Pražský krátkozobý rejdič - nové webové stránky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.6.2013 01:05
incas

XXX.XXX.176.150

Dovoluji si oznámit holubářské veřejnosti spuštění webové prezentace KLUBU CHOVATELŮ PRAŽSKÝCH KRÁTKOZOBÝCH REJDIČŮ - PRAHA. Budu se snažit stále doplňovat zajímavé materiály ze života klubu i našich chovanců. Klub také uvítá chovatele a příznivce tohoto kultovního plemene českého holubářství ve svých řadách. Za klub Jirka Suda.

http://prazsky-kratkozoby-rejdic.webnode.cz/

16.8.2013 23:10
teo

XXX.XXX.144.83

Jirko ,ti fotky cos dal na stránkách našeho klubu jsou parádní .I kdíž tvé holubi znám tak je musi člověk pořad obdivovat .Škoda že se nám nepovedla letošní sezona jak bychom si přáli .A tady jsou pár fotek z chovu.už zesnulím přítelem V Svobodi.

18.8.2013 01:01
teo

XXX.XXX.144.83

Máš hezké děti .smajlík

20.8.2013 17:49
vencovskyales

XXX.XXX.216.18

teo napsal(a):
Jirko ,ti fotky cos dal na stránkách našeho klubu jsou parádní .I kdíž tvé holubi znám tak je musi člověk pořad obdivovat .Škoda že se nám nepovedla letošní sezona jak bychom si přáli .A tady jsou pár fotek z chovu.už zesnulím přítelem V Svobodi.

Takovéhle pražáčky bych si jednou moc přál smajlík modří, červeně plavý to je pro mne to nejhezčí z prk. Na jaře co jsem se o ně začal pořádně zajímat jsem chtěl sedlaté smajlík ale pak jsem objevil několik fotek pruhových a bylo rozhodnuto. Toto je nádhera a moc děkuji za tyto fotky smajlík. A.

Přidejte reakci

Přidat smajlík