Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.10.2012 18:54
beda

XXX.XXX.79.3

... před výstavou v Soběslavi ?
Tak výstava je za humny /uteklo to jako voda v Lužnici/! Měla to být odměna a radost - zatím to je pouze starost !
Zítra je příjem zvířat a dnes se mně netrhne telefon, volá jeden z vystavujících za druhým. Již se nemusím ani koukat, kdo volá ani ho nechat mluvit a hned mohu odpovídat !! smajlík
- "já to tam nedám, já to mám naprosto rozpeřené, je to pro ostudu, zůstanou doma" !!
Mohu každého pouze ujistit, že jsme na tom všichni stejně a že to chce klid - odborník to pochopí a pro ostatní je tam katalog s plemenem holuba a obrázkem, jak má asi tak vypadat! /- že skutečně pávík má krásný vějíř. ocas a že to nejsou všechno holokrčky/!
Ve čtvrtek se posuzuje tak snad budou posuzovatelé shovívaví ? :-|
Letos je to opravdu nějaké, nějaké - a to všichni máme své zaručené recepty / změna krmení, spec. krmivo na přepeření, Maggi ... / a nakonec jsme na tom stejně! smajlík
Takže dobrou náladu a nenechat si to otrávit - stejně holubi každého z nás jsou ti nejkrásnější! :-)
Těšíme se na vás všechny a přijďte pobejt smajlík
smajlík B.

2.10.2012 20:48
fjfpytela

XXX.XXX.0.252

ja byl ted ve švabenicich a moc pekna vystava holoubci pekni a nejen oni samozrejme at se vsem dari

3.10.2012 08:25
machy43

XXX.XXX.195.238

Tak abyste měl i nějakou jinou reakci než ty negativní, já v půl pátý skáču i s deseti holoubkama do přibližovadla a frčim směr Soběslav. A už se na tuhle výstavu moc těším. O to víc, že se mi ozval třináctiletý kluk se zájmem o čejky a v neděli mu tam mám nějaké přivézt. Tak doufám, že si to chlapi ještě rozmyslí a nebude půlka klecí prázdná...smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.10.2012 09:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

beda napsal(a):
... před výstavou v Soběslavi ?
Tak výstava je za humny /uteklo to jako voda v Lužnici/! Měla to být odměna a radost - zatím to je pouze starost !
Zítra je příjem zvířat a dnes se mně netrhne telefon, volá jeden z vystavujících za druhým. Již se nemusím ani koukat, kdo volá ani ho nechat mluvit a hned mohu odpovídat !! smajlík
- "já to tam nedám, já to mám naprosto rozpeřené, je to pro ostudu, zůstanou doma" !!
Mohu každého pouze ujistit, že jsme na tom všichni stejně a že to chce klid - odborník to pochopí a pro ostatní je tam katalog s plemenem holuba a obrázkem, jak má asi tak vypadat! /- že skutečně pávík má krásný vějíř. ocas a že to nejsou všechno holokrčky/!
Ve čtvrtek se posuzuje tak snad budou posuzovatelé shovívaví ? :-|
Letos je to opravdu nějaké, nějaké - a to všichni máme své zaručené recepty / změna krmení, spec. krmivo na přepeření, Maggi ... / a nakonec jsme na tom stejně! smajlík
Takže dobrou náladu a nenechat si to otrávit - stejně holubi každého z nás jsou ti nejkrásnější! :-)
Těšíme se na vás všechny a přijďte pobejt smajlík
smajlík B.

Ahoj příteli,

přeji vám všem, ať se vaše práce zúročí a výstava dopadne co nejlépe.

Jen k tomu stavu holubů. V tuto dobu prostě od 70% zvířat nelze očekávat jakoukoliv výstavní formu.

Někdy se dokonce podivuji nad tím, že se tomu mnozí podivují........

Příroda je přece příroda a v tuto dobu je stav zvířat naturálně odpovídající, ani žádné zaručené recepty, jak přepeřit rychleji nepomohou a nemají smysl. Přece nechceme přechytračit matku přírodu, nebo snad ano???

Martin N.

Přidejte reakci

Přidat smajlík