Uživatel s deaktivovaným účtem

hrolub
napsal(a):
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jak vyrobit plenku pro hrdličku, protože by jsem si chtěl udělat z hrdličky domácího mazlíčka. Děkují za odpovědi :D
Hrdlička s plenkama, pes ve svetru. Bez komentu...poradil bych porídit hrdličke partnera ale vy pravdepodobne nemáte o prírode ani páru. Takže pro vás ani hrdličku, ani dve. Jedine tak plyšovú Čivavku. Ale jedine plyšovú!!!
napsal(a):
Hrdlička s plenkama, pes ve svetru. Bez komentu...poradil bych porídit hrdličke partnera ale vy pravdepodobne nemáte o prírode ani páru. Takže pro vás ani hrdličku, ani dve. Jedine tak plyšovú Čivavku. Ale jedine plyšovú!!!
Pokud se podivate na profil tak zjstite za zadavatel je 12lety kluk.tak tu neplacejte kraviny,kdovi jaky jste mel myslenkovy pochody v jeho veku ale asi nic svetobornyho a to vam zustalo.pro zadavatele,neshanej plenky a kup si kuchynske uterky,bude to lepsi pro hrdlicku .

peparazak
napsal(a):
Pokud se podivate na profil tak zjstite za zadavatel je 12lety kluk.tak tu neplacejte kraviny,kdovi jaky jste mel myslenkovy pochody v jeho veku ale asi nic svetobornyho a to vam zustalo.pro zadavatele,neshanej plenky a kup si kuchynske uterky,bude to lepsi pro hrdlicku .
Ve 12-ich rokoch má dnešná mládež trochu iné myšlenkové pochody. Ale asi ho súdíte podla seba. A tá špičková rada - kup uterky - hmmm...chovatelská výchova?. To že hrdlička potrebuje druha je jedno né? Hlavne že bude 12 ročné deťátko spokojné.
napsal(a):
Kdybys čet diskuze a profil než začneš odpovídat tak bys zjistil že ten kluk ty hrdličky chová a odchovává a jedno mládě si chce ochočit ,což není nic nemožného! A nechce aby mu kálela po pokoji když bude na volno ,proto tu plenku! Tak se tu prosím nad nikoho nepovyšuj!!

django
napsal(a):
Kdybys čet diskuze a profil než začneš odpovídat tak bys zjistil že ten kluk ty hrdličky chová a odchovává a jedno mládě si chce ochočit ,což není nic nemožného! A nechce aby mu kálela po pokoji když bude na volno ,proto tu plenku! Tak se tu prosím nad nikoho nepovyšuj!!
Diskusie čítám ked mám náhodne čas a chuť. Času je málo (štrikujem plenky pro 100 holubú) a chuti ešte menej lebo sa tu často dostanem do konfliktu s moralistama. Bohužel pro nich to ale nebylo ani ráz na míste. Držíte sa tu jakejsi konzervatívnej etikety. Nic také sem mu nenapísal aby ste sa tu hned hráli na záchrancu detskej dušičky.Nijak sem ho slovne nenapadel. Napísal sem mu jak to vidím a poradil aby ju dal do páru. Lenže pravdu na temto fóry dokáže strávit minimum.
A to že sa dá hrdlička ochočit a plenky chce proto aby mu nerobila bordel sem v mojej neskonalej povýšenosti už stihel pochopit. Nemám 12 že.
Len mňa sere že kladete zájem človeka pred správný prístup mládeže k chovtelstvu.
Kdo to kdy vyděl dávat hrdličce nebo jiným ptačím mazlíčkům pleny. Já jsem myslet že je to jen taková legrace. Ale asi jsem se zmýlil. Podle mně je tento dotaz na úrovni šestiletého dítěte a ne dvanáctiletého. Ve dvanácti letech jsem již vystavoval po výstavách, a nepřemýšlel na tokových hloupostech. Hold doba je dnes asi jiná.
V dnešní době už se nemůže zeptat člověk na radu, protože hned za každou "pitomost" do něj začnou rýpat... :( Jen jsem se zeptal, protože jsem viděl holuba na obrázku s plenkou. To, že se nějaký dvanáctiletý kluk zeptá na to, jak udělat plenky pro hrdličky, tak to z něj nedělá DEBILA... Nebo snad jo? :(
Jinak děkuji za normální odpovědi!
Přátelé nebuďte zlý a arogantní. Každý chovatel určitě ví, že je lépe chovat v párech. Existují však i vyjímky.
Takové kalhotky skutečně existují a může to fungovat.
Přikládám fotografii, jedná se o poštovní holubici, kterou majitelka odchovala uměle a dnes funguje v její domácnosti jako rodinný mazlíček i s kalhotkami
Zároveň s tímto holoubkem objíždí nemocnice a pomáhá tak potřebných.
Holubice se jmenuje Supík a já osobně si myslím, že je to prima.
takže milý zadavateli až budeš na Facebooku, zadej si uzavřenou skupinu holubi a tam se spoj s paní Andreou Tvrdou, ta ti jistě poradí. Jinak Supík má i svoje stránky, tak se podívej, jak to jde.
a hlavně se nenech otrávit
Honza
https://www.facebook.com/BirdDiaper?fref=nf
pro inspiraci
jeník12
napsal(a):
Přátelé nebuďte zlý a arogantní. Každý chovatel určitě ví, že je lépe chovat v párech. Existují však i vyjímky.
Přikládám fotografii, jedná se o poštovní holubici, kterou majitelka odchovala uměle a dnes funguje v její domácnosti jako rodinný mazlíček i s kalhotkami
takže milý zadavateli až budeš na Facebooku, zadej si uzavřenou skupinu holubi a tam se spoj s paní Andreou Tvrdou, ta ti jistě poradí. Jinak Supík má i svoje stránky, tak se podívej, jak to jde.
Honza
Vďaka za Váš príspevok. Niečo v podobnom zmysle som sa chystal napísať. Ešte dodám,že skupín o holuboch je viacej na FB, tak tu je zopár názvov :
- Holuby, Pigeons, Galambok, Tauben.
- Chováme holuby.
- Moravský voláč sedlatý, Moravia magpie cropper
A veľa ďalších.
jeník12
napsal(a):
Honza
Moc se omlouvám, klikla jsem na špatnou "tlapku". Přesně to, co jste napsal vy, jsem chtěla napsat taky.
hrolub
napsal(a):
Všem děkuji za odpovědi! Ale plenky jsem si navrhl a ušil sám... Kupodivu fungují! Hrdličku jsem odebral rodičům cca 8 dní od vylétnutí, ale zatím moc nežere ani nepije, snad to bude jen stres ze příchodu do nového prostředí... Vše jsem udělal dnes!
Snad ji donutí hlad nebo žízeň...
Dnes se mi vylíhlo mládě hrdličky, ale chtěl by jsem si ji ochočit... A tak jsem začal listovat na iFauně a dozvěděl jsem se jen to, že dokrmovat se mají od 9. Dne stáří. A proto prosím ze zoufalství o radu... Díky za odpověd a doufám, že bude brzy...smajlík
08.12.2014 17:42
0 0
Tak jsem rád, že to to mrně vylíhlé 8.12. Přežilo. Mohl jsi ho nechat s rodiči, dokud ho neuvidíš samostatně žrát a pít...Pokud si ho již dost "onosil", že se tě nebojí, tak je zbytečné ho týrat hlady a čekat "že hlad ho naučí" ...naučit ho to mají táta s mámou
Jinak dej fotku plenky co jsi vyrobil - ať se poučíme, dík
a jestli ti půjde clikr trénink - tak pak napiš.
lupus4
napsal(a):
Dnes se mi vylíhlo mládě hrdličky, ale chtěl by jsem si ji ochočit... A tak jsem začal listovat na iFauně a dozvěděl jsem se jen to, že dokrmovat se mají od 9. Dne stáří. A proto prosím ze zoufalství o radu... Díky za odpověd a doufám, že bude brzy...smajlík
08.12.2014 17:42
0 0
Tak jsem rád, že to to mrně vylíhlé 8.12. Přežilo. Mohl jsi ho nechat s rodiči, dokud ho neuvidíš samostatně žrát a pít...Pokud si ho již dost "onosil", že se tě nebojí, tak je zbytečné ho týrat hlady a čekat "že hlad ho naučí" ...naučit ho to mají táta s mámou
Jinak dej fotku plenky co jsi vyrobil - ať se poučíme, dík
a jestli ti půjde clikr trénink - tak pak napiš.
Mě je to taky líto ho týrat... Ale myslíte, že se to naučí? On normálně žral ve voliéře i mně z ruky... Ale jen neumí pít(myslím)... Já mu kdyžtak po každém občestvení se vstříknu pár ml vody do zobáku a snad se o to bude pokoušet sám.
Ahoj dneska jsem ho vrátil k rodičům, vybral jsem si ten nejteplejší den, aby to pro ni nebyl velký teplotní šok. Stejnak mi to lámalo srdce ji vidět jak si jednou za 6h. Zobne a vůbec se nenapije, musel jsem jí vstřikovat vodu do zobáčku. Odeberu ji až nebude škemrat o jídlo a bude úplně samostatna.