- když si tam nahoře popletou ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2014 16:22
chov.

XXX.XXX.79.4

... Vánoce s Velikonocemi smajlík:
3.ledna 2014

3.1.2014 16:24
chov.

XXX.XXX.79.4

- pustil jsem pár holubů a byla z toho
koupačka v rybníčku ... smajlík

3.1.2014 16:26
chov.

XXX.XXX.79.4

- ten zbytek dostal alespoň lódnu s vodou ...smajlík

3.1.2014 16:33
chov.

XXX.XXX.79.4

- ani slepičky si nestěžovaly
/a to již bylo pomalu k večeru/ smajlík:

3.1.2014 16:36
chov.

XXX.XXX.79.4

- pokud to takhle vydrží do března,
tak u mě dobrý !!! smajlík

smajlík B.

3.1.2014 17:18
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. U nás chcípaly vrány vedrem. ( to se tak u nás říká) ,aby mě zase někdo nebral za slovo a neseběhli sa tam ochránci přírody, že tejrám vrány na sluníčku. Krásnej den, chtěl jsem fotit , ale to sluníčko bylo tak úžasný, že jsem se pustil do kopání základů na voliéry pro ptáky a skončil jsem večer, pak vykydat prasatům a je s focením hotovo. To ale nevadí, i při tom kopání jsem se kochal a poslouchal to úžasné bouchání staváků a kotrláků a v duchu jsem litoval ty holuby a i ty chovatele, co mají páry rozděleny, protože přišly o úžasný zážitky. Zakrslej čárkovanej kačer pojímal jak o závod, mandariňák byl celej den nafouklej k prasknutí, koňadry zpívaly a krtci ryli. Pranostika však praví, že když krtek reje v lednu, potom přijdou mrazy v květnu. No do května je ještě nějakej čas a tak proč hned stahovat kalhoty né ? Jináč příteli Bedo, máš to v tom Tvém chovatelském ráji nádherný. Když jsem viděl ty fotky po té povodni a teď tohle, tak to klobouk dolů. Zdraví Vás všechny St. Toman
smajlík smajlík smajlík

3.1.2014 19:25
mirafer

XXX.XXX.120.37

..ahoj Bédo, já fotil již včera, to ještě tak nesvítilo, ale u tebe to je nádhera, i kdyby pršelo...

Míra.

3.1.2014 20:46
chov.

XXX.XXX.79.4

- ani já jsem se dnes St. neflákal a do svého domečku /který jsem dělal na podzim/ jsem dnes udělal okénko, což jsem měl v plánu až na jaře /na této fotce je vidět/ - no zadek jsem měl stažený, zda to svedu - a dopadlo to OK !
Proto jsem neměl ani čas vytáhnout foťák a fotil jen tak na rychlo mobilem a nedopadlo to nejhůře!!
V neděli máme TRH a v noci odjíždíme do Straubingu a pak v sobotu do Lysé - prostě je to fofr /a to mně zrovna není nejlépe - začíná to být otázka vůle/!! smajlík
smajlík B.

Přidejte reakci

Přidat smajlík