Srdečne pozívame,
raz vidieť je lepšie ako 100x počuť, pri akrobatoch to platí dvojnásobne.
viac:
www.kahcs.webnode.sk
A na koho se můžete těšit:
1. Holubářský mág ze srského Vršace - Stavan Dozet
a další chovatelé KAH CS, Srbského a Chorvatského klubu a snad i dalších zemí. Aktuální přehled přihlášených najdete na http://kahcs.webnode.sk/
Vďaka Miro za podporu, hlavne sa teším na skvelú partiu ľudí, kamarátov, ktorý majú o čom celé dni. Momentálne sme na počte letov 35, tento stav nie je koncový, predpokladám že presiahneme číslo 50 letov, t.j. 2 najväčší pretek po Nemecku!!! Hlavne aby prialo počasie, bude sa lietať už od štvrtka 12.hod. aby sa to všetko postíhalo. Teším sa už teraz, ... . Hlavne by som rád osobne pozval tých, ktorý koketujú s akrobatickými holubami už dávno. To čo sa dá vidieť na podobných pretekoch, sa nedá prečítať v žiadnej z kníh. 1x vidieť je pri akrobatoch lepšie ako 100x počuť.
Letu zdar Andrej
Tak ako to už býva, nechodí Slovensko do Európy, ale Európa na Slovensko:)) Myslím, že predošlé dva ročníky ukázali chovateľom a pretekárom z rozličných kútov EU, že vieme robiť akcie, na ktoré sa oplatí prísť. Inak si totiž neveim vysvetliť takú účasť. Je to po Nemecku druhý najväčší závod v rámci EFU, keď si zoberieme, že DFC má cca 1000 členom, myslím si, že sa už teraz jedná o malý úspech.
20 akrobatických plemien, vo všetkých 14tich letových triedach. 21 súťažiacich z celej EU.
Posledný závod v rámci pretekov na klietku 2014 by nadšencom uniknúť nemal. Neviem, či sa ešte niekedy podarí vyššie uvedené čísla v rámci Česko-Slovenského klubu zopakovať.
Pepík síce nespí, lebo trénuje holuby v garáži pri baterke:) Ja nespím, lebo neviem ako to zvládneme odlietať.
Začíname vo štvrtok po 12.hod. končíme v sobotu pri svite mesiaca.
Sľúbená je cigánska, burza holubov, predaj holubársky vecí Hradský, Krupan, kopu známich ktorých záľubov je pozerať celé dni do neba.
Ak poznáte osobne toho hore, poprosíme bez dažďa a vetra.
Za KAH CS pozíva Andrej
margetin
napsal(a):
Tak ako to už býva, nechodí Slovensko do Európy, ale Európa na Slovensko:)) Myslím, že predošlé dva ročníky ukázali chovateľom a pretekárom z rozličných kútov EU, že vieme robiť akcie, na ktoré sa oplatí prísť. Inak si totiž neveim vysvetliť takú účasť. Je to po Nemecku druhý najväčší závod v rámci EFU, keď si zoberieme, že DFC má cca 1000 členom, myslím si, že sa už teraz jedná o malý úspech.
20 akrobatických plemien, vo všetkých 14tich letových triedach. 21 súťažiacich z celej EU.
Posledný závod v rámci pretekov na klietku 2014 by nadšencom uniknúť nemal. Neviem, či sa ešte niekedy podarí vyššie uvedené čísla v rámci Česko-Slovenského klubu zopakovať.
Pepík síce nespí, lebo trénuje holuby v garáži pri baterke:) Ja nespím, lebo neviem ako to zvládneme odlietať.
Začíname vo štvrtok po 12.hod. končíme v sobotu pri svite mesiaca.
Sľúbená je cigánska, burza holubov, predaj holubársky vecí Hradský, Krupan, kopu známich ktorých záľubov je pozerať celé dni do neba.
Ak poznáte osobne toho hore, poprosíme bez dažďa a vetra.
Za KAH CS pozíva Andrej
Ja tiez neviem spat lebo mi zena chrape vedla ucha.Stvrtok sa vidime
Tak Agarani připraveni. Vše snad zbaleno a v 5 00 h. výrážíme směr Sládkovičovo.
romika
napsal(a):
Tak Agarani připraveni. Vše snad zbaleno a v 5 00 h. výrážíme směr Sládkovičovo.
Uz to konecne zacalo,chalani uz makaju
Díky za pochvalu. Televizíí tam bolo viacero, super víkend pekného počasia a nádherných akrobatických výkonov. Tri noci sme poriadne nespali,nocou sme sa vracali domou, niektorí ešte ostali. Všetko postupne spracujeme/mám 8 A4 poznámok/ a dáme na známosť. Nech žijú akrobatické holuby. Tento rok ich chovám/okrem iných holubov/ rovných 30 rokov a moja verejná premiéra závršila toto úsilie o ktorom som pred rokmi len sníval. J.Hrabal.
Tak je hotovo, už jsem se z toho fofru srovnal. Jsem rád, že jsem v Sládkovičově mohl být a tak trochu přidat ruku k dílu. Akce zdařilá, účastníci dle ohlasů spokojení. Počasí nám přálo a propagace akrobatů super. Ještě jednou díky klukům na Slovensku a Mirku Lubasovi za 3 denní pochod po letišti. Pepík Voráček
Super akce. Jsem rád, že jsem tam mohl být a užít si té skvělé, pohodové atmosféry s holubáři, kteří létají - nu až na ty opakované útoky sokolů, které nikdo nemohl naplánovat a trochu se nám to pokusili ve výsledcích asi zkazit. Stejně to ale bylo super a díky vám všem přátelům, organizátorům, účastníkům a návštěvníkům za velmi pěkný zážitek od ranního kafe až po potřesení ruky na rozloučenou v pozdním odpoledni - mezitím to pochopitelně létalo, a o tom to je ...
Letos opravdu jenom několik fotek najdete na:
http://www.holubi-akrobate.estranky.cz/clanky/navstivene-vystavy-a-chovatelske-akce/kah-cs---sladkovicovo-2014.html
Pozdravujem. Vďaka všetkým, ktorí priložili ruku k dielu. Už som spracoval reportáž pre slovenský časopis CHovateľ.Vďaka Ing.Lubasovi a Pepi Voráčkovi za viacdňové chodenie po place a hodnotenie letov. Aj trom králom, ktorí stáli za hlavným zodpovedným Bc.Andrejom Margetínom,.tj Martin Józan, Daniel Ryba,Robert Vitáloš.Bodkou za týmto podujatím bola táto fotografia.Až vtedy sme mohli povedať, vyšlo to, vrátanie počasia.JH.
hrabal1
napsal(a):
Pozdravujem. Vďaka všetkým, ktorí priložili ruku k dielu. Už som spracoval reportáž pre slovenský časopis CHovateľ.Vďaka Ing.Lubasovi a Pepi Voráčkovi za viacdňové chodenie po place a hodnotenie letov. Aj trom králom, ktorí stáli za hlavným zodpovedným Bc.Andrejom Margetínom,.tj Martin Józan, Daniel Ryba,Robert Vitáloš.Bodkou za týmto podujatím bola táto fotografia.Až vtedy sme mohli povedať, vyšlo to, vrátanie počasia.JH.
2014.9.27 zacina vystava.