Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.5.2012 08:11
sísa76

XXX.XXX.110.224

Bedo to máte burzu kde a čeho?To musím přijet se podívat :-) sisa

27.5.2012 11:53
st.toman

XXX.XXX.32.219

sísa76 napsal(a):
Bedo to máte burzu kde a čeho?To musím přijet se podívat :-) sisa

Jó to víš Síso, jak vidíš nějaké zvířátko na vyšší noze, tak bys to chtěl mít doma a nebo se aspoň na něj podívat z blízka. Bacha ale, vyšší noha umí kopat hodně vysoko.
smajlíksmajlík

27.5.2012 14:20
beda

XXX.XXX.79.3

- hele "síso" v sobotu je také burza, trh a schůze "Klubu rejdičů a racků" v Libčicích nad Vltavou !! Pustí tě z domova / nebo něco potřebuješ dovézt ??
// - ale to je pouze pro špičkové holubáře !!! smajlík B.

28.5.2012 07:30
sísa76

XXX.XXX.110.224

beda napsal(a):
- hele "síso" v sobotu je také burza, trh a schůze "Klubu rejdičů a racků" v Libčicích nad Vltavou !! Pustí tě z domova / nebo něco potřebuješ dovézt ??
// - ale to je pouze pro špičkové holubáře !!! smajlík B.

To mě pustí z domova,ale přece Bedo jsem v Klubu chovatelů holubů českých plemen rejdičů :-) a to by nebylo dobré vám kecat do toho :-)) sisa

28.5.2012 08:42
beda

XXX.XXX.79.3

sísa76 napsal(a):
To mě pustí z domova,ale přece Bedo jsem v Klubu chovatelů holubů českých plemen rejdičů :-) a to by nebylo dobré vám kecat do toho :-)) sisa

- to já vím a také by tě nikdo nenechal " vám do toho kecat"!! :-)) Ale měl jsem na mysli tu burzu! Kde jinde uvidíš tolik holubů /na prodej, či můžeš také prodat/, než v Libčicích !! smajlík
- oni tam stejně všichni od vás z klubu budou !!

1.6.2012 12:42
pavko

XXX.XXX.72.10

beda napsal(a):
- to já vím a také by tě nikdo nenechal " vám do toho kecat"!! :-)) Ale měl jsem na mysli tu burzu! Kde jinde uvidíš tolik holubů /na prodej, či můžeš také prodat/, než v Libčicích !! smajlík
- oni tam stejně všichni od vás z klubu budou !!

No nevím kdo tam od nás bude , vrabci nic necvrdlikaj ! Byl jsem tam minule , chlapů málo a holubů ještě mín. Možná se přesunu na jih , tam mají lepší menusmajlík

1.6.2012 13:39
beda

XXX.XXX.79.3

- uvidím, podám zprávu !! smajlík

2.6.2012 16:12
beda

XXX.XXX.79.3

Radku, zase jednou měl "sísa" pravdu! :-( Nic moc !!! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík