Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2014 11:18
hrolub

XXX.XXX.248.114

Dobrý den,
mám jednu otázku.... Chtěl by jsem naučit moji hrdličku různým kouskům... Ale nevím jak na to a proto jsem se rozhodl napsat na iFaunu... Nemá někdo zkušenosti s clickr trainingem? Já jenom vím, že se nejdřív musí hrdlička naučit brát si jídlo z ruky, ale nepřišel jsem na žádný pamlsek... KLIK = ODMĚNA.... DĚKUJI :D

22.12.2014 12:07
rudla

XXX.XXX.123.34

hrolub napsal(a):
Dobrý den,
mám jednu otázku.... Chtěl by jsem naučit moji hrdličku různým kouskům... Ale nevím jak na to a proto jsem se rozhodl napsat na iFaunu... Nemá někdo zkušenosti s clickr trainingem? Já jenom vím, že se nejdřív musí hrdlička naučit brát si jídlo z ruky, ale nepřišel jsem na žádný pamlsek... KLIK = ODMĚNA.... DĚKUJI :D

Ahoj,
Tie moje majú radi rozdrvené piškóty. Je treba skúšať čo im zachutí.

8.1.2015 20:06
efulin

XXX.XXX.166.123

hrolub napsal(a):
Dobrý den,

Dejte vědět, jestli vám to vyšlo. smajlík Klikr používám u jiných zvířat.

14.1.2015 13:40
kittym

XXX.XXX.49.90

S holubicí jsme klikali, nejde ani tak o pamlsky a jde to i bez krmení z ruky. Mrkněte na videa z chicken campů (ála Bob Bailey), stejný způsob krmení ze sítka jde použít i pro holoubky, jakmile se zvíře naučí že je to za práci a ne zadarmo, projeví se contrafreeloading a stoupne hodnota i obyčejné krmné směsky :) Měla jsem tu zbytek kvalitní papouščí nakličkovačky, ta se dá použít ze začátku, je tam spousta chutných zrn, než si holub výcvik oblíbí, pak už je fakt jedno čím krmíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík