Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2013 11:24
voracek

XXX.XXX.220.17

závody v létání akrobatických holubů na klícku v České republice. Jedná se o poslední závod v rámci Evropy a vůbec první v historii České republiky. Termín je 30. a 31.8.2013 ve Švihově na okrese Klatovy. Létá se každý den od 08.00 hod. V neděli 1.9. v dopoledních hodinách proběnou jen propagační lety. Kontakt - Josef Voráček, tel. 602972707.

20.8.2013 20:34
romika

XXX.XXX.116.252

Už se těším. Jedu z olomouckého kraje tak kdo by měl zájem můžu vzít. Jedu tam na dva dny.

20.8.2013 21:12
margetin

XXX.XXX.80.80

Už sa teším na návrat z akcie domov:)
Ak by chcel niekto na noc, dajte vedieť aby sa vedeli veci organizovať. Nedá sa myslieť na všetko, tak aby vás nenechal niekto v noci pred dverami.
Je nahlásených 38 súťažných letov do dnešného dňa!!!!! Číslo nie je konečené, možno to bude stretnutie s najväčším počtom súťažných letov. Už teraz je ale jasné, že bude na čo pozerať od rána do večera!
Miesto je takmer rozprávkové a počasie snáď vymodlíme.
Letu zdar do Švihovasmajlík

20.8.2013 21:40
romika

XXX.XXX.116.252

margetin napsal(a):
Už sa teším na návrat z akcie domov:)
Ak by chcel niekto na noc, dajte vedieť aby sa vedeli veci organizovať. Nedá sa myslieť na všetko, tak aby vás nenechal niekto v noci pred dverami.
Je nahlásených 38 súťažných letov do dnešného dňa!!!!! Číslo nie je konečené, možno to bude stretnutie s najväčším počtom súťažných letov. Už teraz je ale jasné, že bude na čo pozerať od rána do večera!
Miesto je takmer rozprávkové a počasie snáď vymodlíme.
Letu zdar do Švihovasmajlík

Tak já doufám že nebude problém postavit stan.

20.8.2013 23:09
lupus4

XXX.XXX.252.137

předpověď

a předpověď :
Pá 30.08.
15 °C 6 °C
Ráno předpovídáme oblačno až zataženo s přeháňkami. Dopoledne poté očekáváme oblačno až zataženo. Dále bude jasno až... Více

So 31.08.
19 °C 7 °C
Z rána bude jasno. Dopoledne jasno. Odpoledne pak jasno. Na noc očekáváme jasno. Maximální teplota 19 °C. Nejvyšší rychlost a... Více

Ne 01.09.
20 °C 9 °C
Ráno bude jasno. V dopoledních hodinách jasno. Odpoledne předpokládáme jasno. Večer jasno. Maximální teplota 19.9 °C... Více

21.8.2013 09:15
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

jsou závody v Pátek a Sobotu přístupny i pro veřejnost?

21.8.2013 19:03
romika

XXX.XXX.116.252

syrmaticus napsal(a):
jsou závody v Pátek a Sobotu přístupny i pro veřejnost?

Ano jsou přístupné i pro veřejnost. Jedu se podívat jak to chodí protože příští rok by ch chtěl začít trénovat na letovou skříňku.

22.8.2013 20:26
hrabal1

XXX.XXX.248.155

Tento šport s holubami je populárny v celej európe. Je to spôsobené zmenou životného štýlu na dedinách, kde sa dnes stavajú parádne domy a pri nich okrasné záhrady. Jeho hlavné výhody sú, že nemusíte chovať veľa holubov. Stačia malé estetické holubníčky. V prípade, že chcete lietať iba na letovú klietku, prakticky odpadajú problémy so susedmi, lebo trénujete niekde v prírode. Tam síce hrozí ulovenie dravcom, ale to platí vo všeobecnosti na všetky volne pustené holuby. Pri tomto športe je toto riziko minimalizované dlžkou súťažného letu. Občas sa stane, že sa nejaký jedinec stratí, ale určite je to menšia strata, ako keď stratíte napríklad celý kŕdeľ vysokoletúnov. Nevýhodou je množstvo času, ktorý musíte venovať trénovaniu holubov. V česko -slovensku sú založením klubu akrobatických holubov položené základné kamene na súťaženie takýchto plemien. Kto to skúsil vie, že je v tom aj adrenalín, lebo holuby napriek dokonalému tréningu niesú stroje a majú vlastnú hlavu.
Každému doporučujem využiť možnosť a pozrieť si takéto preteky. Mohol by som napísať aj viac kníh o akrobatických plemenách, ale nikdy nenahradia osobne videné. Lebo čo raz vidíme, to nám nikto počas života nezoberie. Nech len vydrží počasie a pri medzinárodných skúsenostiach našich osvedčených priekopníkov tohoto športu bude určite čo pozerať. J.Hrabal.

23.8.2013 20:23
voracek

XXX.XXX.32.69

Jsem rád za zájem veřejnosti. Pokud se nám vydaří počasí, bude to super akce. Na place mám připravené občerstvení, večer můžeme posedět v příjemném prostředí i s jídlem a pitím. Bude i malá burza, tak si snad posílíte chovy. Těším se na staré i nové tváře. Věřím, že vynaložené úsilí i prostředky pořadatelů budou Vámi oceněny kladnými příspěvky. Těším se na všechny ve Švihově. Pepík Voráček.smajlík

23.8.2013 21:03
danielbratislava

XXX.XXX.136.28

voracek napsal(a):
Jsem rád za zájem veřejnosti. Pokud se nám vydaří počasí, bude to super akce. Na place mám připravené občerstvení, večer můžeme posedět v příjemném prostředí i s jídlem a pitím. Bude i malá burza, tak si snad posílíte chovy. Těším se na staré i nové tváře. Věřím, že vynaložené úsilí i prostředky pořadatelů budou Vámi oceněny kladnými příspěvky. Těším se na všechny ve Švihově. Pepík Voráček.smajlík

Ahoj. Dúfam že počasie bude OK. Je mi ľúto že nemôžem ísť. Ale kto môže nech si to nenechá ujsť.smajlík

24.8.2013 18:18
voracek

XXX.XXX.32.246

Dnes mi potvrdil účast i pan Hradský se svým autem plným super přípravků, krmiv a doplňků pro všechny holubáře. Myslím, že pokryjeme všechny zájemce a fandy holubího sportu. Tak příští týden v pátek v 08,00 hod. Vordasmajlík

27.8.2013 20:18
margetin

XXX.XXX.115.52

Takže praitelia.
Predpokladám, že konečný stav je 46 letov!!!!!!! 15 plemien holubov, 14 účastníkov z Čiech, Slovenska, Nemecka, Srbska, Švajčiarska a Francúzska.

Neviem predpovedať budúcnosť, ale takáto silná zostava je možná iba za správnej konštelácie hviezd. Nenechajte si to ujsť, to čo budete môcť vidieť, to sa určite nedozviete v žiadnej z kníh.

Stále málo?
Nech Vás teda pozve osobne Super "Pepík" Stááááár
klik
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K-5uNKCv78U

Vidíme sasmajlík
Andrej

27.8.2013 21:19
danielbratislava

XXX.XXX.136.28

smajlíksmajlíksmajlík

28.8.2013 08:32
voracek

XXX.XXX.32.220

Tak jsme téměř komplet. Dnes si už vezmu prášek na spaní, honí se mi hlavou jen holubi a to v mém věku asi nebude úplně správně. Začínám odpočítávat hodiny do začátku závodů. Ahoj všem Vori.smajlík

28.8.2013 20:18
voracek

XXX.XXX.32.158

Čerstvá informace. Dnes v podvečer mi zavolal pan Hradský a odhlásil se z naší akce. Na místě všem vysvětlím. Vorismajlík

28.8.2013 20:49
hrabal1

XXX.XXX.225.3

Pepo, klobúk dolu už teraz! Perfektne pripravená akcia.Neviem, neviem, či niekde bol taký počet letov v rámci EFU. Pre všetkých milovníkov holubov platí už napísané-čo vidíme, to nám nikto nezoberie! J.Hrabal.smajlík

28.8.2013 20:54
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

voracek napsal(a):
Čerstvá informace. Dnes v podvečer mi zavolal pan Hradský a odhlásil se z naší akce. Na místě všem vysvětlím. Vorismajlík

O víkendu se také koná v Č. Budějovicích země živitelka. Pan Hradský tam každoročně bývá. To bude asi ono............

28.8.2013 21:36
romika

XXX.XXX.116.252

voracek napsal(a):

Nevadí já se jedu podívat na holuby. Určitě bude co k vidění.smajlík

29.8.2013 08:06
jo012810

XXX.XXX.49.191

Ono obchodníci mají především obchodní zájmy..., ale ti kdož chtějí vidět na vlastní oči, jaká je tato holubářská disciplína, určitě nebudou vázáni na prodej nějakých produktů, které si mohou objednat, nebo zakoupit jinde. Držím celé akci palce, aby počasí vyšlo a soutěžícím přeji, aby jejich holoubci ukázali, co dovedou a všem ostatním pěkné chovatelské zážitky.

29.8.2013 22:10
margetin

XXX.XXX.1.203

Vlajak vztyčená!!
Počasie geniálne, zajtra začíname!

30.8.2013 08:20
lupus4

XXX.XXX.252.137

tak předpověď na "škaredý" pátek evidentně nevyšla, tož přeju všem na dnešní lety
dostatek štěstí, klidu a pohody a žádné dravce a ztracené holubysmajlík
v So zajedu na kukačku

30.8.2013 21:20
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

dnes jsem tam byl- úžasné, doporučuji smajlík

30.8.2013 23:58
rudla

XXX.XXX.224.53

Zdravím. Bude aj nejaká reportáž ,poprípade video z tohto zaujímavého podujatia ?

31.8.2013 10:05
syrmaticus

XXX.XXX.204.80

rudla napsal(a):
Zdravím. Bude aj nejaká reportáž ,poprípade video z tohto zaujímavého podujatia ?

včera tam natáčela tato televize ale záznam na svých stránkách ještě nezveřejnila http://www.filmpro.cz/filmpro/

31.8.2013 20:44
lupus4

XXX.XXX.252.137

přijel jsem, viděl jsem ...smajlík no paráda, nejvíc mě nadchli "střemhlavci" švýcarského závodníka,(jméno jsem zapomněl, lítal dnes kol 10té hod)
kdy po vyndání dropperů během pár vteřin "spadli z nebe tři kameny" naskákali do bedýnky a bylo smajlík

úplně mě ale fascinovala práce dropperů a jejich vazba na "páníčka + auto + bedýnku "

2.9.2013 18:33
voracek

XXX.XXX.32.175

Děkuji všem spolubojovníkům za pomoc při organizaci závodu. Jmenovat Andreje Margetina , Míru Lubase a Luďka Palkosku však musím veřejně. Věřím podle ohlasů, že se akce zdařila a kdo byl na místě nelitoval peněz za benzín. Uvidíme co přinese čas a možná podobnou akci uspořádáme opět. Ještě jednou děkuji všem návštěvníkům za účast a s některými se jistě uvidím ještě v Komárově, nebo ve Dnešicích. S pozdravem Pepík Voráček.smajlík

2.9.2013 18:45
lupus4

XXX.XXX.252.137

Kdy a kde budou výsledky ?

12345zbbg

2.9.2013 21:35
12345zbbg

XXX.XXX.46.172

voracek napsal(a):
Děkuji všem spolubojovníkům za pomoc při organizaci závodu. Jmenovat Andreje Margetina , Míru Lubase a Luďka Palkosku však musím veřejně. Věřím podle ohlasů, že se akce zdařila a kdo byl na místě nelitoval peněz za benzín. Uvidíme co přinese čas a možná podobnou akci uspořádáme opět. Ještě jednou děkuji všem návštěvníkům za účast a s některými se jistě uvidím ještě v Komárově, nebo ve Dnešicích. S pozdravem Pepík Voráček.smajlík

Díky všem účastníkům, ne jen těm jmenovaným, za rozšíření mých holubářských obzorů. Perfektní organizace, domácí klobásy a plzeňské pivo, vše prostě super. Bylo mi s vámi fajn.
Josefe, ještě jednou vše nej--- k tvým padesátinám, které padly na tento soutěžní víkend. To mluví samo o sobě...
Frank
PS: video letu Wuta se nepovedlo - pád z 1 km během 4-5 vteřin se amatérským kameramanem, jako jsem já, prostě nedá i na tři pokusy zachytit, sorry. Snad příště, ale to budu muset mít Wuty doma, hehehe.

2.9.2013 23:11
zajdaps

XXX.XXX.221.240

Několik fotek ze Švihova je uz nyní na klubových stránkách KAH CS a pokud jsem to dobře pochopil ,výsledky by měli být tamtéž uveřejněny zítra.

3.9.2013 22:14
margetin

XXX.XXX.73.46

Všetko na webe.
http://kahcs.webnode.sk/

Ten kto nebol, nech banuje! Bolo to úplne geniálne,
Ešte raz vďaka luďom čo pomohli, na čele s moderátorom Josefom "Pepi" Voráčkom - http://www.sumavanet.cz/fr.asp?tab=snet&id=9841&burl=%2Ffilmpro%2FDefault.asp&pt=FP

Andrejsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík