Dobrý den,
mám jednu otázku.... Chtěl by jsem naučit moji hrdličku různým kouskům... Ale nevím jak na to a proto jsem se rozhodl napsat na iFaunu... Nemá někdo zkušenosti s clickr trainingem? Já jenom vím, že se nejdřív musí hrdlička naučit brát si jídlo z ruky, ale nepřišel jsem na žádný pamlsek... KLIK = ODMĚNA.... DĚKUJI :D
hrolub
napsal(a):
Dobrý den,
mám jednu otázku.... Chtěl by jsem naučit moji hrdličku různým kouskům... Ale nevím jak na to a proto jsem se rozhodl napsat na iFaunu... Nemá někdo zkušenosti s clickr trainingem? Já jenom vím, že se nejdřív musí hrdlička naučit brát si jídlo z ruky, ale nepřišel jsem na žádný pamlsek... KLIK = ODMĚNA.... DĚKUJI :D
Ahoj,
Tie moje majú radi rozdrvené piškóty. Je treba skúšať čo im zachutí.
hrolub
napsal(a):
Dobrý den,
Dejte vědět, jestli vám to vyšlo. Klikr používám u jiných zvířat.
S holubicí jsme klikali, nejde ani tak o pamlsky a jde to i bez krmení z ruky. Mrkněte na videa z chicken campů (ála Bob Bailey), stejný způsob krmení ze sítka jde použít i pro holoubky, jakmile se zvíře naučí že je to za práci a ne zadarmo, projeví se contrafreeloading a stoupne hodnota i obyčejné krmné směsky :) Měla jsem tu zbytek kvalitní papouščí nakličkovačky, ta se dá použít ze začátku, je tam spousta chutných zrn, než si holub výcvik oblíbí, pak už je fakt jedno čím krmíte.