geronimo
napsal(a):
Presne tak,budúci víkend to začína.Bude sa na čo pozerať,vystavených bude 696 brňákov.
Určitě to bude pěkná podívaná, škoda že momentálně jsem o víkendy tak zaneprázdněn, že nemohu přijet. Neva snad někdy příště a kamarádi poreferují, jak to probíhalo. Přeji mnoho zážitků z takové přehlídky a všechny zdravím. Lukáš M. Toužetín
Zdravím všechny příznivce těchto baletek mezi holuby...a snad se klubaři neurazí, když sem vložím několik fotografií z tého krásné výstavy.
Počasí bylo příznivé, prostory pro výstavu tak akorád a úroveň vysoká.
Návštěvnost byla jistě dobrá hlavně v sobotu, kdy nestačili tisknout katalogy, v neděli posílil návštěvnost také pravidelný trh, jehož součástí tentokráte byl prostor vyhrazený jen brňenskému voláči.
být to hnědý šiml, tak je to krásné trio základních pigmentů v grizzly
Už jsem tu dnes potřetí a neustále obdivuji toho žlutého šimla.U NVH jsem jej ještě neviděl a tak Juro poraď.Když dám žlutě kapratého na červenou šimlu,tak by to přece mělo jít.Nebo se pletu?Pokud odpovíš genetiky,tak prosím trochu polopaticky,nebo budu zase ležet v genetických knihách měsíc abych to pochopil.Zdraví Zdeněk
kouták
napsal(a):
Už jsem tu dnes potřetí a neustále obdivuji toho žlutého šimla.U NVH jsem jej ještě neviděl a tak Juro poraď.Když dám žlutě kapratého na červenou šimlu,tak by to přece mělo jít.Nebo se pletu?Pokud odpovíš genetiky,tak prosím trochu polopaticky,nebo budu zase ležet v genetických knihách měsíc abych to pochopil.Zdraví Zdeněk
Zdravím, nejlepší rada je vyzkoušet to. O nic nepřijdeš pokud spojíš typáky a když získáš jakože bys měl, tak proč to neudělat. Stačí když víš, že žlutá je rozředěná červená a je tam vazba na pohlaví a že griizly se dominantní ovšem s velmi širokou škálou projevu.
JK