Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.12.2011 08:32
beda

XXX.XXX.79.3

16.12.2011 14:43
beda

XXX.XXX.79.3

- pokud se vám to zdá zbytečné, všimněte si někde na výstavě na kolika " posuzovákách" je v kondici a péči poznámka stopa po parazitech //- a to v tom nejlepším případě!!smajlík

16.12.2011 15:52
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Já používám ještě starej zbytek ivomecu, ale ta účinná látka je asi stejná. Do koupele supr i když to vypijou nic se jim nestane. Andulkám na vápenku stačí kapka nebo dvě pod křídlo kde není peří, rozetřít a za měsíc je vypucovaná. Pijou to i slepice, když to dám do koupadla a nic. Vřele doporučuju. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

16.12.2011 16:16
nimels

XXX.XXX.200.29

O tomto léčivém přípravku tu bylo již v minulosti hodně napsáno, proto jeho připomenutí je OK . Jen v době, kdy jíme samé uměliny bych já osobně slepicím -nosnicím pít tohlencto léčivo nedoporučoval, nebo jen v souladu s návodem k použití. Jistě to asi nikoho přímo neotráví, ale pokud sám nemám blechy, tak bych to doporučil užívat s ochrannou lhůtou jen podle návodu.
Jinak bych touto notickou nerad rozpoutával nějakou usilovnou diskusi. Vím, že pisatel předcházejícího příspěvku je zkušený a znalý chovatel a moji připomínku veme v tom dobrém proto, že někdo méně znalý by si mohl ty jeho věty vyložit nesprávně.
:-)p.š.

16.12.2011 16:37
st.toman

XXX.XXX.32.219

nimels napsal(a):
O tomto léčivém přípravku tu bylo již v minulosti hodně napsáno, proto jeho připomenutí je OK . Jen v době, kdy jíme samé uměliny bych já osobně slepicím -nosnicím pít tohlencto léčivo nedoporučoval, nebo jen v souladu s návodem k použití. Jistě to asi nikoho přímo neotráví, ale pokud sám nemám blechy, tak bych to doporučil užívat s ochrannou lhůtou jen podle návodu.
Jinak bych touto notickou nerad rozpoutával nějakou usilovnou diskusi. Vím, že pisatel předcházejícího příspěvku je zkušený a znalý chovatel a moji připomínku veme v tom dobrém proto, že někdo méně znalý by si mohl ty jeho věty vyložit nesprávně.
:-)p.š.

Zdravím.Napsal jsem to blbě. Slepice na vejce nemám během roku v podstatě žádný, protože jak sezbírám vajíčka a vylíhnou se mi kuřata, tak ty slepice dávám pryč. V podstatě přez sezonu mám stále pouze dospívající drůbež.. Tento přípravek používám v létě, když mají holuby největší chuť i potřebu se koupat a když je největší pravděpodobnost invaze cizopasníků a to mi kuřice ještě nenesou. Určitě je třeba na to dávat pozor a ochranou dobu si raději prodloužit , protože si to děláme sami. Na podzim,když už mi slepice nesou tak používám v případě potřeby insekticid ve spreji. Díky za připomínku. Opravdu by si to mohl někdo špatně vyložit. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík