Zdravím všechny seriozní chovatele holubů.
Mám dotaz - kolik hodin týdně věnujete svému koníčku? Tj. aktivitám od čištění holubníku, přes zdravotní kontrolu jedinců, vedení rodokmenů, po schůzování a určitě i mnoha dalším, které mne v tuto chvíli nenapadají?
Předem díky za všechny seriózní odpovědi.
Chovu i letu zdar,
Frank
chov.
napsal(a):
- pokud by zde někdo odpověděl seiozně 25 hodin!!
- tak to byla moje manželka / to hlásim předem / !! B.
- tak to jsem si nevšiml // ani mně to nenapadlo, že by se někdo ptal na týden!!
- tak to holt musíme násobit 7 !
tono
napsal(a):
Ale Otta se ptal kolik hodin týdně, ne kolik hodin denně. =to=
- ještě jednou se omlouvám Jsem celkom pomatený a kdo by se divil...
//- prosím nereagujte a nekažte Ottovi vlákno Dík ! B.
romika
napsal(a):
Denně osm hodin spím, devět jsem v práci, hodinu se věnuji manželce a zbytek času je můj koníček.
Děkuji za vše obsahující odpověď, všechno v jedné větě To, co popisujete, je v podstatě i můj denní rozvrh. Jsem ale v důchodu, takže trochu méně času věnuji zaměstnání a více času mohu strávit jinak...
vokjam
napsal(a):
V poslední době jsou to tak 3 hodiny denně, ale chtěl bych vidět tu hromadu holubího hnoje, který jsem za těch 60 let naškrábal o vyvezl. O ostatních zvířatech /králíci, slepice, miniovečky, koně a psi/ ani nemluvím... V.K.
Děkuji za odpověď. Odstraňování hnoje k chovatelství patří. A když ho není moc, jako v mém případě, dá se použít na hnojení zahrádky, rozdat sousedům zahrádkářům a zbytek uložit na kompost. Ať se vám v chovatelství daří !