podskocova

XXX.XXX.42.54
Uživatel s deaktivovaným účtem

podskocova
napsal(a):
Nazdar chlapi chybí vám tu nějaká holubářka......
dobrý den
- tak vám tedy s odstupem času řeknu
Proč sem vůbec dáváme na tu Faunu ty fotky holubů - prostě jeden chlap hezčí, než druhý
- to by se ženský na těchto stránkách netrhly - to by byla návštěvnost co?
https://www.ifauna.cz/holubi/forum/r/detail/703942/re-quot-galerie-chovatelu-holubu-quot
zde máme zbytek chovatelů, kteří sebrali odvahu již dříve..... tleskám...
Jirka. (Slezský barevnohlávek modrý. Podbrdsko)
Jirka Trecha, Slovácko.
Kromě holubů i další zájmy: cyklistika, turistika, historie, alkoholismus. Na snímku neutralizace kyselinek na koštu vína v Hodoníně únor 2012
Karel Švec člen klubu kahcs
http://kahcs.webnode.sk/
takla,BR,východoslovenský kotrlák,severokavkazský tleskač
Tak to je ta chovatelská trojka z Českého Rudolce při dnešní odpolední kávě a to z leva pan Nápravník velkochovatel pávíků a také kingů málem bych zapoměl.Dále pan Sviták chovatel
vlastně u něj najdete to co hledáte od gamzlů až po barevnohlávky a já sisa nechal jsem se přemluvit zas po dlouhé době k vyfocení
beda
napsal(a):
- tak já to tedy vezmu na sebe!!
U stolku v tričku. Setkání pštrosařů u př. Tomečka.
S.S.
ferencjo

XXX.XXX.5.221
Ahoj tak taky jeden chovatel Českých staváků-černých sedlatých Igor Žoudlík

ponka1
napsal(a):
Ten sumec je parádní,kolik vážil?
Ahoj,
není to sumec ani kapřík,ale otevřená tlama toho tolstolobika bílého,obrovský sběrač řas a vodních rostlin zakončený úplně malinkým jícnem,ten má snad je 1cm/2.
Martin
Karel Řetovský-Č.stavák,štítník a červený sedlatý.Chebská straka a pár pošťáků aby něco kroužilo nad chalupou.
Mirek Lubas st.
Chov akrobatických plemen holubů - Rakovnický kotrlák, Takla, Birminghamský roler, Kelebek !!!
Mé heslo je : Hlavně že se to ve vzduchu točí !!!!
Břečka František - Žďárské vrchy /650m nad mořem/
Bydlím v obci Polnička, která se nachází 7 km od ŽĎáru nad Sázavou mezi dvěma rybníky Velké Dářko a Pilská nádrž. Moje stránky: stavcacizvysociny.websnadno.cz
V.K., gigant, arabský bublák bílý, ouessantské ovečky, jezevčíci,výmarští ohaři...
Eddie škoda,že jsi Ty chlapce od pavouka nejmenoval.Z leva Míra Ortcikr Pražský rejdič krátkozobý stříbrný sedlatý,za ním Jaromír Houbal Český stavák žlutý,Josef Römer Polský rys modrý šupinatá,Arabský bublák,Josef ,,Straubing" Dohnal Moravský pštros modrý a žlutý,PRK,Milan filda Stejskal ČVS,Brněnský voláč,poštovní holub bílý,Eddie Andrla PRK,František Srnec Moravský pštros červený,červený šupinatý,Vladimír Láník Moravský pštros červený šupinatý,Parukář,Pávík,Kudrnáč,Jiří Jahoda dříve čejky kropenky nyní bez holubů.Jinak tyto krasavce můžete většinou zastihnout každou neděli v hospodě u Pavouka
jery
napsal(a):
Eddie škoda,že jsi Ty chlapce od pavouka nejmenoval.Z leva Míra Ortcikr Pražský rejdič krátkozobý stříbrný sedlatý,za ním Jaromír Houbal Český stavák žlutý,Josef Römer Polský rys modrý šupinatá,Arabský bublák,Josef ,,Straubing" Dohnal Moravský pštros modrý a žlutý,PRK,Milan filda Stejskal ČVS,Brněnský voláč,poštovní holub bílý,Eddie Andrla PRK,František Srnec Moravský pštros červený,červený šupinatý,Vladimír Láník Moravský pštros červený šupinatý,Parukář,Pávík,Kudrnáč,Jiří Jahoda dříve čejky kropenky nyní bez holubů.Jinak tyto krasavce můžete většinou zastihnout každou neděli v hospodě u Pavouka
No a nutno ještě dodat že to fotil sám velký náčelník,ale ten je tak mediálně známý že jeho nepřítomnost snad nikomu nevadí
Tak jsem dnes přesvědčil manželku ať mi udělá fotku abych se mohl přidat.Před 3 léty jsem se díky mému skvělému kamarádu Bédovi vrátil po 30 létech k chovu holoubku a tak se hrdě hlásím do holubařského cechu.Chovám indické páviky,dánské stehlíky a sibiřské postavové rejdiče.Jinak ještě drůbež,exoty a psy.Všechny správné lidičky zdraví Jarda Kořený
ferencjo

XXX.XXX.161.21
arlen
napsal(a):
Tak jsem dnes přesvědčil manželku ať mi udělá fotku abych se mohl přidat.Před 3 léty jsem se díky mému skvělému kamarádu Bédovi vrátil po 30 létech k chovu holoubku a tak se hrdě hlásím do holubařského cechu.Chovám indické páviky,dánské stehlíky a sibiřské postavové rejdiče.Jinak ještě drůbež,exoty a psy.Všechny správné lidičky zdraví Jarda Kořený
Zdravím p.Korenýmohli by ste pridať do nejakej rubriky fotky vášho chov.zariadenia.. na tej fotke to vyzerá zaujímavo.ďakujem
J.F.
Zdravím. Protože jsem nejenom chovatel, ale také myslivec (né lovec a oujedník), tak se také chci pochlubit s kapličkou, kterou jsme postavili na našem sadě u cesty ke slávě sv. Huberta. Nejsem tam teda v mysliveckym, ale doufám, že mi to prominete. Zdraví St. Toman
st.toman
napsal(a):
Zdravím. Protože jsem nejenom chovatel, ale také myslivec (né lovec a oujedník), tak se také chci pochlubit s kapličkou, kterou jsme postavili na našem sadě u cesty ke slávě sv. Huberta. Nejsem tam teda v mysliveckym, ale doufám, že mi to prominete. Zdraví St. Toman
Kaplička je pěkná. Také jsme si jednu udělali ve zdi našeho statku.Je vysvěcená naším italským farářem Alvárem Grammatikou.Posvětil nám i holuby,králíky,slepice a květiny.Svěcené vody bylo tolik,že jsme nemuseli zalévat..
.A.B.
fotka je dílem mého bratra, vypadam jako náfuka, ale snad to se mnou neni tak zle. Chovatel akrobatickych plemen (Takla, BR, Adana) a člen KAHCS, dále okrasných holubů (indicky pavík, moravský bělohlávek, PH, arabský bublák). Petr Suchý

zajdaps
napsal(a):
fotka je dílem mého bratra, vypadam jako náfuka, ale snad to se mnou neni tak zle. Chovatel akrobatickych plemen (Takla, BR, Adana) a člen KAHCS, dále okrasných holubů (indicky pavík, moravský bělohlávek, PH, arabský bublák). Petr Suchý
Tady toho týpka odněkud znám
Přeji Ti Letu zdar!!!
Martin
Tak jse taky přidám Baštrnák Jaroslav chov PH tvrdé linie TURIST co nedoletí to dojdou.
Pro zajdaps ,taky bych jse rád k tobě podíval.tak jak budeš mít čas tak jse ozvi seběhnu kopeček,a poholubaříme
zajdaps
napsal(a):
Sháním kontakty na chovatele arabských bubláků bílých, děkuji za odpověď na KuskaVaclav@seznam.cz.

baštris
napsal(a):
Tak jse taky přidám Baštrnák Jaroslav chov PH tvrdé linie TURIST co nedoletí to dojdou.
Pro zajdaps ,taky bych jse rád k tobě podíval.tak jak budeš mít čas tak jse ozvi seběhnu kopeček,a poholubaříme
Ahoj,
pozor na reklamu na chlast
Jinak mne těší.
Martin

...
Nějak jsou poslední dobou všechny ty mý koníčci a holoubci časově čim dál tim náročnější...