Tak to letos jde? Podíval jsi se doufám taky na pštrosy. Co ten Tvůj kamarád posuzovatel ještě má holuby, nedává o sobě vědět. Měj jsem tady na návštěvě staváčkáře- bělokosy. Ahoj . Ať se daří.S.S.
dělal ho můj muž, i když nejdřív se mu do toho vůbec nechtělo, protože holuby neměl rád. Ale s postupem prací ho to začalo bavit ...
fjfpytela
napsal(a):
krasny holubnik paradicka jen bych doporucil na zimu si na spodky pridelat aleposn metr na visku dalsi desky at tam nenafouka zbytecne moc snehu jinak vyborne reseno gratulace
díky za pochvalu (vyřídím manželovi) a taky za radu. A konečně fotky mých prvních holubů.
včera jsme přivezli další mladý pár (snad) a skoro celou noc to v holubníku vrkalo. Manžel, původně zapřísáhlý odpůrce chovu holubů, říkal: "No, máš štěstí, že mají o moc krásnější a příjemnější hlas, než naši kohouti. Ale myslel jsem, že holubi v noci spí?" Už se mu ale holoubci líbí a pyšně je ukazuje sousedům a kamarádům . Sousedy máme naštěstí výborné, tak jen doufám, že to tak i zůstane, až holuby pustíme navolno.
stavak
napsal(a):
No nic zatím se loučím a jdu kroužkovat mladé,tak jsem zvědav jaké budou? Pěkné přírůstky vám všem přeji a hodně krásných staváků:::::I.Ž.
Ahoj. I.Ž.
Dnes jsem se zastavil za staváčkářem-bělokos. 15 párů černých a 14 párů červených bělokosů a ještě výletky, bylo na co koukat. Bohužel jsem zapoměl foťák. Povolení zveřejnit foto jsem dostal, tak někdy příště.
S.S.
Jestli je to jenom dotaz pro mě, tak se omlouvám. Jsem ještě v prac. neschop. Budu se snažit něco nafotit do 14 dnů.
Tak aspon jednu starší.Hezký den S.S.
holubisemerad
napsal(a):
Jestli je to jenom dotaz pro mě, tak se omlouvám. Jsem ještě v prac. neschop. Budu se snažit něco nafotit do 14 dnů.
Tak aspon jednu starší.Hezký den S.S.
Ted koukám , že ta už tam je. Tak něco úplně jiného z naší okres. výstavy holubů.
Tak včera u mě byl kamarád staváčkář -bělokos, fotit budem až v září. Vyrobil jsem bednu s otočí, tak budem fotit venku i v ní. Nevím jak se fotky povedou, nejsem žádný fotograf a foťák to nezachrání. Tak se omlouvám, že to nebude jak jsem psal. Hezký den. S.S.
Zdravím vás.Zajímalo by mě čí jsou ti červení bělokosy a pokud by to bylo možné rád bych vás požádal o kontakt na chovatele.Červená barva je mojí srdeční záležitostí a myslím si že by se mi nějaký ten pár hezky zapasoval mezi mé č.kamzly.Děkuji vám moc.S pozdravem Potůček
3deněk
napsal(a):
staváčci z Mašťova podruhé
staváčci z Mašťova potřetí