- "CHOVATEL" č.7 r.2012 ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.6.2012 18:48
beda

XXX.XXX.79.3

... tak jsem dnes obdržel nové číslo a čtu " Nejlepší chovatelé v roce 2011 " a za okres TÁBOR jsem tam navržen a jmenován ! Přesto, že si toho velice vážím a znehodnocovat to nechci, musím říci - nevěřte všemu co je psáno! U nás v okrese je hodně velmi dobrých a nejlepších chovatelů - a proto jsem velice rád, že patřím do této okresní organizace ČSCH! smajlík
- pošlu za to alespoň nějakou fotku - jdu něco nafotit !! B.

22.6.2012 18:58
beda

XXX.XXX.79.3

22.6.2012 19:09
beda

XXX.XXX.79.3

- a dodám! smajlík Moc se nenavlékněte - přijeďte na lehko - je to již letní TRH !!! smajlík

23.6.2012 07:20
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím Bedu a i ostatní. Jasně, že je v každé organizaci hodně dobrých chovatelů. ale vždycky je jeden ten co je nej. Zrovna Tobě to hodnocení přeji, protože jsi chovatel hlavně srdcař a taky neustále vystavující na všech možných velkých i malých výstavách. Někdo se spokojí s účastí na místní výstavě a někdo má jen tu národní a nebo speciální. Ty patříš mezi chovatele, kteří svojí účastí a vystavováním málo známých a chovaných plemen holubů pomáháš ty malé výstavy rozšířit o právě to škálu zajímavých holubů a na těch velkých zase ukázat, co že se to u nás také chová za plemena holubů. Myslím si ale, že to ocenění si zasloužíš také proto, že se velikou měrou zasluhuješ o organizování, medializaci a i fyzickou pomoc už dneska proslavených soběslavských trhů , kde trh bez Tebe, bez Bedy v okýnku kantýny, by si ani nikdo nedovedl představit. No a ty přidaný fotky tu moji chválu jen potvrzují. Jenom mě mrzí, že ta poslední fotka s tou dobře utvářenou zádí, která je lákadlem na červencový trh zůstane u mne neshlédnutelná v reálu. Jak jsem již říkal někde v horním povídání, tak jedu s manželkou do Klatov na národku psů. No musím to nějak překonat, protože moje manželka musí překonávat ty moje chovatelské návaly a úchylky po celý rok a tak si myslím, že si to za to zaslouží, abych jí tu jednu neděli věnoval. Ať se tedy ten červencovej trh podaří a přeji Tobě a všem soběslavákům a vůbec všem krásné léto a hodně dobrejch odchovů. Zdraví St. Toman
:-) :-) :-)

24.6.2012 20:29
lubes

XXX.XXX.47.118

Zdravím Pán Beda nakoľko sa osobne nepoznáme nebudem písať že či ste si to ohodnotenie zaslúžil (ale myslím že zaslúžil) , ale vždy ma veľmi potešia vaše fotky tých nádherných postavových letúňov je to proste potecha pre oko tak len nás tu naďalej tešte vašimi holubmi a možno by to chcelo vlastnú webovú stránku smajlík. Prajem ešte veľa chovateľských úspechov s pozdravom Ľubo Farkaš smajlík

24.6.2012 23:02
beda

XXX.XXX.79.3

Zdravím i já Pán Ĺubo a pokud se dočtu, že moje fotky někoho potěšily, potom mám radost, že to splnilo to, proč jsem to vlastně dělal! smajlík Děkuji B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík