Zdravim vše pritomne v ifauně,pro zajemce tiplerkarskich vysledku za duben 2012 jsou k dispozici na
http://www.tipplerklub.cz/clanky/letove-vysledky-2012.html
S pozdravem tafi
12345zbbg

XXX.XXX.46.172
Myslím, že toho piva stejně potajmu upíjíte anebo holubí kroužky klónujete. Zde je jeden z vámi oznámených oficiálních výsledků.
Milan Černý čestný systém černý černý černý 1.0 1.0 1.0 CZ/0833 CZ/C2248 CZ/C2248 2011 2011 2011 7:41
Tafi, dovolím si použít oblíbené rčení členů vašeho klubu "chybička se vloudila" a "papír snese všechno".
Hlavně že byl váš letový komisař s formuláři "velmi spokojen".
Chlapi mějte se a přeji brzký světový rekord (i když JV se se mnou vsadil, že nejdřív bude evropský :-)
Frank
12345zbbg
napsal(a):
Myslím, že toho piva stejně potajmu upíjíte anebo holubí kroužky klónujete. Zde je jeden z vámi oznámených oficiálních výsledků.
Milan Černý čestný systém černý černý černý 1.0 1.0 1.0 CZ/0833 CZ/C2248 CZ/C2248 2011 2011 2011 7:41
Tafi, dovolím si použít oblíbené rčení členů vašeho klubu "chybička se vloudila" a "papír snese všechno".
Chlapi mějte se a přeji brzký světový rekord (i když JV se se mnou vsadil, že nejdřív bude evropský :-)
Frank
Ahoj.
Na letovém protokolu a vyhodnocení od letového komisaře jsou čísla kroužků soutěžících holubů M. Černého uvedena správně, nedopatření a překlep posledního čísla nastalo pouze při přepisování letových výsledků na klubové stránky, což se může přihodit každému i tobě pane dokonalý. To rýpnutí do našeho letového komisaře Pavla Motyky od tebe Franto fakt sedí, on ten náš Pavel je totiž čestnější než celé to tvoje přecednictvo odpadlíků dohromady včetně tebe. Zřejmě máš krátkou paměť, zástupci obou klubů se počátkem ledna dohodli na určitých podmínkách soužití a fungování, tak dobře jak chceš a klidně se teď můžeš vsadit s JV jak to dopadne. Jednatel českého KCHT Míla Tlučhoř.
12345zbbg
napsal(a):
Frank
P.S. Jinak mne fakt těší ta skutečnost, že si i o půlnoci najdeš čas a navštěvuješ sránky našeho českého KCHT, které již v brzké době shlédne pětiticící návštěvník. M.T.
12345zbbg
napsal(a):
Frank
Zdravím Františku. Před chvíli mi volal Míla Tlučhoř o tom co jsi tady na ifauně napsal. Ano jedna formulka je pravdivá a tj."chybička se vloudila". Vše jsem poctivě a pozorně překontroloval, dal do tabulek, připsal pár povzbudivých slov ( myslím, že dozažené výsledky si to plně zaslouží ) a odeslal na emailovou adresu pána, který spravuje naše stránky a ten to přepsal a zveřejnil na našich stránkach. Při přepisování došlo k chybě, na kterou jsi nás upozornil, za což Ti jsem vděčný. Pro jistotu teď tady uvádím čísla jaké jsem obdržel a také ve výsledkové tabulce uvedl: CZ/0833/2011, CZ/C2247/2011/ a CZ/C2248/2011 jinak mám vše naskenováno vytištěno a s letovými protokoly založeno ve složce a taktéž v el. podobě ve složce "soutěžní lety 2012" a uloženo na dvou flesch a kdykoliv můžu doložit.
To je vše co můžu k této záležitosti jako letový komisář říci a neber to Františku jako obhajobu, ale pouze jako vysvětlení. Přeji Ti příjemný víkend a je mi skutečně moc líto, že my dva musíme takto veřejně mezi sebou komunikovat a dávka jízlivosti z Tvé strany mně taky moc nepotěšila. Pavel Motyka
12345zbbg
napsal(a):
Frank
Ahoj Franto,
napíši k tomu jen toto:
Franto,to není CHLAPSKÉ !!!!!!
Špicluješ,kontroluješ nás ? Jsem rád,že chodíš na naše stránky,také chodím na ty Vaše a věř mi,že se může taková chybičky vyskytnout i na Vašich stránkách,ale nikdy bych se nesklonil k pošklebování a rýpání.
Tohle nemohu přenést přes srdce,vážil jsem si jména Frank Otta,už jsem změnil názor.
Hraj si na diktátora ve svém klubu,tam si kontroluj a buzeruj.
O co ti jde? O své já já já jenom já,nebo co? Můžeš mazat med komu chceš,ale nás vynech!!!
Promiň,já to tak musel napsat,už to nemohu jen číst......,je přeci lepší cesta,cesta lidská.....
Nerýpej a jinak neubližuj,protože si ubližuješ sám.
Přeji Vám v klubu všechno nej a radost s holoubků a taky ze sebe.
Milan Černý
12345zbbg
napsal(a):
Frank
Zdravim ve vspolek,
no no no chlapi,Frankovo Vyadřeny mě any tolik nepřekvapuje jako ta Vaše reakce na jeho psani,přece vy vite vsychny že je nemocnej a potřebuje odborne lečeny,,ja jsem řikal že se nebudu ponižovat až tak nizko jako F.Otta nikdy,ja mu jen ukažu jak se lita od nevidim do nevidim,a když bude hodnej dam mu i par lekce aby i ty jeho husy co ma preleteli alespon ten jeho slavny rekord co ho zdědil
!
Tak Vaš moji spoulu klubske kolegove i kamaradi poprosim aby jste Franku popřali hezke zbytek sezony s co nejlepšich vysledku a samezremě pokud možno i novy CZ rekord na LD s časem 22.05+hodin !pa pa...
cejkar
napsal(a):
Pánové, nevím sice co je jádrem Vašeho sporu, ale nebylo by to lepší probrat u té klobásy a Bernarda ?
Ahoj přiteli,
samozremě že je to lepši ale bohužel ne když je člověk labylny a nemysli když neco piše co vlastně napsal ,je to smutny ale bohužel PRAVDA.
No nechme to stranou,vidim že jste ochtnej a rad by jste byl u jednoho takoveho letu,tak ja Vas zvu aby jste přiše a byl světkem jednoho takoveho letu,bernard samozrejmě bude ale až po ukončeny letu-zavodu,
JSTE PRO?
tafi
tafi
napsal(a):
Ahoj přiteli,
samozremě že je to lepši ale bohužel ne když je člověk labylny a nemysli když neco piše co vlastně napsal ,je to smutny ale bohužel PRAVDA.
No nechme to stranou,vidim že jste ochtnej a rad by jste byl u jednoho takoveho letu,tak ja Vas zvu aby jste přiše a byl světkem jednoho takoveho letu,bernard samozrejmě bude ale až po ukončeny letu-zavodu,
JSTE PRO?
tafi
Mojí doménou jsou sice holubi barevní, nicméně na let tiplerů bych se velice rád podíval. Jen to k Vám mám poněkud daleko, ale ozvu se a rád se přijedu podívat.
MS
cejkar
napsal(a):
Mojí doménou jsou sice holubi barevní, nicméně na let tiplerů bych se velice rád podíval. Jen to k Vám mám poněkud daleko, ale ozvu se a rád se přijedu podívat.
MS
Budete vítán přiteli .
12345zbbg
napsal(a):
Frank
Ješte bich rád dodal že kromě papiru a i te tvoje soukrome stranky snesou vše .
p.s.Franku,ani neviš jak jsem rad že tohle svinstvo dělaš,alespon vidi všechny kdo kdy navtěvoval naše ted tvoje web stranky,co jsi zač DĚKUJI TI FRANTIŠKU.
Ješte jedno P.S. zapomněl jsi napsat posledny naš zavod se seniořy na LD kvuli kteremu jsi opusti klub a vytuneloval naši pokladnu,čas ktery mel 3 rozhodči a presto ses snažil ho zničit a ten je 18hodin a 27minut taky novy CZ rekord ktery byl litan podle kcht pravidel(spiš F.Otto pravidel ktere je dnes neuznavaš) atd atd.
Ješte jedno P.S.Ten tvuj slavny CZ rekord s časem 17hodin a 35minut nebyl a nykdy nebude CZ rekord protže jsi lital po Německou vlajkou a ne naši Češkou vlajkou jako Ja !To čučiš co?Ti si asy misliš muj mili Franku že cele CZ holubarí pasem travu a jen Ti papaš chleba
co Františku?
Ja bejt tebou bych se snažil UTOPIT na tom holubim hnoje a nykdy už ale nykdy neprohlasil že jsi tiplerkař,to jsi nas rozesměšnil po celem světě ne jenom evropě !
Jo a ješte,vždy jsi napsal pod jmenem zavodnika i rozhodči co pak se stalo že jsi tentokrat nenapsal ?NE nemusiš mi odpovědět protže ja vlastně any nestojim o tvoji odpověd!
Tak Franku až si tohle všechno prečteš měl bys premišlet komu že to vlastně škodiš?NÁM nebo SOBĚ ?
Tak at se Ti dařy Františku,to Ti z celeho srdce přeju,tvoje noční mura,
Tafi