Kdysi pan Dr. napsal něco jako, že pštrosi na Vysočině nejsou, na okresní výstavě jsme měli před týdnem 11 voliér. Edo jsou taky na jihu?
Tak si myslím- není to tak zlé. S.S.
Dám ještě jednu za ten překlep- první 2 foto je holubice 2011.
Holubice do příští sezony.
Ahoj. Tovíšže sou na jihu. Až budu mít čas nějakou fotku sem taky dám co jsem letos pustil dál do 2013. Máš to pěkný opravdu super. Prohlížel sem je v Lysé. Doufam,že příští výroční speciálku nevynecháš!!! Já budu mít do sezony 18 párů. Budu se mít co otáčet abych to ukočíroval ale jinak to nejde pokud si chci vystačit sám. To by mě zajímalo jak a kde do toho něco sháníš když toho tolik nemáš.
Zkusim nafotit dvě holubice které nikde nebyli a přitom jsou super šetřim je na příští rok. Ty jsou v lesku dotáhlé až do ocasních per to jsem ještě neměl zkrátka jsou na tom lepší než samci tak uvidím kam to půjde dál.
Ahoj,
dík za pochvalu i když chválu nemám zase moc rád. Já Tvoje holuby viděl v Soběslavi i ty poháry, v Lysé jsem nebyl -neschopenka. Cizí holuby moc nedávám a když tak samce. Vztahy mezi pštrosařema znáš to Ti psát nemusím -Co? Vedu rodokmeny a příbuzenskou pl. zásadně u pštrosa již tak přešlechtěného nepoužívám.
Ve Slavkově 2013 se uvidíme ale holuby tam mít nebudu, nevím co by mě přesvětčilo změnit názor.
E at se daří nejen v holubech.
S.S.
holubi
napsal(a):
Ahoj. Tovíšže sou na jihu. Až budu mít čas nějakou fotku sem taky dám co jsem letos pustil dál do 2013. Máš to pěkný opravdu super. Prohlížel sem je v Lysé. Doufam,že příští výroční speciálku nevynecháš!!! Já budu mít do sezony 18 párů. Budu se mít co otáčet abych to ukočíroval ale jinak to nejde pokud si chci vystačit sám. To by mě zajímalo jak a kde do toho něco sháníš když toho tolik nemáš.
Zkusim nafotit dvě holubice které nikde nebyli a přitom jsou super šetřim je na příští rok. Ty jsou v lesku dotáhlé až do ocasních per to jsem ještě neměl zkrátka jsou na tom lepší než samci tak uvidím kam to půjde dál.
Ahoj Edo,
pořád čekám na ty fotky.Tak to už budou asi i letošní výletci co?
Doufám, že se Ti daří.
Ahoj.S.S.