Holubí (hrdliččí) plenky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.12.2014 23:00
hrolub

XXX.XXX.248.114

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jak vyrobit plenku pro hrdličku, protože by jsem si chtěl udělat z hrdličky domácího mazlíčka. Děkují za odpovědi :D

28.12.2014 14:25
romika

XXX.XXX.116.252

hrolub napsal(a):
Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jak vyrobit plenku pro hrdličku, protože by jsem si chtěl udělat z hrdličky domácího mazlíčka. Děkují za odpovědi :D

Nejlepší budou vložky Always s křidélky. smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

28.12.2014 17:06

hrolub napsal(a):

Hrdlička s plenkama, pes ve svetru. Bez komentu...poradil bych porídit hrdličke partnera ale vy pravdepodobne nemáte o prírode ani páru. Takže pro vás ani hrdličku, ani dve. Jedine tak plyšovú Čivavku. Ale jedine plyšovú!!!

28.12.2014 18:36
peparazak

XXX.XXX.162.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hrdlička s plenkama, pes ve svetru. Bez komentu...poradil bych porídit hrdličke partnera ale vy pravdepodobne nemáte o prírode ani páru. Takže pro vás ani hrdličku, ani dve. Jedine tak plyšovú Čivavku. Ale jedine plyšovú!!!

Pokud se podivate na profil tak zjstite za zadavatel je 12lety kluk.tak tu neplacejte kraviny,kdovi jaky jste mel myslenkovy pochody v jeho veku ale asi nic svetobornyho a to vam zustalo.pro zadavatele,neshanej plenky a kup si kuchynske uterky,bude to lepsi pro hrdlicku .smajlík

28.12.2014 20:24

peparazak napsal(a):
Pokud se podivate na profil tak zjstite za zadavatel je 12lety kluk.tak tu neplacejte kraviny,kdovi jaky jste mel myslenkovy pochody v jeho veku ale asi nic svetobornyho a to vam zustalo.pro zadavatele,neshanej plenky a kup si kuchynske uterky,bude to lepsi pro hrdlicku .smajlík

Ve 12-ich rokoch má dnešná mládež trochu iné myšlenkové pochody. Ale asi ho súdíte podla seba. A tá špičková rada - kup uterky - hmmm...chovatelská výchova?. To že hrdlička potrebuje druha je jedno né? Hlavne že bude 12 ročné deťátko spokojné.

28.12.2014 21:07
django

XXX.XXX.154.243

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Kdybys čet diskuze a profil než začneš odpovídat tak bys zjistil že ten kluk ty hrdličky chová a odchovává a jedno mládě si chce ochočit ,což není nic nemožného! A nechce aby mu kálela po pokoji když bude na volno ,proto tu plenku! Tak se tu prosím nad nikoho nepovyšuj!!

29.12.2014 08:40

django napsal(a):
Kdybys čet diskuze a profil než začneš odpovídat tak bys zjistil že ten kluk ty hrdličky chová a odchovává a jedno mládě si chce ochočit ,což není nic nemožného! A nechce aby mu kálela po pokoji když bude na volno ,proto tu plenku! Tak se tu prosím nad nikoho nepovyšuj!!

Diskusie čítám ked mám náhodne čas a chuť. Času je málo (štrikujem plenky pro 100 holubú) a chuti ešte menej lebo sa tu často dostanem do konfliktu s moralistama. Bohužel pro nich to ale nebylo ani ráz na míste. Držíte sa tu jakejsi konzervatívnej etikety. Nic také sem mu nenapísal aby ste sa tu hned hráli na záchrancu detskej dušičky.Nijak sem ho slovne nenapadel. Napísal sem mu jak to vidím a poradil aby ju dal do páru. Lenže pravdu na temto fóry dokáže strávit minimum.
A to že sa dá hrdlička ochočit a plenky chce proto aby mu nerobila bordel sem v mojej neskonalej povýšenosti už stihel pochopit. Nemám 12 že.
Len mňa sere že kladete zájem človeka pred správný prístup mládeže k chovtelstvu.

29.12.2014 09:02
romika

XXX.XXX.116.252

Kdo to kdy vyděl dávat hrdličce nebo jiným ptačím mazlíčkům pleny. Já jsem myslet že je to jen taková legrace. Ale asi jsem se zmýlil. Podle mně je tento dotaz na úrovni šestiletého dítěte a ne dvanáctiletého. Ve dvanácti letech jsem již vystavoval po výstavách, a nepřemýšlel na tokových hloupostech. Hold doba je dnes asi jiná.

29.12.2014 23:12
hrolub

XXX.XXX.248.114

V dnešní době už se nemůže zeptat člověk na radu, protože hned za každou "pitomost" do něj začnou rýpat... :( Jen jsem se zeptal, protože jsem viděl holuba na obrázku s plenkou. To, že se nějaký dvanáctiletý kluk zeptá na to, jak udělat plenky pro hrdličky, tak to z něj nedělá DEBILA... Nebo snad jo? :(
Jinak děkuji za normální odpovědi!smajlík

29.12.2014 23:13
hrolub

XXX.XXX.248.114

Já jsem chtěl plenky, ne vložky! smajlík

30.12.2014 13:01
jeník12

XXX.XXX.7.213

Přátelé nebuďte zlý a arogantní. Každý chovatel určitě ví, že je lépe chovat v párech. Existují však i vyjímky.
Takové kalhotky skutečně existují a může to fungovat.

Přikládám fotografii, jedná se o poštovní holubici, kterou majitelka odchovala uměle a dnes funguje v její domácnosti jako rodinný mazlíček i s kalhotkami
Zároveň s tímto holoubkem objíždí nemocnice a pomáhá tak potřebných.
Holubice se jmenuje Supík a já osobně si myslím, že je to prima.

takže milý zadavateli až budeš na Facebooku, zadej si uzavřenou skupinu holubi a tam se spoj s paní Andreou Tvrdou, ta ti jistě poradí. Jinak Supík má i svoje stránky, tak se podívej, jak to jde.
a hlavně se nenech otrávit

Honza

30.12.2014 13:03
jeník12

XXX.XXX.7.213

smajlík

30.12.2014 14:00
rudla

XXX.XXX.123.34

jeník12 napsal(a):
Přátelé nebuďte zlý a arogantní. Každý chovatel určitě ví, že je lépe chovat v párech. Existují však i vyjímky.

Přikládám fotografii, jedná se o poštovní holubici, kterou majitelka odchovala uměle a dnes funguje v její domácnosti jako rodinný mazlíček i s kalhotkami

takže milý zadavateli až budeš na Facebooku, zadej si uzavřenou skupinu holubi a tam se spoj s paní Andreou Tvrdou, ta ti jistě poradí. Jinak Supík má i svoje stránky, tak se podívej, jak to jde.

Honza

Vďaka za Váš príspevok. Niečo v podobnom zmysle som sa chystal napísať. Ešte dodám,že skupín o holuboch je viacej na FB, tak tu je zopár názvov :
- Holuby, Pigeons, Galambok, Tauben.
- Chováme holuby.
- Moravský voláč sedlatý, Moravia magpie cropper

A veľa ďalších.

2.1.2015 09:24
machy43

XXX.XXX.195.246

Napsat "vyděl" je taky na úrovni šestiletého chlapce a ne čtyřicetiletého. Když chcete veřejně po internetu šířit moudrost, naučte se alespoň česky! smajlík

8.1.2015 20:03
efulin

XXX.XXX.166.123

jeník12 napsal(a):

Honza

Moc se omlouvám, klikla jsem na špatnou "tlapku". smajlík Přesně to, co jste napsal vy, jsem chtěla napsat taky.

9.1.2015 20:27
hrolub

XXX.XXX.248.114

Všem děkuji za odpovědi! Ale plenky jsem si navrhl a ušil sám... Kupodivu fungují! Hrdličku jsem odebral rodičům cca 8 dní od vylétnutí, ale zatím moc nežere ani nepije, snad to bude jen stres ze příchodu do nového prostředí... Vše jsem udělal dnes!

9.1.2015 20:31
hrolub

XXX.XXX.248.114

hrolub napsal(a):
Všem děkuji za odpovědi! Ale plenky jsem si navrhl a ušil sám... Kupodivu fungují! Hrdličku jsem odebral rodičům cca 8 dní od vylétnutí, ale zatím moc nežere ani nepije, snad to bude jen stres ze příchodu do nového prostředí... Vše jsem udělal dnes!

Snad ji donutí hlad nebo žízeň...

9.1.2015 21:14
efulin

XXX.XXX.166.123

hrolub napsal(a):
Snad ji donutí hlad nebo žízeň...

Nevím, zda bych měla to srdce čekat. Držím pěsti!

9.1.2015 21:36
hrolub

XXX.XXX.248.114

efulin napsal(a):
Nevím, zda bych měla to srdce čekat. Držím pěsti!

Já se taky bojím...

9.1.2015 22:18
lupus4

XXX.XXX.49.6

Dnes se mi vylíhlo mládě hrdličky, ale chtěl by jsem si ji ochočit... A tak jsem začal listovat na iFauně a dozvěděl jsem se jen to, že dokrmovat se mají od 9. Dne stáří. A proto prosím ze zoufalství o radu... Díky za odpověd a doufám, že bude brzy...smajlík
08.12.2014 17:42
0 0

Tak jsem rád, že to to mrně vylíhlé 8.12. Přežilo. Mohl jsi ho nechat s rodiči, dokud ho neuvidíš samostatně žrát a pít...Pokud si ho již dost "onosil", že se tě nebojí, tak je zbytečné ho týrat hlady a čekat "že hlad ho naučí" ...naučit ho to mají táta s mámou

Jinak dej fotku plenky co jsi vyrobil - ať se poučíme, dík
a jestli ti půjde clikr trénink - tak pak napiš.

10.1.2015 06:53
hrolub

XXX.XXX.248.114

lupus4 napsal(a):
Dnes se mi vylíhlo mládě hrdličky, ale chtěl by jsem si ji ochočit... A tak jsem začal listovat na iFauně a dozvěděl jsem se jen to, že dokrmovat se mají od 9. Dne stáří. A proto prosím ze zoufalství o radu... Díky za odpověd a doufám, že bude brzy...smajlík
08.12.2014 17:42
0 0

Tak jsem rád, že to to mrně vylíhlé 8.12. Přežilo. Mohl jsi ho nechat s rodiči, dokud ho neuvidíš samostatně žrát a pít...Pokud si ho již dost "onosil", že se tě nebojí, tak je zbytečné ho týrat hlady a čekat "že hlad ho naučí" ...naučit ho to mají táta s mámou

Jinak dej fotku plenky co jsi vyrobil - ať se poučíme, dík
a jestli ti půjde clikr trénink - tak pak napiš.

Mě je to taky líto ho týrat... Ale myslíte, že se to naučí? On normálně žral ve voliéře i mně z ruky... Ale jen neumí pít(myslím)... Já mu kdyžtak po každém občestvení se vstříknu pár ml vody do zobáku a snad se o to bude pokoušet sám.

10.1.2015 18:02
hrolub

XXX.XXX.248.114

Ahoj dneska jsem ho vrátil k rodičům, vybral jsem si ten nejteplejší den, aby to pro ni nebyl velký teplotní šok. Stejnak mi to lámalo srdce ji vidět jak si jednou za 6h. Zobne a vůbec se nenapije, musel jsem jí vstřikovat vodu do zobáčku. Odeberu ji až nebude škemrat o jídlo a bude úplně samostatna.

10.1.2015 19:52
lupus4

XXX.XXX.24.20

Tak to ti chválím, neboj se krotká bude pak úplně stejně

10.1.2015 21:42
michael281

XXX.XXX.211.17

Ahoj, a pošleš fotku té plenky smajlík?

11.1.2015 09:28
hrolub

XXX.XXX.248.114

Ta první je jen prototyp, ale ta druhá už je v pohodě.

13.1.2015 17:06
hrolub

XXX.XXX.248.114

Hrdličku jsem dnes viděl, jak zobe jedno zrnko za druhým a už jsem ji dokonce viděl i pít, ale stejnak si ji vezmu do bytu až ve čtvrtek, nebo ve středu...možná i v pátek...

Přidejte reakci

Přidat smajlík