Na nahováranie priatelov z klubu som sa pustil do tréningu na klietku ! Momentálne sme po cca. 4 tyzdnovom vycviku, fotky sú z 30. 4. 2013.
Kelebeky - vcera vystúpili do nedohladnej vysky a uz robia prvé akrobatické kúsky. Dobrá rada- netrénovat ich za vetra! O 2 kusy uz je ich menej...
Za letu.
A zase! Netrénovat za vetra! 2 cierne sú uz prec... (Ale ved u nás kazdy den fúka,clovek to nevydrzí).
Dolapci - vcera (samozrejme vo vetre) za 10 minút zmizli v nedohladnej! Vracali sa po jednom,za hodinu boli v klietke vsetci,az som sa cudoval!
Dnes parádna reakcia na vábnikov!
Wuty - je tazsie ich rozlietat,zatial vacsinou iba v malej-strednej vyske,ale zato okamzite reagujú na vábnika.
Vdaka za podporu!
Dnes sa stala cudná vec! Vysiel som -ako kazdy den- na jedno z mojich tréningovych miest a tam ma cakal moj cierny kelebek, strateny pred 48 hodinami a to z iného tréningového miesta ,vzdialeného 5 kilometrov od tohoto!? Okamzite sa pristal na mojom aute,nestihol som si vybrat ani klietku.
Inác kelebeky z velkej vysky tocia uz skoro po zem (samozrejme este ne az tak dokonale,ale pri tréningu na holubník zacínali s akrobaciou ovela neskor).
Super, další v řadě před ústavem. Přeji mnoho zdaru a trpělivosti. Pepík Voráček
Dosť odvážne, armavirské ako vábniky. Dnes sa mi vrátil jeden zblúdilec po dvoch dňoch, už som myslel že nežije.
Ale stále je čo trénovať, len čas a počasie. A potom nestretnúť nikoho z toho ústavu, ako spomína Vori...