agac
napsal(a):
fotky - , holubník -
- já vím co chtěl agac říci ! Ale ono to foto někdy zkresluje: K Ježíšku dostali moji holubi - nástavbu, nebo přístavbu voliery a hned druhý den ...
... jsem dělal ty fotky při koupání ! Na zemi je taková jemná šedá, šotolinka z kamene a ta se při koupání namočila - když jsem na tu fotku koukl, řekl jsem si to vypadá, jako bych týden neuklízel, to se někdo určitě ozve / a bylo to druhý den !!! // a naštěstí to prošlo !!
- do jara, tam musejí vydržet!
- a pro "kakariky" - když už ti je JP pochválil tak jsou asi opravdu pěkní !!! B.
beda
napsal(a):
... jsem dělal ty fotky při koupání ! Na zemi je taková jemná šedá, šotolinka z kamene a ta se při koupání namočila - když jsem na tu fotku koukl, řekl jsem si to vypadá, jako bych týden neuklízel, to se někdo určitě ozve / a bylo to druhý den !!! // a naštěstí to prošlo !!
...i slepičky se koupají
beda
napsal(a):
- já vím co chtěl agac říci ! Ale ono to foto někdy zkresluje: K Ježíšku dostali moji holubi - nástavbu, nebo přístavbu voliery a hned druhý den ...
Zdravim Bedo , máte pravdu , že někdy foto zkresluje , ale né zase tak moc. Doufám , že rozdíl např. mezi fotkou kakarikiho ve 12 22 57 a fotkama z tématu ,, začátek chovu ´´ je patrný a ne zkreslený a jsou z holubníku a né třeba z přenosky. A když se budu chtít pochlubit , tak ať to jako chlubení vypadá a neukazuje jakej mám ke svým holubům vztah. To je jen můj názor, ale jinak ať se všem daří ( i holubům) , Joska.