Přátelé a příznivci českého staváka. Chtěl bych touto cestou upozornit na nehorázné chování jednatele klubu ČS pana J. Mačka. V současné době přišel na pobočky ČS zápis ze schůze rozšířeného výboru klubu ze dne 14.9.2013. V diskusi bod 13 J. Maček lživě zapsal můj důvod odchodu z klubu ČS. Napsal tam skutečnosti, které na výše zmíněné schůzi nezazněli a tímto se dopustil falešného zápisu průběhu schůze. Původně jsem to chtěl nechat být, protože mě jeho jednání nepřekvapilo, ale bohužel do toho zatahuje i osoby, které s tím nemají nic společného. Bohužel žijeme v době, která takové jednání docela toleruje, tak pochybuji, že vedení klubu na to bude nějak reagovat. Na druhou stranu bych chtěl poděkovat mnoha chovatelům ČS, kteří mou cestu podporují a tím mi dávají energii pokračovat v chovu jednoho z našich nejkrásnějších plemen. S pozdravem Lukáš M. Toužetín
Zdravím všechny slušné lidi-holubáře. Reakci přítele Míloslava Lukáše se vůbec nedivím!!!
Sám jsem byl zděšen s tohoto zápisu. Chvíli jsem zapochyboval zda jsem nebyl omylem na jiné schůzi! Tento účelový na hlavu postavený výplod je bohužel opět oficélním tiskem statutárního zástupce Klubu ČS!! Jako všechny zápisy je k nahlédnutí na of. stránkách Klubu ČS. V sekci zápisy-kontakty. www.ceskystavak.websnadno.cz
K porovnání a vytvoření si vlastního úsudku doporučuji pozorně přečíst též zápis z 30.6.13 schůze severočeské pobočky Klubu ČS : www.severoceska-op.wbs.cz
S pozdravem Bruckner Stan.