Dobrý den nikdo vám neopověděl tak to zkusím. Ty páviky jsem viděl a i vím komu patří ale musím vás sklamat nebyli to indičtí ale angličtí ve starém typu.Co se týče indický jedná se u nás o naprostý unikát který začal před lety šlechtit můj velmi dobrý kamarád a přizval mne ke spolupráci a prvních opravdových typických indických hedvábíku jsme se dočkali v loňském roce.Oba jsme je vystavovali na několika výstavách.To jen pro zajímavost.Pokud bude kamarát mít pocit že jsem na něco zapomněl určitě mne doplní.S pozdravem J.K.
- no kamarád jsem já! A možná nějaká ta pravda někde je ?? Určitě je nedělal nikdo jiný než já a když jsem hledal v archivu fotek / v hlavě již nic nebylo/, našel jsem ty bílé ind. hedvábné, které byli pouze cesta k cíli - indický pávík hedvábný mléčné barvy. a někomu a někam jsem je dát musel, což si již nepamatuji ani komu ani kam? Beda
- na fotce je vidět, že je to "polotovar" ! Má to již hedvábné péří, má to již postavu ind. pávíka, má to již chocholku, leč nemá to ještě rousy!!
Od té doby již pár let uplynulo a zadaného úkolu a cíle bylo dosaženo !! Ale fotky těch posledních jsem tady někde již ukázal!! Ale poslední ind.pávík a to bezpruhý je již letos konečně také na hnízdě! // - a stačilo málo dát na mámu ind. hed. mléčnou, tátu bílého sibiřáka a byl z toho hedvábný černý ind. pávík , toho vrátit na mámu a je tu ind. hed. bez pruhů - maličkost co ??
B.
Pár reakcí na uvedené théma.Hedvabný ind. pavík není ve vzorníku.Snažím se získát ind.pavíka bílého(z milky hedvábného a bílého hladkého)Dle přít.Veselého to bude běh na dlouhou trať-4 roky.Po 2 letech už mám první vlaštovku-má špičat.chocholku i rousy.Když jsem s tím začínal,ukazovály se mi černé obludy.
Pár reakcí na uvedené théma.Hedvabný ind. pavík není ve vzorníku.Snažím se získát ind.pavíka bílého(z milky hedvábného a bílého hladkého)Dle přít.Veselého to bude běh na dlouhou trať-4 roky.Po 2 letech už mám první vlaštovku-má špičat.chocholku i rousy.Když jsem s tím začínal,ukazovály se mi černé obludy.