ceskystavak.cz
napsal(a):
Pár fotek z výstavy v Kolíně
S.S. Pěkná hlava, barva, zobák, lesk a hlavně strukt. peří. Co ty na to?
Ahoj přátelé staváčkáří,zdravím jak vás Milane tak vás Igore.Opět jsme se nesetkali osobně ale příští rok to snad už do třetice vyjde.Také něco málo přidám.
touzetin
napsal(a):
Moc pěkná výstava. Právě jsem se vrátil domů ze schůze v Kolíně a také proběhla v přátelském duchu. Těším se na další setkání. Všechny zdravím z Toužetína. Lukáš M.
Ahoj Mili,máš pravdu letos se mi to tam moc líbilo.Myslím hlavně ty diskuse s chovateli které mám možnost vidět právě až při této velké přehlídce Čs.Viděl jsem tě až při odjezdu.Čekal jsem tě tam malinko dřív a že poklábosíme u klecí.Neva,brzy ahoj.
poty76
napsal(a):
Ahoj Mili,máš pravdu letos se mi to tam moc líbilo.Myslím hlavně ty diskuse s chovateli které mám možnost vidět právě až při této velké přehlídce Čs.Viděl jsem tě až při odjezdu.Čekal jsem tě tam malinko dřív a že poklábosíme u klecí.Neva,brzy ahoj.
Byl jsem u Slávy Rumplíka pro holuby a pak jsem to natáhl rovnou na Kolín . Sláva mi dal do muzea čestné ceny které dostával a můžu říct, že to je pecka. Jinak si myslím, že vše je na dobré cestě. Opravdu se mi to moc líbilo
. Ahoj
Kdo by chtěl vidět katalog z Kolína 2013 , nalezne ho na stránkách :
http://forum.ceskystavak.cz/viewforum.php?f=17
dále zde naleznete katalogy 2006, 2010, 2011, 2012 a již zmíněný 2013 .
Moc děkuju Slávku.
Za tímto úspěchem je třeba vidět práci těch, kteří položili základ mého chovu, přátelé Botha A., Hönig.M. a Tesař F. Já jsem pouze vytrvale věřil jejich mnohaletému, na barvu, lesk a svit výrazně prošlechtěnému chovu, který byl a je u nás v menšině.
Nepříbuznosti mých holoubků s ostatními chovy v republice si také obvzláště cením.
Snad se moji červeňáčci budou líbit i nadále a bude o ně trvalý zájem holubářů i v zahraničí.
Ať se všem holubářům i holoubkům daří i v r.2014
Zdeněk Laštovka
Všem holubářům - chovatelům přeji POHODOVÉ SVÁTKY VÁNOČNÍ V KRUHU SVÝCH BLÍZKÝCH a Veslého SILVESTRA A HODNĚ ZDRAVÍ,SPOKOJENOSTI A ÚSPĚCHŮ V r.2014
Stanislav Brückner
Tím nejkrásnějším dárkem k Vánocům, není, co se zlatem třpytí.
Je to úsměv, láska, pohlazení. Nad takový dar žádný není!
Vše nej přeje Milan Růžička
Krásné prožití Vánočních svátků a hodně zdraví a chovatelských úspěchů v Novém roce,přeje Vláďa Vojta.