kdysi jej použili do České bagdety výsledky byli daleko lepší.
Němec má vyžší nohy, delší a slabší krk delší zobák (ale ne až tak jako na obrázku), užší a delší hlavu . Téměř nemá spodní ozobí a proto je vhodnější do bagdet. K.
No vidíte a oni mu dají 94,ikdyž vím že 94 v Německu je jako u nás 92.
Proto jsem to sem umístil, aby se vidělo co dokážou. Zobák delší nežli u české bagdety...
Zdravím všechny,
taky přidám něco pro milovníky těchto "rypáků". Je to pár fotek nádherných Štajnhajmských bagdet, které se asi u nás ani moc nechovají. Velice mi zaujali nedávno v Lipsku. Snad vás potěší......Jirka Suda.