- ještě k novým kroužkům ...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.2.2014 16:24
chov.

XXX.XXX.79.4

- snad se nepletu, pokud jde o nové kroužky r.2014 kde nám byla "odebrána" hlavička holuba a kroužky jsou tedy nyní "stejné", jak na holuby tak na drůbež, že je tedy možno těmito kroužky značit jak holuby, tak i drůbež ?? smajlík B.

14.2.2014 19:26
klifton

XXX.XXX.209.11

chov. napsal(a):
- snad se nepletu, pokud jde o nové kroužky r.2014 kde nám byla "odebrána" hlavička holuba a kroužky jsou tedy nyní "stejné", jak na holuby tak na drůbež, že je tedy možno těmito kroužky značit jak holuby, tak i drůbež ?? smajlík B.

Ano Béďo, je to tak, jak píšeš. Došli jsme o hlavu nebo hlavičku. Takže kroužky jsou asi opravdu univerzál.smajlík BS

18.2.2014 05:01
holubi

XXX.XXX.252.167

chov. napsal(a):

To jsme dopadli neumíme udělat ani kroužky

18.2.2014 18:56
vencovskyales

XXX.XXX.216.18

Copak o to kroužky jsou to pěkné a dobře čitelné to se musí nechat, to zda by nebylo lepší zadat výrobu v podobném designu nějaké tuzemské firmě je věc druhá. Mě spíš vadí jak se Němci montují do standardů cizích plemen (nejen holubů) a snaží se všem ostatním národním svazům diktovat co a jak šlechtit, posuzovat, chovat atd.... Ale to už v nich asi je. Aleš V.

19.2.2014 09:30
flm.

XXX.XXX.168.40

vencovskyales napsal(a):
Copak o to kroužky jsou to pěkné a dobře čitelné to se musí nechat, to zda by nebylo lepší zadat výrobu v podobném designu nějaké tuzemské firmě je věc druhá. Mě spíš vadí jak se Němci montují do standardů cizích plemen (nejen holubů) a snaží se všem ostatním národním svazům diktovat co a jak šlechtit, posuzovat, chovat atd.... Ale to už v nich asi je. Aleš V.

Jádro problému nehledejme na německé straně, ale u nás doma. Pokud jde o české holubářství, tak především v činnosti ÚOKH, která postupnými a cílenými kroky a bez ohledu na Stanovy ČSCH, vyřadila z projednávání veškerých holubářských záležitostí chovatelskou veřejnost. Ústřední konference odbornosti holubů o ničem nerozhoduje /opět v rozporu se Stanovami/ a veškerou rozhodovací pravomoc si uzurpovalo pět osob tvořících ÚOKH, resp. šest, zapomněl jsem na tajemníka. No a tímto je cesta k poněmčování českého holubářství otevřena s tím, že jde o proces evropského sjednocování v oblasti chovatelství.
Míra F.

22.2.2014 05:07
chov.

XXX.XXX.79.4

- Míro, ono to s tím "poněmčováním českého holubářství a chovatelství", není zas až tak hrozné !!
Pokud si otevřeš stránky ÚV Čsch tak tam sice plápolají německé fangle, ale text je tam stále ještě český /snad mně to automaticky nepřeložil Pc/! smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík