holubisemerad
napsal(a):
Edo řekl by jsi do nich, že už letos kompletně sežrali 3 chovné a jedno holoubě. Kdyby mi nechali aspon kroužky sežerou i značkovací-nehladoví mají obě nadváhu. Ahoj S. S.
PS- nafotím výletky znovu - fotky se mi nelíbí. Ta holubice tak mizerný oko nemá.
holubisemerad
napsal(a):
Edo řekl by jsi do nich, že už letos kompletně sežrali 3 chovné a jedno holoubě. Kdyby mi nechali aspon kroužky sežerou i značkovací-nehladoví mají obě nadváhu. Ahoj S. S.
PS- nafotím výletky znovu - fotky se mi nelíbí. Ta holubice tak mizerný oko nemá.
Ahoj dám snad něco dnes nafotím. Neřek bych to do nich ale zase se pěkně lejskají. Pes jak sežere pštrosa tak se lejská kor červenýho. Já mam psa holuby jsem ho odnaučil chytat husí se taky nevšimne ovce trochu prohání budu ho muset dát pryč protože nechce sežrat tchýni no já semu vlastně nedivim. Ahoj pozdravuju s odchovem sem na tom líp než vloni E
Jsou to všechno druhá třetí líheň takže teď teprve začínají vyhazovat první líheň byla tak nějak ale nešli by upravit tak sem je sněd
Holoubata už sou mi málo tady je něco do teřichu shánim na ně 28 chomout budu s nima tahat
Ahoj.
Pěkné hejno hus. Toho pejska si nech on za tchýni nemůže - zatím není jeho typ, ale třeba časem...
Hlavně že jedou holubi 16.6. se má rozhodnout, kde bude spec. pštrosů, mluví se o Práčích u Znojma.
Dám sem fotku podívej se jestli ten černej půjde do pštrosů.
Ohledně toho lesku mojich predátorů- po červených by se leskli daleko víc než po modrých.
Měj se at se Ti daří. S.S.
holubisemerad
napsal(a):
Ozvu se Vám jak jsem psal 1 týden v září.S.S.
Amerika alebo... To mě teda dostalo. S.S.
Fotka je nic moc, ale to jsou pštrosi na dost vysoké stodole a je jim určitě lépe než těm pávíkům.
http://www.facebook.com/groups/461889483822974/ holubi na faceboku podte kluci
poty76
napsal(a):
Ahoj Slávku, jako vždy paráda
Na jiném vlákně jsem se trošku pobavil až zamyslel když tam haní plodnost pštrosů. Co jsem byl po dva roky u tebe, tak vím, že jsi toho nasekal a v jaké kvalitě, prostě borec gratulace na vysočinu kamaráde
Ahoj Bohouši,
víš dobře, jak nemám rád veřejnou chválu. A ž se ti podaří přijed, tak výletky vyhodnotíme společně. Foto může klamat. Plodnost je taky o tom jak se jim každý věnuje. Vím, že chůvy někteří chovatelé používali. To je každého věc. Napiš na email až budeš mít čas.