Speciálka českých staváků v Kolíně 2014

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2014 19:05
3deněk

XXX.XXX.216.107

PRODáM - Klub chovatelů holuba českého staváka oslaví 90.let od založení při své tradiční speciální výstavě v Kolíně 12. - 14.12. 2014.
Srdečně zveme všechny holubáře i širokou chovatelskou veřejnost na setkání s těmito milými, českými aristokraty a jejich chovateli.
Přijeďte shlédnout nejpočetnější speciálku jednoho plemene na území naší vlasti.
Co říkáte? Sejdeme se s Vámi ve Štítarech u Kolína?
Určitě budete srdečně vítáni.
V sobotu 13.12. 2014 dopoledne rozsáhlá burza českých staváků přímo u výstavy.
Český stavák se těší na Vaši podporu a hojnou účast.
Zdeněk Laštovka smajlík

smajlík

4.12.2014 11:38
stavak

XXX.XXX.196.69

3deněk napsal(a):
PRODáM - Klub chovatelů holuba českého staváka oslaví 90.let od založení při své tradiční speciální výstavě v Kolíně 12. - 14.12. 2014.
Srdečně zveme všechny holubáře i širokou chovatelskou veřejnost na setkání s těmito milými, českými aristokraty a jejich chovateli.
Přijeďte shlédnout nejpočetnější speciálku jednoho plemene na území naší vlasti.
Co říkáte? Sejdeme se s Vámi ve Štítarech u Kolína?
Určitě budete srdečně vítáni.
V sobotu 13.12. 2014 dopoledne rozsáhlá burza českých staváků přímo u výstavy.
Český stavák se těší na Vaši podporu a hojnou účast.
Zdeněk Laštovka smajlík

smajlík

Zdeňku, staváčkáři z Vysočiny se už pomalu připravují na tento krásný staváčkářský svátek v Kolíně.
Těšíme se moc, copak tam bude za krásné staváčky ke shlédnutí a také na úžasnou atmosféru s partou nadčenců.

5.12.2014 17:39
3deněk

XXX.XXX.216.107

Igore,
i u mne začíná stoupat tepová frekvence.
smajlík
Zdeněk Laštovka

6.12.2014 16:57
3deněk

XXX.XXX.216.107

Zkusíme si tipnout holubáři?
Kolik staváčků bude při 90-ti letém jubileu v Kolíně 2014 vystaveno?
Můj tip je 1333.
A Váš?
Zdeněk Laštovka
www.ceskychov.websnadno.cz
smajlík

7.12.2014 17:22
3deněk

XXX.XXX.216.107

Nikdo netipuje?
To se mi nechce věřit.

smajlík

Zdeněk Laštovka

7.12.2014 19:13
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Myslíš skutečných Českých staváků? Jestli ano, tak si tipuju asi tak 333. S.T.

smajlík

7.12.2014 20:08
poty76

XXX.XXX.145.250

Můj tip je 1250 českých staváků..................smajlík
a očekávám velice hezkou výstavu,spojenou s výbornou atmosférou podpořenou krásnými setkání po dlouhém roce spojeném s hladem po takové chovatelské akci kde se sejde tolik nadšenců a představitelů plemene v jednom dni v roce.Tak hurá natu naší devadesáku ,,90"
Ahooooooooooj v Kolíně - Štítarech 13.12.2014,těší se na vás Bohouš a Martin Potůčkovi smajlík

7.12.2014 20:42
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, zatím to mám v plánu, ale tejden je našlapanej jak o žních. Už máme sice všechno hotovo, ale furt je něco. Od středy do pátku je každej den nějaká akce. Na sobotu není žádná myslivost, tak snad to vyjde. Je to k nevíře, ale fakt to je jediná sobota v ZMP, kdy není hon, či naháňka.Zdraví St. Toman

P.S to ZMP, to je zkratka, kterou vymyslela mlaďoučká manželka našeho nového mysliveckého hospodáře, který převzal funkci po mně. Jelikož ten nový hospodář se vždycky po všech akcích zdrží při hodnocení právě prožitého dne do pozdnějších hodin a pak už jen po příchodu domů spí a spí a spí, tak pojmenovala tento časo od poloviny řijna do konce roku jako Zku..ený Myslivecký Podzim. Bejt pan prezident, tak to řeknu celým jménem, ale nejsem a tak ......

smajlík

9.12.2014 06:54
3deněk

XXX.XXX.216.107

Přihlásit své favority mohl v neomezeném počtu kdokoli abychom my (nebo jen já staváčkářské věci neznalý laik) jsme se mohli poučit přímo na živých exemplářích.
Je dobře, že je mezi námi dost školitelů a myslím ještě lepší je, že je více chovatelů a milovníků staváků, kteří by své holoubky nevyměnili ani neprodali za nic na světě.
České stříbro určitě není míň než "kočičí zlato" - si teda myslím já.
No uvidíme o tomto víkendu, kdo se trefil. I myslivec občas mine nebo je vždy 100%?
Zdraví všem - holubům i holubářům
přeje
Zdeněk Laštovka
smajlík

0.1 červená sedlatá panenka to sleduje z výletu!

9.12.2014 20:42
vici

XXX.XXX.168.34

3deněk napsal(a):
Přihlásit své favority mohl v neomezeném počtu kdokoli abychom my (nebo jen já staváčkářské věci neznalý laik) jsme se mohli poučit přímo na živých exemplářích.
Je dobře, že je mezi námi dost školitelů a myslím ještě lepší je, že je více chovatelů a milovníků staváků, kteří by své holoubky nevyměnili ani neprodali za nic na světě.
České stříbro určitě není míň než "kočičí zlato" - si teda myslím já.
No uvidíme o tomto víkendu, kdo se trefil. I myslivec občas mine nebo je vždy 100%?
Zdraví všem - holubům i holubářům
přeje
Zdeněk Laštovka
smajlík

0.1 červená sedlatá panenka to sleduje z výletu!

0.1 červená sedlatá panenka to sleduje z výletu! smajlík smajlík

14.12.2014 17:34
3deněk

XXX.XXX.216.107

Konečně jsme se dočkali!

Tabulák z vítězné kolekce Bc.J.Zemana z Nezabylic - velká gratulace!
smajlík

14.12.2014 17:36
3deněk

XXX.XXX.216.107

Krásní šedohnědí sedlatí p.M.Kyšky z Hynčice.

14.12.2014 17:39
3deněk

XXX.XXX.216.107

Zkusím lepší foto šedohnědého představitele..
smajlík

14.12.2014 17:41
3deněk

XXX.XXX.216.107

Slintám jak bernardýn!!!

Šampionka žlutá sedlatá od Vl.Offnera z Charvátců.

smajlík

14.12.2014 17:51
3deněk

XXX.XXX.216.107

14.12.2014 19:33
ceskystavak.cz

XXX.XXX.92.7

Katalog z Kolína 2014 najdete zde :

http://forum.ceskystavak.cz/viewforum.php?f=17

14.12.2014 19:40
tono

XXX.XXX.164.132

3deněk napsal(a):
Zkusím lepší foto šedohnědého představitele..
smajlík

Je to červeně plavý kapratý sedlatý . Šedohnědý je něco úplně jiného.
Ale Mirek je má v dobré kvalitě smajlík =to=

15.12.2014 06:42
3deněk

XXX.XXX.216.107

Jsem věci neznalý osel!
omlouvám se šlechtiteli za mou neznalost a Tonovi děkuji za odborné usměrnění.
Věřím, že se přidají další přispěvatelé s lepšími postřehy než já.
smajlík
Zdeněk Laštovka

15.12.2014 17:51
dragoun1

XXX.XXX.45.159

a to jsi chtěl kandidovat do senatu byl by tam další vulsmajlík

15.12.2014 19:25
3deněk

XXX.XXX.216.107

Teď si dovolím opravit já Vás, Jeho Veličenstvo, Vševěde.
Já jsem n e c h t ě l kandidovat, ale já jsem k a n d i d o v a l !
Mezi chtít a udělat je nepatrný rozdíl.
Asi jako ch t í t vychovat šampiona, a bez CHtíče ho, prostě a jednoduše, u d ě l a t!
Mě se v holubech a králících našich českých národních plemen daří naplnit ta druhá polovina věty. Pokud je pro Jeho Veličenstvo srozumitelná.Pokud ne, je mi líto.
Já jednoduše nechci, já mravenčím úsilím se snažím prostě jen konat. ToŤ vše.

Někdo prohrávat musí, aby jiní mohli vítězit.
Mojí Nedokonalosti nevadí ani jedno ani druhé a českému stavákovi a českému strakáči ani to, že jsem byl úspěšný kandidát do Parlamentu!!!
Senát je,dovolíte-li poučení Jeho Blahorodí, bohužel trochu vedle!!!
Asi jako hodinky a holinky.
Oboje se natahují.
U holinek prosím pozor na natažení přes hlavu - hrozí riziko udušení vlastními silami. Podobně jako u přetažení prezervativu.

Toto nebudiž určeno holubářům.

Více na www.ceskychov.websnadno.cz

Zdeněk Laštovka
smajlík

15.12.2014 19:45
jeník12

XXX.XXX.53.121

dragoun1 napsal(a):

Toto nebylo na místě!!!!!
Do teď to bylo příjemné a slušné vlákno pro ty co výstavu navštívili nebo se tam nedostali a těší se z fotek, které sem zapálení chovatelé dají. A pokud se tu chovatelé navzájem opraví nebo si upřesní pojmy, tak určitě v přátelském duchu. Není potřeba podobné komentáře.
Pokud toto neumíte respektovat a máte potřebu někoho urážet, založte si jiné vlákno a možná se někdo přidá.

Honza

15.12.2014 21:59
touzetin

XXX.XXX.200.51

jeník12 napsal(a):
Do teď to bylo příjemné a slušné vlákno pro ty co výstavu navštívili nebo se tam nedostali a těší se z fotek, které sem zapálení chovatelé dají. A pokud se tu chovatelé navzájem opraví nebo si upřesní pojmy, tak určitě v přátelském duchu. Není potřeba podobné komentáře.
Pokud toto neumíte respektovat a máte potřebu někoho urážet, založte si jiné vlákno a možná se někdo přidá.

Honza

Souhlas. Takové věci jsem určitě nepatří a jestli má dotyčný pisatel mindrák, tak ať tady neotravuje a zkusí udělat něco pořádného. Nechci nikomu nadržovat, ale člověk který obhájil post starosty má určitě důvěru a co se týká našich národních plemen, tak srdce má pro ně společně s kluky z Mašťova veliké. Jinak výstavu v Kolíně jsme si užili a už se těším na tu v příštím roce. Přeji hezký večer Lukáš M. Toužetín

15.12.2014 22:11
poty76

XXX.XXX.145.250

dragoun1 napsal(a):

Panáčku jen ti co nic neumí píši takové hlouposti jako ty.Copak chováš ty borečku?Toto vlákno není zřízeno pro takové chudáčky jako jsi ty.A to zdůrazňuji!!!!Stále více lidí ničí naše chovatelství a jen takové náplavy si tady léčí mindráky.Na ifauně je jich už dnes většina hlavně v sekci anonymní.Jen ti co v životě nic nedokázali a nezanechali žádnou stopu dokáží hanit,špinit,pomlouvat a především škodit.Ale né si kohokoliv vážit!To už jsme my češi nějak zapoměli že?Respekt,hrdost a úcta.To už nám nic neříká,to se v naší zemi nenosí?Zde bohužel škodíš hlavně holubovi.Pokud jsi chovatel staváků tak si možná léčíš mindrák z toho že jsi od př.Laštovky nezískal ať už pro sebe nebo někoho jiného jím vychovaného holuba.Bohudík pro nás opravdové holubáře a milovníky plemene.Ono dneska nakupovat holubi přez třetí osobu se stává trendem,že? Asi si pleteš pojmy s dojmy.Toto vlákno bylo zřízeno pro holuby a věci kolem speciálky na Cv Kolín.To co sem zatahuješ patří na jiný web.A není v tom jen závist?Někdo tu hlavu nato má a někdo né.Jinak pro normální lidi a chovatele kteří to myslí né jen se staváky dobře budou fotky ze speciálky českého staváka na stránkách severočeské pobočky.Malinko to bude trvat než to spracuji ale dočkáte se přátelé.Přátelé holubáři a to zdůrazňuji!!!.Nechtěl jsem nato reagovat ale musel jsem sám za sebe!!Já se snažím maximálně o propagaci holubů a né jen staváků.Nezáleží na tom jestli jsme se Zdeňkem přátelé nebo nejsme.Udělal bych to u kohokoliv kdybych znal jeho chov.Tento chovatel má chov velmi kvalitní ale tyto ataky se dají očekávat byť jsou ubohé už jen proto že se nám tady uzavírá kruh a jeho holubi jsou potřební do spousty chovů ale pro některé co to nechápou jsou nedostupné.A jenom dobře.Bohužel v naší zemi je závist a zášť vždy až na prvním místě a hlavně úspěch se neodpouští.Ale vždyť ty máš stejné možnosti tak se rozpohybuj a nevez se z davem.Jinak jedno malé moudro v tvém případě a bez urážky.Nikdy bych nevěřil že se k něčemu takovému snížím ale když už tak už..Kdyby blbost uměla brzdit tak by jsi brzdil i do kopce.Pane chovateli nebo jen pisálku přeji ti krásný a pohodový večer k tomu aby ses nad sebou zamyslel a našel si tu správnou cestu k úspěchu.Na kavalci se lidská bytost úspěšnou nestane!!!Byl bych radši kdyby si se snažil o propagaci plemene které chováš a dal jsem nějakou fotografii než tento hnus.Mějse jak chceš a přeber si to jak chceš a pokud budeš zase tahat i nějaké moudro na mně,rád si ho přečtu a pobavím se.Ať žije český stavák a ať je co nejmíň takových zapálených.Ps:O tom co je na této fotografii se tady bavíme smajlíkDíky Bohouš Potůček

15.12.2014 22:51
poty76

XXX.XXX.145.250

touzetin napsal(a):
Souhlas. Takové věci jsem určitě nepatří a jestli má dotyčný pisatel mindrák, tak ať tady neotravuje a zkusí udělat něco pořádného. Nechci nikomu nadržovat, ale člověk který obhájil post starosty má určitě důvěru a co se týká našich národních plemen, tak srdce má pro ně společně s kluky z Mašťova veliké. Jinak výstavu v Kolíně jsme si užili a už se těším na tu v příštím roce. Přeji hezký večer Lukáš M. Toužetín

Ahoj Mili.
Ano výstava v Kolíně byla super.Ohlas na naše stránky veliký a to mně velmi potěšilo.Děkuji ti že nás staváčkáře zaštiťuješ a vypomáháš hlavně finančně.Děkuji za krásnou ročenku kterou asi každý klub nemá.Ozdobí mi knihovnu.Pokud by ti jedna zbyla rád bych jí od tebe odkoupil pro kamaráda Slávka,úplně jsem na něj zapoměl.Neomluvitelné!!!Toto dílo se vám všem podařilo.Po schůzi to jelo,s hodně holubáři jsme si pokecali a navázali nové kontakty.Jsem rád že jsem zůstal přez noc.Jinak jsme probrali i ch.straku a v neděli dopoledne u klecí jsme si ohledně toho něco řekli i s př.Krůtou a vyjasnili nějaké detaili.Jeto na nás,jak se toho chopíme.Jsem rád že nato máme s Pepou stejný názor a vhodně se doplňujeme.Jinak budu možná až na 14 párech.Příští rok ti provedu určitě na zámek Toužetín nějaký strakatý import.To je jasná věc!Dále když jsem se zmínil o stránkách.Byl jsem malinko překvapen když jsem byl skoro až osočen tím že jsem dostal otázku s kterou jsem se ihned vypořádal po svém.Někteří lidé/chovatelé pravděpodobně mají o mně smíšlení že za tuto aktivitu pobírám peníze (honorář).Dávám to na faunu aby každý věděl že né!Vše dělám na své náklady s lásky a respektu k plemeni českého staváka a pro jeho propagaci směrem ven.Odmněnou mi zato poté je když mně osloví kluk jako třeba Honza Kohák u klecí a upřímně mi o tom řekne jak se mu stránky líbí nebo naopak co se mu tam nelíbí.No a ještě větší odměnou mi je když získáme do svých řad dalšího nového chovatele a nechci to zakřiknout ale rýsuje se nám to na další dva pod 25let do naší pobočky.Takže co?Super né?Tak jen si přeji ať to vyjde.Mějse moc dobře a přeji hezký večer.Ahoj jeden z těch kluků z Mašťova Bobš Potůček

15.12.2014 23:02
poty76

XXX.XXX.145.250

jeník12 napsal(a):

Honza

Ahoj Honzo.
Omlouvám se za zkomolení příjmení.Kdybych se podíval na tvůj profil tak k tomu nedošlo.Promiň ještě jednou.Ale dopálil jsem se co že to sem někdo dokáže napsat.Dlouho jsem takhle na nikoho nereagoval a za poslední rok jsem si myslel že už v sobě tu druhou tvář neprobudím.Ale jsou věci které nejdou přecházet.Jinak výstava se ti líbila?Ahojky Bohouš

16.12.2014 01:34
jeník12

XXX.XXX.53.121

poty76 napsal(a):
Ahoj Honzo.
Omlouvám se za zkomolení příjmení.Kdybych se podíval na tvůj profil tak k tomu nedošlo.Promiň ještě jednou.Ale dopálil jsem se co že to sem někdo dokáže napsat.Dlouho jsem takhle na nikoho nereagoval a za poslední rok jsem si myslel že už v sobě tu druhou tvář neprobudím.Ale jsou věci které nejdou přecházet.Jinak výstava se ti líbila?Ahojky Bohouš

Ahoj Bohouši,

To je v pořádku, vůbec se nemusíš omlouvat.
Mě to taky nakrklo, nemám tohle rad, takže tě naprosto chápu.
Výstava byla super. Byl jsem poprvé vloni a neznalý poměrů jsme byl jak Alenka v říši divů, letos už jsem se tak nebál a užil si to mnohem víc

16.12.2014 01:50
jeník12

XXX.XXX.53.121

poty76 napsal(a):
Ahoj Honzo.

Jinak s tebou souhlasím, že ročenka je vydařená.
Takže si nenechme zkazit adventní čas jedním rypákem.
Všem přeji maximální vánoční pohodu, jako mají ti dva na obrazku

16.12.2014 07:06
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím přátelé, tak to mně opravdu mrzí, že jsem se tam s Vámi nepotkal. Jak z Mašťova tak z Toužetína, pouze př. Zdeňka jsem oslovil, ale bylo to takový nadivoko, neměl čas a tak to vyšlo na licho. Neznám Vás osobně ani jednoho a tak jsem se vyptával jestli tam náhopdou nejste. Já tam byl v sobotu asi od půl devátý do desíti. Škoda, rád bych taky popovídal. Tak příště a nebo někde jinde. Ať se daří. Zdraví St. Toman
smajlík smajlík smajlík

16.12.2014 10:43
touzetin

XXX.XXX.59.92

poty76 napsal(a):
Ahoj Mili.
Ano výstava v Kolíně byla super.Ohlas na naše stránky veliký a to mně velmi potěšilo.Děkuji ti že nás staváčkáře zaštiťuješ a vypomáháš hlavně finančně.Děkuji za krásnou ročenku kterou asi každý klub nemá.Ozdobí mi knihovnu.Pokud by ti jedna zbyla rád bych jí od tebe odkoupil pro kamaráda Slávka,úplně jsem na něj zapoměl.Neomluvitelné!!!Toto dílo se vám všem podařilo.Po schůzi to jelo,s hodně holubáři jsme si pokecali a navázali nové kontakty.Jsem rád že jsem zůstal přez noc.Jinak jsme probrali i ch.straku a v neděli dopoledne u klecí jsme si ohledně toho něco řekli i s př.Krůtou a vyjasnili nějaké detaili.Jeto na nás,jak se toho chopíme.Jsem rád že nato máme s Pepou stejný názor a vhodně se doplňujeme.Jinak budu možná až na 14 párech.Příští rok ti provedu určitě na zámek Toužetín nějaký strakatý import.To je jasná věc!Dále když jsem se zmínil o stránkách.Byl jsem malinko překvapen když jsem byl skoro až osočen tím že jsem dostal otázku s kterou jsem se ihned vypořádal po svém.Někteří lidé/chovatelé pravděpodobně mají o mně smíšlení že za tuto aktivitu pobírám peníze (honorář).Dávám to na faunu aby každý věděl že né!Vše dělám na své náklady s lásky a respektu k plemeni českého staváka a pro jeho propagaci směrem ven.Odmněnou mi zato poté je když mně osloví kluk jako třeba Honza Kohák u klecí a upřímně mi o tom řekne jak se mu stránky líbí nebo naopak co se mu tam nelíbí.No a ještě větší odměnou mi je když získáme do svých řad dalšího nového chovatele a nechci to zakřiknout ale rýsuje se nám to na další dva pod 25let do naší pobočky.Takže co?Super né?Tak jen si přeji ať to vyjde.Mějse moc dobře a přeji hezký večer.Ahoj jeden z těch kluků z Mašťova Bobš Potůček

Máš ji u mne smajlík. Už vymýšlíme na příští rok další akci. Jsem rád jestli se k nám přidají další chovatelé a když vstoupí do klubu, tak ji dostanou taky zdarma. Když čtu vlákno na anonymce VH Olomouc, tak z toho mrazí a ke všemu ten diktát na posuzování od funkcionářů shora. S tím se také nehodlám smířit. Změny musí být vedeny podněty od chovatelů zespoda a ÚOKCHH by měla být k tomu nápomocná. Viděl jsi ty reakce chovatelů na speciálce! Věřme, že ti lidé budou chtít komunikovat a ne se schovávat za nějaké diskutabilní hlasování a pak to vydávat za demokracii. Jsem však optimista a věřím, že vše se vrátí do normálu, protože pak nezbývá nic jiného, než jít svou cestou, jak napsal přítel Kouťák. Všechny zdravím a přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.

16.12.2014 14:45
poty76

XXX.XXX.145.250

Přátelé a především chovatelé holubů,rád bych vás pozval ke zhlédnutí galerie fotografií z letošní CV Kolín na stránky severočeské pobočky chovatelů českých staváků.Kdo ještě nezná tak zde je odkaz http://www.severoceska-pobocka.estranky.cz ..........vím že fotky už byli očekávany dříve ale také chodím do práce a tak sem se malinko opozdil.I přezto jsem na tom makal až do dnešních 2h rána abych vše tak nějak připravil pro vklad na stránky. Snad vám to přiblíží pohled na tuto akci,hlavně těm kdo se nemohli dostavit.Přeji vám všem hezký den Bohouš Potůček

16.12.2014 14:58
poty76

XXX.XXX.145.250

touzetin napsal(a):
Máš ji u mne smajlík. Už vymýšlíme na příští rok další akci. Jsem rád jestli se k nám přidají další chovatelé a když vstoupí do klubu, tak ji dostanou taky zdarma. Když čtu vlákno na anonymce VH Olomouc, tak z toho mrazí a ke všemu ten diktát na posuzování od funkcionářů shora. S tím se také nehodlám smířit. Změny musí být vedeny podněty od chovatelů zespoda a ÚOKCHH by měla být k tomu nápomocná. Viděl jsi ty reakce chovatelů na speciálce! Věřme, že ti lidé budou chtít komunikovat a ne se schovávat za nějaké diskutabilní hlasování a pak to vydávat za demokracii. Jsem však optimista a věřím, že vše se vrátí do normálu, protože pak nezbývá nic jiného, než jít svou cestou, jak napsal přítel Kouťák. Všechny zdravím a přeji hezký den. Lukáš M. Toužetín.

Ahoj Mili.
Četl jsem to jen na začátku,první 3-4 příspěvky a až bude čas mrknu nato podrobněji.Poté bych se o tom pobavil osobně nebo se ti ozvu.Nechci to tady nějak rozebírat od toho je to vlákno vedle,né tohle.Navíc stačilo mi to na schůzi.Je třeba mít delagáty kteří si stojí za tím co chtějí lidé a né že se na místě když jde do tuhého a je třeba rozhodnout v prospěch nás chovatelů,ZO a klubů sesypou.Ti ať tam nejezdí!Bohužel těch co řvou a poté nekouší je většina.Tady jsou všichni velcí hrdinové ale tam odsouhlasí i to o čem se nehlasuje.Nic.Tohle na tohle vlákno né.Díky a ahoj Bohouš smajlík

16.12.2014 15:14
poty76

XXX.XXX.145.250

jeník12 napsal(a):
Ahoj Bohouši,

To je v pořádku, vůbec se nemusíš omlouvat.
Mě to taky nakrklo, nemám tohle rad, takže tě naprosto chápu.
Výstava byla super. Byl jsem poprvé vloni a neznalý poměrů jsme byl jak Alenka v říši divů, letos už jsem se tak nebál a užil si to mnohem víc

Honzo to jsem rád že se líbila.
Nebylo by špatné kdyby jsi přišel mezi nás,k nám do pobočky.Rádi tě tam přivítáme.Škoda že jsme si u klecí neřekli více.Našli by se cestičky jak to dořešit.Necháme to otevřené ju?Mějse hezky a užij si ten pohodový čas který se blíží mílovými kroky.Ahojky Bohouš smajlík

16.12.2014 15:19
poty76

XXX.XXX.145.250

3deněk napsal(a):
Zkusíme si tipnout holubáři?
Kolik staváčků bude při 90-ti letém jubileu v Kolíně 2014 vystaveno?
Můj tip je 1333.
A Váš?
Zdeněk Laštovka
www.ceskychov.websnadno.cz
smajlík

Kamaráde,upřímně ti gratuluji k tvému tipu který se přiblížil nejblíže.Minul jsi pouze o 10 ks.Správně bylo 1343 ks smajlík

16.12.2014 18:40
3deněk

XXX.XXX.216.107

Díky.

Asi se přihlásím o pracovní poměr ve Fortuně nebo Tipsportu.

Honza určitě naše řady rozšíří, už se těším. O tvou osobu byla v Kolíně trhanice, proto jsi nestačil s Honzíkem pořádně poklábosit. Mě se to naštěstí povedlo, a bylo to prímový.

Samo sebou jsi plnil zdarma (přesněji řečeno - v tvé režii) redakční povinnosti abychom si dlouhodobě mohli připomínat skvělou oslavu "90" našeho klubu a krásných holoubků na stránkách severočeské pobočky.
Tobě díky, a klobouk dolů před tvými kameramanskými schopnostmi.

A já mám velkou radost z dárku pod stromeček od mých holoubků v podobě 3.pořadí v MKK na červené sedlaté.
A můj červeňáček je dokonce na tomto krásném diplomu aby zastupoval barevný ráz červený sedlatý.
Smutný jsem jen z toho, že se nemůžeme radovat spolu s Mílou Hönigem jehož je to velká zásluha.
To on červené sedlaté zarputile obhajoval, miloval a šlechtil a já měl díky p.F. Tesařovi štěstí chov převzít a pokračovat v jeho odkazu. Díky Mílo.....

Zdeněk Laštovka
smajlík

16.12.2014 19:59
jeník12

XXX.XXX.53.121

No kluci,

už docela dlouho přemýšlím o tom vstoupit mezi generalitu říše ČS.
Semínko zasel pan Bruckner už vloni a vám se podařilo ho pěkně o víkendu zalít, takže je rozhodnuto.
Pokud mi pomůžete s byrokracii a zašlete potřebné k přihlášení a info co a jak na mail, budu moc rád.
Ovšem pokud si na pobočce přidělujete červené puntíky za nové členy, tak si je opravdu zaslouží Standa, byl první a velmi přátelsky mě u sebe na dvoře přijal a o všem jsme si výborně poklábosili smajlík
Bohouši tobě skutečně patří velký dík za veškerou dokumentaci a nejen z výstav, ale i z návštěv u ostatních chovatelů, kterých máš na svých stránkách a nově i na klubových stránkách požehnaně. Nemáš vůbec představu jak je to prima pro za začínající nebo znovuzačínající chovatele, jako jsme já, vidět jak má kdo doma vyřešené chovatelské zázemí, nebo jaké vlastně chová rázy atd.
Je pak mnohem snaží se zorientovat, inspirovat se, někoho oslovit, domluvit první chovance a prostě začít.
A Zdeňku, Vám moc děkuju za přátelské přijetí, v budoucnu určitě rád oplatím.

Honza

P.S. přidávám svou letošní 0.1

16.12.2014 20:02
jeník12

XXX.XXX.53.121

a jejího taky letošního nápadníka na 2015
.....................ale ještě to nikomu neříkejte, ona zatím nic netuší a znáte ženský smajlík

H

16.12.2014 20:19
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím. Prosím, neber to špatně, že prudím a nebo že sem rejpal, ale ti holubi jsou moc vysocí, kolmo stojící na české staváky. Nejsem odborník, ale něco mi říká, že by český stavák měl být na nižší noze a více polužený. Možná, že je to jen blbá fotka a ve skutečnosti to vypadá jináč, ale takhle je to tak jak říkám. Zdraví St. Toman

16.12.2014 20:29
jeník12

XXX.XXX.53.121

st.toman napsal(a):
Zdravím. Prosím, neber to špatně, že prudím a nebo že sem rejpal, ale ti holubi jsou moc vysocí, kolmo stojící na české staváky. Nejsem odborník, ale něco mi říká, že by český stavák měl být na nižší noze a více polužený. Možná, že je to jen blbá fotka a ve skutečnosti to vypadá jináč, ale takhle je to tak jak říkám. Zdraví St. Toman

je to focený ráno a bylo ještě šero, navíc zblízka, tak jsou hodně našponovaný. Nafotím je líp až bude trochu času a zkusím obhájit smajlík

Honza

16.12.2014 20:39
st.toman

XXX.XXX.32.219

v pohodě, ať se daří.
smajlík

16.12.2014 20:44
jeník12

XXX.XXX.127.236

st.toman napsal(a):

Tak to je ta holubicka, ale špatná fotka ...jinou tu už nemám

16.12.2014 20:58
poty76

XXX.XXX.136.251

Ahoj Honzo.
Buď naprosto v klidu.Dneska jsem dal na klubovky fotky,cirka 220 ks bez tech s chovateli.Plno fotek je focených tak jak je.Ono totiž stačí když vemeš holuba malinko z jiného úhlu,resp.zmnění trošku postoj a už vypadá jinak.Co potom když ho přiblížíš.To se natáhne a rázem není č.stavákem.Buď opravdu v pohodě.Chci říct že určitě aspoň 60% ze speciálky budou nestaváci.Ano byli tam i tito holuby kteří se odlišovali.Jinak nikdo nemáme červené puntíky za nové členy ale jsme velmi rádi když naše řady někdo rozšíří.O to víc když jde do naší pobočkysmajlík.Takže buď v klidu.Já si je prohlédnu až ve čt.na Pc.V mob.to není ono.Super za dalšího chovatele stříbřitých.Tento barevný ráz potřebuje pomoci.Není mnoho chovatelů a poslední roky jde dolů.Bohužel i u Harryho,sám to nezachrání.Navíc pokud spolu nezačnou tito chovatelé spolupracovat bude za pár let zle.Rád bych se pletl ale nevím,nevím smajlík....zatím ahoj a nebojse,nepovíme jí to.Bob

16.12.2014 21:03
poty76

XXX.XXX.136.251

jeník12 napsal(a):
Tak to je ta holubicka, ale špatná fotka ...jinou tu už nemám

Teď jsem o tom psal.Tady je to zase jinak.Supr.Neboj vše bude ok. smajlík

16.12.2014 21:16
jeník12

XXX.XXX.53.121

Bobe neboj jsem v pohodě

16.12.2014 21:21
jeník12

XXX.XXX.53.121

Kritika Je zdravá a pan Toman to myslel dobře. A já se zase tak snadno nedám, svy favority si budu hájit

16.12.2014 22:27
st.toman

XXX.XXX.32.219

Zdravím, příteli, chraň si svoje holoubky, tak je to správný. Já to dělám taky a taky si nenechám do toho kecat a taky proto jsem přestal vystavovat. Jednak proto, že jsem si vždycky domů dotáh nějakej moribundus a jednak taky proto, že co se líbí mně, se třeba nelíbí jednomu posuzovateli a nebo zase jinýmu. Dneska mám doma holuby co se líbí mně a to úplně postačí pro radost. Určitě je dobře vystavovat a porovnávat chovy a sledovat, kam se plemeno pohne, ale potom je zase slyšet mezi klecemi a nejen mezi nimi, jaký že ty posuzovatelé jsou blbci, že tomu nerozumí a nebo,že je to stejně prodaný předsedovi, či jinýmu funkcionáři. Bylo to tak vždycky a je to tak po každém posouzení a po výstavě. Jsem milovníkem ČS, RK a PK. Tyto holuby chovám na volno už hodně dlouho a nedokážu si bez nich představit můj dvůr. To, že občas něco napíšu, to je jenom takovej můj názor, který si nechci nechat pro sebe, ale není to žádná kritika a ani žádný návod na vedení chovu. Ať se daří a chovu zdar a Českému staváku obzvlášť. St. Toman

smajlík smajlík smajlík

16.12.2014 23:18
touzetin

XXX.XXX.200.51

poty76 napsal(a):
Ahoj Mili.
Četl jsem to jen na začátku,první 3-4 příspěvky a až bude čas mrknu nato podrobněji.Poté bych se o tom pobavil osobně nebo se ti ozvu.Nechci to tady nějak rozebírat od toho je to vlákno vedle,né tohle.Navíc stačilo mi to na schůzi.Je třeba mít delagáty kteří si stojí za tím co chtějí lidé a né že se na místě když jde do tuhého a je třeba rozhodnout v prospěch nás chovatelů,ZO a klubů sesypou.Ti ať tam nejezdí!Bohužel těch co řvou a poté nekouší je většina.Tady jsou všichni velcí hrdinové ale tam odsouhlasí i to o čem se nehlasuje.Nic.Tohle na tohle vlákno né.Díky a ahoj Bohouš smajlík

Jasněsmajlík. Jenže víš, jak jsem nyní na tom s časem. Určitě to přijde a dostaneme možnost některé věci rozebrat. Jinak se těším na Chebáky smajlík z tvého dvora. Zítra zas doveze nějaké Fanda takže hejno se pěkně rozrůstá smajlík. Jinak stránky ČS jsou bezva a konečně jsem zas viděl origo Boba smajlík. Jak jsi reagoval na ten škvár na Zděnka. Přeji vám hezký večer a jsem rád, že takhle kopete za našeho staváka a straku. Ahoj Miloš.

21.12.2014 17:42
3deněk

XXX.XXX.216.107

Pohodu a lásku,
pro kterou krásku?
smajlík

25.12.2014 14:23
poty76

XXX.XXX.145.250

3deněk napsal(a):
Pohodu a lásku,
pro kterou krásku?
smajlík

Hmmmmm, tak to jsou panenky smajlík...a pak že nejsou holubičky v červených sedlatých

Přidejte reakci

Přidat smajlík