Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2014 19:14
lubes

XXX.XXX.103.106

Zdravím, kamarát si kúpil v Košiciach na výstave od poliaka holuby údajne málo známe plemeno u nás Nemecký poľný holub. Vie my niekto poradiť že aké sú to holuby lebo o týchto holuboch som ani nepočul a ani som ich nenašiel na internete.

20.10.2014 20:55
rudla

XXX.XXX.122.93

Zdravím, v knihe p.Pangráca Holubi ll som našiel podobné ak nie totožné holuby pod názvom Juhonemecký štítnik. V knihe majú však červené obočnice.

20.10.2014 22:06
chov.

XXX.XXX.79.4

- zřejmě ti Polák řekl DISC - jihoněmecký štítník
smajlík B.

20.10.2014 22:21
chov.

XXX.XXX.79.4

Němci ho mají jako jihoněmecký štítník - schildtauben
- někde bych snad našel i obrázek ??
- smajlík B.

20.10.2014 22:31
chov.

XXX.XXX.79.4

rudla napsal(a):
Zdravím, v knihe p.Pangráca Holubi ll som našiel podobné ak nie totožné holuby pod názvom Juhonemecký štítnik. V knihe majú však červené obočnice.

- píšeš to dobře - ty obočnice jsou i žluté i černé
ale upřednosťované jsou sitě červené! smajlík

21.10.2014 06:19
lubes

XXX.XXX.103.106

ďakujem za odpovede smajlík

9.2.2015 15:52
s-o-j-k-a

XXX.XXX.183.227

lubes napsal(a):
ďakujem za odpovede smajlík

Bud zdráv Příteli.Jak to vypadá s chovem těchto krasnych holoubku?Co jsi o nich zjistil a kolik má ten kamarád páru?Podařilo se mi koupit jeden pár.

7.4.2015 15:15
delbelco

XXX.XXX.111.64

s-o-j-k-a napsal(a):
Bud zdráv Příteli.Jak to vypadá s chovem těchto krasnych holoubku?Co jsi o nich zjistil a kolik má ten kamarád páru?Podařilo se mi koupit jeden pár.

Zdravím
ja vám pišem ohladom tychto holubov, juhonemecký štitnik
to som ja o kom piše kamarát, mne sa celkom dobre rozmnožuju ale neviem nikde zohnať dalšie
chodim každy mesiac po burzach u nas na Slovensku a aj vMadarsku som dva krat do mesiaca, ale nikde nema nik taketo.. teraz som pozeral aj polske inzeraty ale ani tam nema nik, ja som ich totiž kupil od Poliakov na jednej vystave v Košiciach.. a vy ste kde kupili ten vaš pár ? ak by ste mali mlade mohli by sme si vymeniť par kusov.. ja mam už 5 ks mladých vyletených.

7.4.2015 17:06
tom91

XXX.XXX.36.124

Nené to je klasický holub nejspíš odchyt z nádraží a nebo z náměstí...

7.4.2015 19:55
delbelco

XXX.XXX.111.64

tom91 napsal(a):
Nené to je klasický holub nejspíš odchyt z nádraží a nebo z náměstí...

No ty si teda riadny odbornik na holuby, mal by si napisať nejaku knihu o holuboch z nádraži a namesti..

7.4.2015 21:50
tom91

XXX.XXX.36.189

delbelco napsal(a):
No ty si teda riadny odbornik na holuby, mal by si napisať nejaku knihu o holuboch z nádraži a namesti..

Věř mi že vím o čem mluvím, tihle holubi se pohybují od Ústí přes Prahu po Pardubice na každým nádraží, náměstí a tak dále zkrátka všude kde se dobře přiživuje na přežranosti lidí. Jsou to oni, to já poznám.

9.4.2015 10:18
delbelco

XXX.XXX.111.64

tom91 napsal(a):
Věř mi že vím o čem mluvím, tihle holubi se pohybují od Ústí přes Prahu po Pardubice na každým nádraží, náměstí a tak dále zkrátka všude kde se dobře přiživuje na přežranosti lidí. Jsou to oni, to já poznám.

Tak mi ich prosim ťa nachytaj a ja ich od teba kupim aspon 10 párov min
dakujem ti do predu ak ich už budeš mať tak napíš pošlem ti adresu
a posielam ti ešte aj jedno video aby si presne videl ako maju vyzerať, dakujem
https://www.youtube.com/watch?v=PZUTgOBsDaI.

Přidejte reakci

Přidat smajlík