Vážení chovatelé,
oznamuji Vám, že jsem se rozhodl kandidovat ve volbách do Poslanecké sněmovny 2013 za KDU-ČSL v Ústeckém kraji.
Více na mých stránkách www.ceskychov.websnadno.cz
Zdeněk Laštovka
Zdeňku,kamaráde jsem z toho malinko vykulenej.Lépe řečeno byl jsem jen chvíli v momentě kdy jsem se to doslech.Každopádně já sám za sebe z upřímnosti musím říct že to jakým způsobem vedeš už třetí rok naší obec resp.městečko je obdivuhodné a někdy si říkám že je až s podivem jakým způsobem jsi se postavil nepřízni některých populistů tady u nás.Zejména těm nejbližším co vedou naší obec,hází klacky pod nohy a mají radost ze všeho kde je už jen pouhý náznak něčeho byť málo nepovedeného!Já jsem zatím nic takového nezaznamenal!Připadáš mi jako kouzelný dědeček.Obec je udržovaná ze všech stran,stavíš se za lidi byť by ti jejich osudy mohli být lhostejné.A to na úkor sebe samého!!!Dokázal jsi obec zvednout a to za necelé jedno volební období.To starosta před tebou měl čtyři a takto to tady nefungovalo.Dokáži si živě představit jak to tady bude vypadat za dalších 12 let pokud to tady stále povedeš.A věřím že ano!Postavil jsi se čelem všem těm škarolídům v naší obci ano čelem.Né jednou jsi nesl svojí kůži na trh.Lidé tě z této strany neznají ale myslím že by jsi byl správnou volbou do poslanecké sněmovny a věřím že když už jsi se rozhodl kandidovat.Byť na popud někoho kdo si tě vyhlédl že to dopadne.Chci jen říci že já byl před třemi roky velmi MILE překvapen tvým zvolením.Promě to bylo jak nesplnitelný sen když jsi se stal starostou obce na úkor těch co po tom prahly.Ovšem doma jsme všichni co volili,slavili!Ale věděl jsem a věřil jsem že budeš člověk na svém místě.A to se mi potvrdilo na 300%.Stejně tak věřím že i teď se to podaří a ty budeš zase ten správný a potřebný.Je třeba říct že vyžaduješ poctivost,pracovitost a zakládáš si na pravdě.Z tvé strany je to tvrdý dril a po lidech požaduješ aby si plnili své úkoly,někdy je to asi až nepříjemné.Na druhou stranu tě ti lidé kteří pod obcí pracují (né jen ti) a to hlavně díky tomu jak se za ně stavíš a biješ se za ně se stejnou vervou jako za obec,mají rádi.Takže.Pokud jsem první v tomto příspěvku tak si myslím že je to správné.Kdo jiný by o tobě mohl něco napsat a to neberu teď z chovatelského hladiska.Nemusím tě chválit,píši to jak to je a jak to vnímám.No a pro ty co to čtou zdůrazňuji že to tady nepíši proto že jsme kamarádi ale proto že se vše zakládá na pravdě.Ty mně znáš a víš že si říkáme vše a né jen to hezké.Také víš že kdybych byl tím posuzovatelem tak kamarádství je při posouzení až na posledním místě.Buď nato zvíře má nebo nemá.Takže já ti přeji aby se to povedlo a příjdu tě podpořit když už jsi se rozhodl kandidovat do vrcholné politiky.Držím palce Bohouš
3deněk
napsal(a):
Vážení chovatelé,
oznamuji Vám, že jsem se rozhodl kandidovat ve volbách do Poslanecké sněmovny 2013 za KDU-ČSL v Ústeckém kraji.
Více na mých stránkách www.ceskychov.websnadno.cz
Zdeněk Laštovka
Podporuji takovou odvahu a zároveň bych ti chtěl popřát úspěch, protože vím, že je to nezištné rozhodnutí. Jinak na této diskusi je řád a na té vedlejší anonymní neřád. Alespoň kdyby našli odvahu se pod ty některé bláboly podepsat! Zdraví M. Lukáš Toužetín.