Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.4.2012 22:24
xrobox

XXX.XXX.95.74

Má niekto skúsenosti s týmto sprejom na holuby, ktorý slúži ako ochrana proti jastrabom?? Má sa nastriekať na krídla a chvost holuba a ružová farba vydrží aj 6 mesiacov

28.4.2012 22:27
tafi

XXX.XXX.173.69

xrobox napsal(a):
Má niekto skúsenosti s týmto sprejom na holuby, ktorý slúži ako ochrana proti jastrabom?? Má sa nastriekať na krídla a chvost holuba a ružová farba vydrží aj 6 mesiacov

Bohužel je nefunkčny smajlík!

29.4.2012 11:19
vcela

XXX.XXX.104.248

Prodám tabletky na jestřáby a jiné dravce. 100% účinost.

29.4.2012 11:51
xrobox

XXX.XXX.139.103

vcela napsal(a):
Prodám tabletky na jestřáby a jiné dravce. 100% účinost.

jake tabletky?

29.4.2012 12:12
st.toman

XXX.XXX.32.219

Určitě léčivé, také už jsem o nich slyšel, že to funguje a že už se ten živočich málokdy vrací. . Někdy je akorát problém, aby je ten cílový organismus dostal. Prý bývají v v plastovém a nebo ve starším papírovém balení a prý je jich tam v tom balení dost. Nevím, ale takto jsem to slyšel. Má-li někdo konkrétnější informace, tak si je rád vyslechnu. Zdraví St. Toman

29.4.2012 12:23
tono

XXX.XXX.164.132

" Neber úplatky, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázniš " smajlík

29.4.2012 12:28
ponka1

XXX.XXX.56.206

To je jak s tou Viagrou pro ženy co?Vydrží potom dýl stát.........u plotny..:))smajlík

29.4.2012 13:02
st.toman

XXX.XXX.32.219

ponka1 napsal(a):
To je jak s tou Viagrou pro ženy co?Vydrží potom dýl stát.........u plotny..:))smajlík

Tyjo, s tou viagrou by to nebylo špatný. Kdyby tomu jestřádu ztvrdnul ocas, tak by se mu hůř zatáčelo a taky by blbě brzdil a moh by do něčeho nabourat.
smajlíksmajlíksmajlík

29.4.2012 13:19
mysak

XXX.XXX.54.5

st.toman napsal(a):
Tyjo, s tou viagrou by to nebylo špatný. Kdyby tomu jestřádu ztvrdnul ocas, tak by se mu hůř zatáčelo a taky by blbě brzdil a moh by do něčeho nabourat.
smajlíksmajlíksmajlík

To né, spíš se mu narovná zobák. A je z obliga.:-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.4.2012 15:55
Uživatel s deaktivovaným účtem

xrobox napsal(a):

Tento vynález je skutečně na nic. V loni jsem našel zkoseného DV 3 letého borce od jestřába a letos kamarád hlásí dva poláky ve žlutorůžovém kabátě také značně potrhané.

M.N.

1.5.2012 17:33
ponka1

XXX.XXX.62.66

zřejmně jdou i jestřábové s dobou:-)

1.5.2012 19:56
tafi

XXX.XXX.173.69

mislim že vyskumy řikaji že letajici dravci jsou barvoslepi,tak jek muže nejaky ten barevny spray pomahat?
Nesmysl že přatele?smajlík!

1.5.2012 20:44
lupus4

XXX.XXX.41.0

Draví ptáci mají velmi dobrý zrak: jsou schopni zaznamenat v krajině pohyb až na 2 kilometry, sokol dokonce až na 6 kilometrů. Však se také říká, že má někdo oči "jako sokol" nebo "jako ostříž". Sova má oči asi stokrát citlivější na světlo než člověk a to jí umožňuje noční vidění. Většina ptáků a obojživelníků vidí všechny barvy spektra
i holubi velmi dobre rozeznavaji barvy :-)
takze jsi kapanek mimo tafismajlík smajlík

1.5.2012 20:56
pedrosanchez

XXX.XXX.44.10

Celý ten problém je v počasí kamarádi. Ten sprej totiž funguje tak, že pokud svítí sluníčko, holub jak letí a má nastříkánu spodní stranu křídel,ta fosforeskuje a dravce to poněkud zmate a je méně ůspěšný. Bohužel za šera a pod mrakem fosforeskuje podstatně méně a hlad je sviňa. Sokol útočí většinou zhora, složí se do kapky, udělá takových 250km/h a jak praští je to rána jak z brokovnice. Spíše to funguje na jestřába ale někteří si prostě zvyknou. kromě toho oranžoví foskoreskující holubi mě moc neberou, vypadá to dost srandovně.
Pedro

1.5.2012 21:02
pedrosanchez

XXX.XXX.44.10

Ale nezoufejte a selektujte na odolnost proti dravcům. Letos mám nad barákem 3 sokolí hnízda a nic se neděje. Barevnohlávci létají nízko při zemi a sokoli mydlí jestřáby hlava nehlava jako potravní konkurenty. Sláva matce přírodě!!!!
Pedro

2.5.2012 07:51
ponka1

XXX.XXX.41.214

Pedro nehoupej nás:-) 3 hnízda to teda určitě by se tři páry snesli v jednom teritoriu:-(Jedno bereme ale tři je blbina jako hrom.Beztak co píšeš je pravda.U nás loni zahnízdili sokoli, ale lidi je rušili nebo je vyžral v noci výr.a od té doby tu není pár jestřábu:-)

2.5.2012 20:38
pedrosanchez

XXX.XXX.42.65

ponka1 napsal(a):
Pedro nehoupej nás:-) 3 hnízda to teda určitě by se tři páry snesli v jednom teritoriu:-(Jedno bereme ale tři je blbina jako hrom.Beztak co píšeš je pravda.U nás loni zahnízdili sokoli, ale lidi je rušili nebo je vyžral v noci výr.a od té doby tu není pár jestřábu:-)

Hmmm, jak to mám dokázat, prostě to tak je kluci. Sokoli mydlí závodící pošťáky z Polska a moje nízko létající barevnohlávky nechávají na pokoji, tak nízko oni neloví. I v Labských pískovcích hnízdí na jedné stěně, asi mláďata původního páru co jsou na sebe zvyklá. A to je ještě v protistěně hnízdo krkavců. Tož se z toho klidně poserte.
Pedro

3.5.2012 08:34
ponka1

XXX.XXX.45.184

Ano je to opuštěné hnízdo krkavcu na 30m jehle, jestřáb si hnízdo nestaví,ale zabral ho.Kamarád horolezec tam vyfotil vejce a já tam pak vyděla jestřábici......Bingo:-))

5.5.2012 14:16
ponka1

XXX.XXX.57.2

ponka1 napsal(a):
Ano je to opuštěné hnízdo krkavcu na 30m jehle, jestřáb si hnízdo nestaví,ale zabral ho.Kamarád horolezec tam vyfotil vejce a já tam pak vyděla jestřábici......Bingo:-))

Co to kecám Sokolice,mluvím o sokolech samozřejmě:-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík